Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Wednesday, October 28, 2009

Hebatnya Wanita!

 
sesungguhnya wanita dilahirkan dengan pelbagai keistimewaan dan daya penarik!


jadi,tak hairan la kenapa dunia hari ni
semakin 'mempergunakan' wanita untuk
menarik minat terhadap sesuatu!

macam iklan2 kat TV tuh..
kebanyakan model2 nya semua wanita

kenapa?
sebab wanita itu menarik lah..


dalam akhbar kosmo 16 oktober hari tu
ade pengakuan Christina Aguilera
die buat pendedahan kepada umum bahawa
die lebih tertarik melihat wanita b*g*l
daripada lelaki b*g*l..!


tapi,kat sini aku bukan nak cite pasal wanita atau lelaki b*g*l ya
aku just nak cakap bahawa sebenarnya wanita tu
ade sensual penarik tersendiri even kepada sesama wanita
tapi kalau bagi si lelaki,lagi2 lah kan..
haha.. (^^,)
 


cuba tengok ni..
betapa tak senonoh nya dunia hari ni 'mempergunakan' keistimewaan wanita
huh! =.="
 





tong sampah yang sangat tak senonoh!!
tak sanggup aku tengok




sinki kegemaran si jejaka








memang betul2 motor lelaki!!!



tetikus yang sengal..click di tempat 'itu'..huh!





toilet sign yang tak sopan~!


euwwwwwww~
lelaki suke ke diperhatikan waktu private camni??



siot je kan..skodeng2 plak..haha

bernafsukah dengan tempat buang air camni?
erkk..!



hanger berbentuk tubuh wanita



ni adalah tempat buang air kecil lelaki..
siot je kan bentuk nye..
sape la design toilet camni..
sangap tol.huh~!!


batu yang berbentuk wanita ghairah




keychain henpon juga mempergunakan aset wanita
tapi comel gak.
hikhik




pokok yg berbentuk tubuh wanita.
kagum sungguh!
memang segala2nya sama.
dari segi bentuk tubuh,sampai ke part2 private pun sama.
hebatnya ciptaan Tuhan!



ini pun sama..
ubi yang bentuknya macam tubuh wanita.



macam masyuk je lelaki tu membuang kat tempat camni.
tak rase segan ke bang?
tak rase cam diperhatikan walaupun itu cuma gambar?
hahah..sengal~!




toilet ni pulak macam menakutkan.
kalau aku,memang tak jejak dah toilet yang ade ukiran camni.
seram woh~!



haaa..
so da tengok gambar2 tu kan?

memang tak senonoh betul kan manusia zaman sekarang
sesuke hati je menggunakan wanita sampai mcm tu sekali

aku sebagai wanita pulak terasa malu
tengok mende2 camtuh..
nasib baik kat Malaysia belum ada..
ke dah ada?????
huh
mintak dijauhkan.
rosak anak2 Malaysia yang dah semakin rosak ni.
huhu :(
 

5 comments:

IMCurtain said... Reply To This Comment

Salam sejahtera,

Kami ingin menjemput anda menyertai komuniti blogger bagi mempromosikan blog anda di laman web kami. Ia mempunyai fungsi yang hampir serupa dengan Innit dan Digg.

Click pada butang 'Tutorial' untuk mengetahui cara menggunakannya. Pendaftaran adalah PERCUMA!

Daftar sekarang: Blogger Malaysia [Blogger's Meeting Point]

Malaysia Boleh!

pejal said... Reply To This Comment

koleksi gamba sangap...
kahkahkah~

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

hahahah..
itu semua lelaki sangap pnye kje la tu..
x bermoral sungguh~!
huhuhuhu

pejal said... Reply To This Comment

kahkahkah...im not included of dat sangap2 type...hahaha
normal...

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

yeke not included?
hahah..
sy x tau..
hanya awk yg tau.. =p

Related Posts with Thumbnails