Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Sunday, October 25, 2009

::BEST OUTFIT CONTEST::


contest apekah ini??
tadi waktu aku blogwalking
tetibe aku terjumpe contest ni
and
tetibe jugak aku rase excited nak join!!!
hihihi~ (^^,)


contest nye tak susah
just tempek gambar korang dengan
outfit and pose yang menarik
kat blog korang
then
link kan ke penganjur contest ni


but
contest ini hanya untuk si gadis ya..
si jejaka jangan nak menyibuk pulak!
kikiki~ :P



aku sebenarnye menghadapi masalah nak pilih gambar
tak tau nak pilih yang mane satu
takde yg betul2 cantik
sedih~ =.=


ni gambar yang aku pertaruhkan untuk contest ni:




::1st pic::




::2nd pic::





::3rd pic::



aku rase,sebenarnye kena letak 1 gambar je untuk contest ni..
tapi....
aku da letak berapa ni?? =.=


ahhh~!
hentam jela..
tak menang takpe..
janji kite mencuba..
betul tak cik Hanida Lavida?
sebab contest ni,kite dapat berkenalan kan?kan?kan?
heee~ :D


and
aku baru dapat tau
rupa2nya
contest ni due date nye ESOK!!!
26 OKTOBER 2009

wahhhhh~~
nasib baik aku awal..
kalau tak......
hehehehe..


lastly
nak ucap
GOOD LUCK TO ALL CONTESTANT~!

aku tau ramai yg join contest ni
all de besh ya kawan2

 

4 comments:

Hanida Lavida said... Reply To This Comment

thanks sbb join oke!
i pick the 1st picture oke :)

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

orait dear~
thanks! (^^,)

ain fathihah said... Reply To This Comment

eh smua gambar pun tak lawa.

tak check betul2 smua folder gambar ke..

isk3 musykil aku..

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

alaa...
die nak best outfit je..
x ksh la lawa ke x..huh

Related Posts with Thumbnails