Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Friday, October 9, 2009

Tolong Doakan Saya~





kawan2.......

tolong doakan aku untuk
tournament silat olahraga esok..
gile cuak neh...
wuaaaaaaaaaa~~ T__T



hari tu aku de post entri cakap aku nak tarik diri kan?
tapi aku da wat keputusan last minute utk join semula..
tu pun atas pujukan & kata2 seseorang..huk3



bila aku fikir2..
dan inilah antara sebab2 nya aku join semula.....


-IZISH takde langsung wakil wanita utk tournament kali ni

-tournament sebelum2 ni pun IZISH tak pernah join.
*sian sungguh IZISH ni*

-join tournament silat ni adalah salah satu impian aku dalam semester ni.

-aku tak banyak aktif aktiviti kolej sem ni.
aktiviti luar je byk...*nanti jejas markah soft skill aku*

-aku nak sijil SUKEM (sukan UKM)

-lepas ni kalau kata umur aku da tak panjang,tak tercapai hasrat aku nak
join tournament silat..huhuhu..

-and..beberapa sbb lain yg sulit utk dipaparkan..hek3..




gile mantap ah...

3 hari lagi nak tournament,
aku baru start berlatih..
hari2 all out..
training siang malam,
makan lagi kene control..
lapar gileeeeeeeeeeeeeeeeeeehttp://emo.huhiho.com


perghhhhhhhh
mmg gile..
kaki aku pun da injured nii...

tak tau la cmne nak fight esok..
nak solat pun da tak boleh tahan...
kene solat duduk..
cam org tua uzur lak..
wuaaaaaaaaaa~~ T_T



ape2 pun,
aku perlukan sokongan & semangat dari korang semua..
sokong la aku ye...
doakan kejayaan aku...
aminnnnnnnnnn~~ (^_^)

takut sgt nii.....
esok game start kul 8 pagi....
sesape yg nak g sokong tu,
g la..


tempat:canselori UKM
jam:8 pagi

tp tak tau la turn aku kul bape..
huhuhu....


wish me luck ye kawan2~~~~ (^_^)



 

9 comments:

Cik Yuki said... Reply To This Comment

aku doakan kau berjaya dan berjaya dan berjaya lagi ! esk kompom ko tak gugup sbb da bc komen aq nih ehehe :p

syed mohamed bin syed hassan (jen) said... Reply To This Comment

nak tau x laki ni superman ke x??cube mai bace kat blog jen ni..=P

chipsmore said... Reply To This Comment

waaa...belajar silat..bagus2x..leyh berguru..hehe ;)

nuraimyasmin said... Reply To This Comment

chaiyok2!!
ganbatte!
:P

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

cik yuki:tenkiu 4 ur support.. =)
tapi sy baru je baca komen awk..da abes game da pun..huk3
chipsmore:nk berguru?bley2..nk silat ape?sy ade silat cekak hanafi & silat olahraga..heee~
min:thanx~~~

sheera sasuke said... Reply To This Comment

1 lg sbb yg amt pntg yg ko xtls kt c2.. sbb ak pn join gak r..ko pn brsemangat r nk join sme..ley gak kte jog sme2 ptg2..huhuhu..tp hjt nk lwn ngn ko x kesampaian lak..bdk ktdi la ni py psl..haisy..hak3...

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

hahahaha...mizah prasannnnnnnnn...
tolong ar....euwwwwwww~~~

hahah..xpe2..next year kite jumpe di gelanggang k?!

sheera sasuke said... Reply To This Comment

nxt yr tanak msk da..sbb ak nk bg chance kt ko dpt emas..klo ak msk lg, konpem2 ak yg dpt pngat emas tu..ahakz..(^_^)

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

elele mizahhh...
xpe laaa...
t kite sparing 2 org...
tgk sape dpt emas...
hahahahah~~~

Related Posts with Thumbnails