Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Saturday, October 17, 2009

Bila Aku On Webcam~


untuk pengetahuan korang...
aku ni sangat susah utk on webcam bila chat..
faham2 jela..
bila nak on webcam,aku nak kena bersiap dulu..
tukar baju,pakai tudung..
saya sgt tidak rajin utk itu...
tolonglah...~~

mcm buang masa pun ada jugak..
hukhuk..

bila aku cakap taknak on,korang merajuk la ape la..
penat tau aku nak reka alasan..
berdosa tu menipu...
dosa aku dah cukup banyak dah..
sila tolong jangan tambahkan dosa2 aku..
*ayat keling..hahak*
huhuhuhu...
so,pasni korang2 jangan la paksa aku on webcam lagi ye..
plissss T_T




haa!
baru2 ni..
first time aku on webcam untuk sesape je nak tengok aku..
ramai yg request sampai hang laptop aku..
sengal tol..~~
*biasa la..first time kan.. =p *



so,
bila dah tengok tuu...
memang macam2 la yang diorang cakap tentang aku..
puji2an tu aku dah lali dah...hahahahaha....
*poyoooooooo*



tapi,
ada satu statement ni yang menarik perhatian aku...


**klik utk besarkan**


muka aku cam HEROIN NUR KASIH????
Nur Amina atau nama sebenarnya Tiz Zaqyah???
ngeeeeeeeeee~~~ =.=


aku tak tau dimana sama nya muka kami berdua...
cuba korang tengok....~~



aku rasa tak sama langsung...


Tiz Zaqyah lawa..


and aku.......



COMEL!!!!



betol kan??kann??kann???

hahahahahaha...
sila mengakuinya jika anda tidak mahu digigit oleh saya
yang sedang kelaparan tahap gaban ini..
hahahahaha~~~ (^^,)


11 comments:

Fathiadha said... Reply To This Comment

tak same pun...hehe

Fadzrul Hisyam said... Reply To This Comment

haha...2 la ko xreti nk elak dr org2 yg pujuk rayu soh ko bkak webcam...

tgk mcm aku, bkak webcam ke, xbkak webcam ke... xde request pon...haha... lagi tenang, pc x hang...haha

Anonymous said... Reply To This Comment

cmtu ek dh lali....ganu88

KUCAI said... Reply To This Comment

aku setuju... x sama lgsg... hahak...

sja ja mamat 2 dok poyo nk ngorat hg la 2... hmm hg x webcam dgn ak pun wehhh... huhu... xpa la.. trasa la ak gini T_T

hehe...

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

fathi:
a'a..x sama pon kan..huhuhu..
syam:
cmne nak elak dr pujuk rayu tuh?
leh bg tips?
hahaha..
sian ko xde org request..
xpe2..nnt ak request k..hahaha... =p
ganu88:
cmtu ape?x phm...
kucai:
alolo...majok lak dia..
ok2..nnt kita wc keyh..
tp,kt UMP kn tenet lembap cm siput..
mna leh nk wc..
x lpas..hahahahahaha~~~

syusyusyoya said... Reply To This Comment

nak tau sama ke tak muka heroin tuh, kena ambil gambar berdua sama2.. baru nampak :D sapa tinggi sapa rendah, sapa kiut sapa cantik eheheheh :P

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

hahahaha..btol3..
bile dpt amk gmbar bsame ea..
awk tlg aturkan appoinment leh?hihihi~~

Anonymous said... Reply To This Comment

x sama pn

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

haha..mmg pun..kn da sy da ckp..
Tiz tu lawa...
saya ni x lawa..
cuma..
COMEL JE!!!!!!!!!!!!
hahahaha~~ (^^,)

sheera sasuke said... Reply To This Comment

alamak..tuluuunnn..nk trmuntah ak bc entry nih.. ambulaaaannn..cepat dtg cnieyyy..de org skt pasaaann niii.... cpt mskkn lam emergency roooommmm... nazak da nii.. ahahaakhakhakhak...(\^o^/)

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

hahahahaha..
mizah..
ko jgn la duk wt terok lak..
ko ni..
sje je eh..
padahal ko la tok guru aku kn..
ajar aku semua ilmu2 PERASAN & SYOK SENDIRI ni..
hahahahah...
so,ambulan!!!
dtg amik mizah!!!
die yg sbenarnye sakit!!!
bkn sy!!!
hahahahahahahaha~~ (^^,)

Related Posts with Thumbnails