Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Thursday, October 29, 2009

Result BEST OUTFIT CONTEST


kawan2..
result contest yang aku join hari tu da kuar la
sape2 nak tengok result nye boleh view kat blog oren belang ni


aku tak menang pon..
tapi bangga gak sebab pic aku kena review
die cakap baju aku glamor oo..
hikhik (^^,)



**boleh klik klu nak tengok besar2..hee**


tak kisah pun tak menang
tapi ape2 pun
thanks alot ya cik Hanida Lavida!
muah!muah! :*




actually dress ni aku pakai mase dinner kolej sem lepas
MALAM ANUGERAH TAHUNAN KOLEJ 2009
tema nya red & black glamorous
thats why la baju i ni glamour semacam jek..
hahahah~ (^^,)




lagi gambar waktu dinner hari tu
.
.
.
.
.
.











dah sikit2
kang korang muak plak tengok banyak2
hee..



so
i'm waiting for college dinner next semester..
ntah ape tema diorang letak pulak
melaram sakan lagi lah aku sem depan
hihihi~ (^^,)

5 comments:

Fadzrul Hisyam said... Reply To This Comment

xperlu tggu muak...dh loya dah pon...hehehe

riso muntah kaler maler lak nnt...hik3x

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

hahah..
siot ko..
yela..
tau la ak x lawa..
kutuk ak plak..
xpela..
sedih ar cmni..
pegi bwk diri ar..
majok ngn ko..
huh~! (T_T)

faridLO ™ said... Reply To This Comment

wah2..pandai jugak melaram

KUCAI said... Reply To This Comment

hmm ok r 2 msuk gak gmbo dlm 2 hehe...

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

faridLO:
hehe..sy mmg suke melaram~ (^^,)

kucai:
a'a..kna review pn ok la..wlupun x mnang..hehek.. =p

Related Posts with Thumbnails