Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Saturday, October 3, 2009

Saya Geram!


hey kamu..!
sy sangat geram sama kamu ok..grrrrrr!!!

dari awal sem dulu saya da bgtahu kamu yg saya
nak wakil IZISH dalam SUKEM silat olahraga kn..
*IZISH=IBU ZAIN INTERNATIONAL STUDENT HOUSE*
*SUKEM=SUKAN UKM*

macam kita tahu,game tuh 10 & 11 Oktober 2009.

masa tu,kamu cakap saya wakil wanita pertama yg daftar pada kamu.
yela,kamu Pengurus Pasukan Silat Olahraga IZISH kan..

dan saya masih ingat lagi JANJI MANIS kamu.
kamu cakap,nnt kalau ade pape info,
kamu akan inform saya.
ok,saya tunggu INFO itu dari kamu..........

then...
beberapa bulan berlalu...........

saya masih menunggu info dari kamu dgn perasaan yg SANGAT TERUJA.
sebab ini adalah kali pertama saya nak join tournament silat.
sebelum2 ni asyik main game lain je...


saya menunggu............


dan terus menunggu.............


rakan2 dari kolej lain da lama mula berlatih untuk tournament.....


saya risau,tapi masih memegang JANJI KAMU itu..........


then.............

lagi 2 mggu untuk game berlangsung,saya dah mula risau..
tiada sebarang berita dari kamu... =.=

saya terus menanti dengan debaran........

akhirnya,
8 hari sebelum tournament,
saya mesej kamu...

"salam.asal senyap je?IZISH tak jadi hantar wakil SUKEM Silat Olahraga ke?"


saya malas nk tulis semua mesej2 kami,
jadi saya rumuskan saja kata2 nya..
*sakit hati kalau nk tulis semua*

kamu dengan selamba bewak nya cakap kt saya yang
training silat olahraga memang diadakan kat stadium setiap isnin,selasa & khamis.

kenapa tak bagitahu saya????
kamu kata sebab bukan kamu yg buat training tu..

ok,fine!!!
saya memang tahu bukan kamu yg buat training itu sebab
kamu bukannya coach silat pun!
kamu tak layak nak train orang sebab kamu juga student seperti saya.
saya tahu itu!!!

tapi,kenapa awak tak bagitahu je yang training itu dah dijalankan????
tak kisah la sape yang buat training tu pun..
janji itu training untuk silat olahraga!!!

then..
kamu mula buat alasan kamu training taekwondo lah,
kau pun tak pernah turun training silat olahraga lah,apa lah..
saya tak peduli semua itu lah!!
lantak kamu lah kamu nak masuk taekwondo ke ape ke..
tapi,kamu sebagai PENGURUS PASUKAN kena la bertanggungjawab!!!!
kalau tak,untuk ape orang atasan lantik kamu jadi PENGURUS???
untuk duduk bersahaja goyang kaki???
untuk semata2 dapat jawatan supaya dapat stay kolej???
ape erti PENGURUS itu bagi kamu????????
PENGURUS YANG TAK TAHU MENGURUS!!!

serius,saya sgt geram ok..

bila saya ckp pada kamu,macam mana saya nak fight kalau tak training.

kamu boleh jwb cmni eh..

"awak kan budak silat,so takde hal la.."
"ala..game interkolej je..bkn SUKMA pun.."

kamu sgt @##%^&%##@@ kamu tahu?????!!!!!!!

kamu tau tak betapa sakit nye hati saya waktu kamu cakap mcm tu??!

kamu..
saya nak FIGHT dlm game ni ok..
bukan saya nak pergi berjoget atau meronggeng!
sakit & cedera semua saya yg akan tanggung!!
tnpa training & belajar teknik yg betul,
saya confirm akan penyek dibelasah.
kamu tahu tak?????????!!!

*sabar ziela..sabar....*

then..
boleh pulak tanpa rasa bersalah,kamu cakap kamu dah
hantar nama saya pada Majlis Eksekutif Pelajar untuk wakil kolej
silat olahraga.
huh!!
kamu betul2 bikin gua panasssssssssssssssssssssssssssssss!!!! >=(



tapi,S.A.B.A.R lagi...


saya suruh kamu cancel nama saya sebab saya nak tarik diri..

tapi,kamu mcm nak memperlekehkan saya pulak kn...
kononnye saya ni cam terok ar..
nama je budak silat,tapi tanpa training,
saya takut nak masuk tournament..

helloooooooooooooooo!!!
saya tak kisah kalau saya kalah, *walaupun sebenarnya kisah jugak*
tapi kalau saya cedera, kamu akan biaya semua kos rawatan saya kah..??
kamu akan jaga saya sampai saya sembuh kah..??
kamu nak tolong saya pegi kuliah utk belajar kah..??

ketahuilah wahai kamu..
saya yang akan menanggung semua azab itu sendirian ok..........

cakap mmg senang kamu..........
tapi utk realisasikannya, huh...tak semudah itu........

sudah la..
sesungguhnya saya memang SANGAT KECEWA dgn kamu..
kamu dah musnahkan & hancur lebur kan imipan saya tau tak???
shit!
aku betol2 kecewa..........
frust!!!!!!!!!!!!!!
sakit hati!!!!!!!!
arghhhhhhhhhhhh!!!!!!!

taun depan tak mungkin kot aku dapat join lagi..
da final year..
mesti busy..huh~

lagi satu,
aku sgt tidak faham.
orang2 atasan selalu ckp kononnya IZISH ni korporat..
tapi dlm bidang sukan2 neh IZISH selalu tertinggal belakang sekali..
huh..lihat lah kawan2........
DAH TERANG LAGI BERSULUH kenapa IZISH tak maju dlm bidang sukan..
korang pun boleh fikir sendiri kan ape sebabnye..
aku malas nak ckp..
aku rase korang lagi pandai KOT bab2 ni..
aku ni takde jawatan besar2 cam korang..
so,tak layak ar nak ckp lebih2 kn............




ok la,nak pegi sejukkan hati yg tengah panas ni.
assalamualaikum.

 

6 comments:

nuraimyasmin said... Reply To This Comment

gile bengang ko...
sabo2.... semua yg tjadi ade hikmahnye..
ecceyh.

blasah je r pngurus siot tuh.

kucai said... Reply To This Comment

ish.. pe pnye nasihat r org ats neh bg.. hmm.. sabaq wei.. mgkin ada kebaikan d sblk suma neh.. mna tao kan...

jgn dok pi blasah la manager tuh..

(kalo jd belasah wat video keh hehee)

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

min:mmg ak gile bengang pon!!!!
rase nak je blasah die..
nasib bek aku da angkat sumpah silat xkn gunakan silat ni utk pergaduhan..klu x...........huh!

kucai:aku benci ah org2 cmtu!!!
wat sakit ati je..eeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!

ain fathihah said... Reply To This Comment

geram geram geram.

Fathiadha said... Reply To This Comment

nasib baik ziela tak abis lagi bljr silat, kalo tak ape lah nasib tuan pengurus haram jadah tu...

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

huh..geram2!!!ni last minit ajak ziela join blk..bengong~!

Related Posts with Thumbnails