Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Sunday, October 18, 2009

::PapaDOM::




sape dah tengok movie ni..?
sila angkat kening!!!
kikiki~~ (^^,)


baru semalam aku tengok movie ni..
best!!
ni antara filem melayu yg best laa...
yang ade pengajaran..
jalan cerita pun ok..
tak banyak mengarut..
and..
yang pasti..
aku tak rasa nyesal tengok cite ni :)


besenye,kalau aku tengok cite melayu kat pawagam,
bila keluar dari panggung,
mesti aku membebel2..
ade jela pape yang aku nak komen..
nak membebel..
besela..
aku ni kadang2 cerewet..
suke membebel..
pot pet pot pet..
hahah~~ (^^,)


tapi
pas tengok cite ni,
aku x membebel pon..
ajaib!!!
hahahahaha~~~ (^^,)




actually aku g tengok cite ni dalam keadaan aku yang tak stabil..
tengah meroyan..
otak senget kejap..
so,saje ar masuk tengok cite ni..
sebab member2 aku cakap best..
kelakar.. & sedih..
and..
movie ni berjaya wat aku ketawa la walaupun aku sebenarnya takde mood waktu tu..
huhuhu..
tapi,bila part sedih..
memang aku touched gileeeee....
sebab actually aku pun tengah sedih..
sedih sangattttttttt....
pastu layan cite sedih lak..
memang merambu la..
hukhuk.. T_T

tapi cover owh..
kang abang2 ensem nampak aku camtu,
jatuh la saham aku..
terbantot niat diorang nak ngorat aku nanti..
hahakkk...gile~~ (^^,)



cite ni actually mengisahkan sebuah keluarga yang cuma ada papa,mama & Miasara (anak)
disebabkan satu incident,papa yang selalu busy tu akhirnya menyesal dengan perbuatan
dia selama ni..
and then papa mula take care pasal si Miasara..
saksikanlah kasih sayang seorang ayah mithali..
memang menyentuh jiwa..
best jugak kadang2 ada ayah yang betol2 memahami ni..
tapi kadang2 cam rimas gak..huhuhu.. =.='




sesape yang belum tengok movie ni,
cepat,sekarang jugak berlari ke panggung wayang yang berdekatan dengan anda!!!
sekarang jugak!!!cepat!!!!
berlari ya!!!
sape lambat aku tibai bontot!!!

hahahahaha...
aku tengah gile sekarang...
sila jangan layan aku..
merapu je..
harap maaf lah ye kawan2..
harap2 aku cepat dimasukkan ke wad mental untuk dapatkan rawatan
mental yang dah keterlaluan ni..
hahak...
ok la..
taknak dah wat mende2 lagho ni..
astaghfirullah~~
mengucap ziela...mengucap.... :P


 

9 comments:

Fadzrul Hisyam said... Reply To This Comment

aduhh...aku xde mase dh nak ke panggung...kebizian tahap gaban...bin cipan tenuk kembar siam...

xtau le ble aku dpt g panggung ag...aku dh rindu dh kat seat kesayangan aku tuh...isk2x...

oh...seat B14...tuggulah daku untuk kembali kepadamu...

p/s: sewel aku ni

Fadzrul Hisyam said... Reply To This Comment

aduhh...aku xde mase dh nak ke panggung...kebizian tahap gaban...bin cipan tenuk kembar siam...

xtau le ble aku dpt g panggung ag...aku dh rindu dh kat seat kesayangan aku tuh...isk2x...

oh...seat B14...tuggulah daku untuk kembali kepadamu...

p/s: sewel aku ni

Anonymous said... Reply To This Comment

best ssngt ker cite ni? xajk pn kita skli tngok...hehe...P

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

syam:
xpe2..da nak cuti sem kan..
time cuti ko g ar lepak kat panggung tu hari2 pn xpe..
x pun,ko beli je 1 tiket cite tu kt B14,then duduk kt situ berhari2,,
x yah kuar..smpai ko lepas smua rindu..
hahhahaah~~ (^^,)

ko pn tgh meroyan cm aku ke syam..?hahhaha

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

anon:
best la jgk..
tp xde la best tahap gaban kan..
hahaha...

cmne sy nk ajak..
sy x knal anon2 ni smua..
cuba tulis nama anda..
bleh gak sy detect..
huhuhuhu..

Anonymous said... Reply To This Comment

ganu88...lupa nk tlis tdi..jgn mrh

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

cesssss...
duk ganu,pastu suh sy ajak die tgk wyg..
haih..
mcm2 manusia zmn skrg ni..
hahahahah~~

Adi Putra said... Reply To This Comment

ermmm....hehehe,best gak nooo...
kadang2 layan gambaq camnie leh wat relese tension...yer tak,punya saynagnya bapak sampai sanggup jadi tukang kebun...
susah nak dapat kasih ayah sampai tahap tue...
apa2 pun bersyukur jika masiha ada yang sayang kita........
so,per lagi...doa2kan laa..moga2 Allah berikan kasih yang abadi dan balas pada yang mengambil ia hanya sekadar persinggahan..


salam ukhwah..

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

a'a..tau xpe..
tharu gile kot tgk pngorbanan bapak smpai cmtu skali..
tp msa anak die kecik,die abaikan..
itu yg x best..
huhuhuh...

Related Posts with Thumbnails