Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Saturday, October 31, 2009

Kulit Muka Bermasalah?



hai kawan2~!

sape kat sini ade masalah kulit muka??!
sila gigit laptop anda tanda stress dengan jerawat!!!
hahak.. :P


ok,kali ni
aku nak share sikit dengan korang tentang penjagaan kulit muka neh.


memang lumrah perempuan,
kecantikan mesti dijaga elok2.
betul x?
lelaki pun ade gak yang penting kan kecantikan ni.
tapi tak ramai..
huhu


so,yang paling penting,muka la kan..
sebab itu yang orang pandang pertama sekali..
kat lain2 buruk takpe lagi..
orang tak nampak sangat..
leh cover2..
hahahahaha



ok,ni nak share pengalaman aku la...

dulu masa sekolah,muka aku teruk owh~
banyak gile jerawat bertenggek kat muka aku.
ntah baja ape yang aku letak dulu sampai jerawat2 tu sayang gile kat aku.
tapi masalahnye,
die sayang gile kat aku,
aku benci gile kat die!!!
arghhhhhhhhh
stress oo kalau banyak jerawat ni!!

jerawat kat hidung aku 2 bulan lepas
cacat gambar!!huh~!



start form3 ar muka aku teruk.
malu gile weiiii...
hilang terus rasa confident nak bersemuka dengan orang..
sedih sey~


pastu
masa form5
aku pun cari inisiatif la untuk mencantikkan muka aku yang tak cantik neh


so,aku pun guna la produk NATASYA
ni pun lepas aku tengok muka kawan aku yang berjerawat lagi teruk dari aku tu pakai.
aku nampak la perubahan kat muka dia lepas dia pakai produk ni.
sebab tu aku pun cuba.....
mane tau kot2 leh jadi cantik cam Preity Zinta..
**idola aku masa sekolah dulu tuh~!**
hahakk..


tapi masa tu,jenuh la aku nak beli produk ni sebab mahal..
yela,budak sekolah lagi waktu tu
mane la ade duit banyak2..
terpaksa la jimat duit tak makan kat sekolah
nak cantik punye pasal kan..
hahah~


tapi aku konsisten gak pakai produk Natasya sampai sekarang!


serius weh,memang berkesan!!
muka aku yang dulu bertepek2 jerawat,sekarang da licin!
cuma tinggal lubang2 jerawat sikit je..
then,bukan jerawat je yang hilang,kulit muka pun jadi cerah.
memang puas hati la dengan kesan produk tu..hehehe


haa,
sape cakap produk buatan Malaysia ni tak bagus??
hah??
jawab2!!!

dont judge a book by its cover okay?


ish
ngarut pulak aku neh.


back to our topic....



aku pakai 2 produk je sebenarnye


sabun herba & krim malam
**ni set yang selalu aku beli**



Alhamdulillah,
muka aku da cantik sekarang!
hampir tercapai impian aku nak jadi cam Preity Zinta.
hahakk..
perasan sey~



aku ade dengar,orang pakai produk ni muka menggelupas.
tapi
sepanjang aku pakai produk2 tu
takde pulak kesan sampingan ke ape ke..
muka aku pun tak menggelupas,merah2,or pedih2 ke..
takde..
memang ok la..
puas hati..

maybe korang tak ikut aturan pakai die betul2 kot.
cube korang check balik..
tak pun,
korang beli PRODUK TIRUAN???
haaaa...
bahaya ni!


 

so,aku nak suggest kat korang2 yang ade masalah kulit muka tu..


korang boleh cuba guna produk ni..
insyaAllah mampu mengubah masa depan anda.
cewwwaahhh~
hahakk



p/s:
to PERWANZA ENTERPRISE, takde bonus ke untuk saya?
saya da tolong promote produk anda ni.
hikhikhik

8 comments:

Kucai said... Reply To This Comment

hmm sapa yg jd menggelupas 2.. mksdnya... produk 2 xssuai dgn kulit dia.. mg biasa dh mcm 2.. sbb bkn sume produk leh ssuai dgn sume kulit..

ziela...

nak satu set..!!! hahak ^_^

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

hahahakk....
amboi2...
suka suki ja mntk..
ingat aku ni stokis natasya ka?
nak p la beli sndri kat kedai mamak kat kongsi tuh..
hahahakkk =P

Kucai said... Reply To This Comment

xpala.. kdkut la dgn ak.. huh..

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

ha la...
slama ni mmg aku kedekut dgn hg pn kan..huh!!!!!!!!!!!

Afiq Danial said... Reply To This Comment

nak pakai gak lah..leh cantik pas ni..auuuuw..ngenyam nyer makkkk!! ahak..

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

ahahah~
bagus2..
pakai la..
lelaki pon wajib jage kecantikan..
hee~ =D

Anonymous said... Reply To This Comment

best la plak baca yg berserta ngan gambar ni.....
muka kita gatal-gatal...
sebab ape tah tersilap gune tonner...
merana kulit muka rosak...
sampai gi pakar kulit kat HKL...
kata dokter"nanti lepas ni tak payah pakai pape semua produk tak bagus utk kulit org melayu"....

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

laaaaa~
yeke..ciannye awk..
tp besenye klu g pakar kulit, ubat die ok kn?
pakai ubat tu jela..huhuhu

Related Posts with Thumbnails