Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Sunday, November 1, 2009

Movie Review : Jennifer's Body




korang semua da tengok cite ni?

JENNIFER'S BODY


aku da tengok!!
sila jangan jeles ya..
hihihi~ (^^,)


 
ni semua salah biochemistry la!
penat la nak study die.
da tergolek2 da aku study..
tension woooo~ T_T



so,untuk me-release-kan tension aku tuh
aku pun goda2 la member2 aku ni ajak g tengok wayang..
g tengok movie ni la..
heee~

 
aku suke tengok cite2 seram neh!
best!
tapi..........

dalam kesukaan aku tuh,
for sure la aku ketakutan jugak sebenarnye..
hahakk
sengal~
takut tapi suke
pelik2
hahahaha


movie ni best jugak bagi aku
banyak buat aku terkejut!
tapi
aku terkejut pon tak jerit..
mantain cool je..
**cool la sangat,padahal da pejam mata dah.hahakk**




tapi kan korang.....
movie ni
SANGAT BANYAK adegan 18++ !!


the picture has been removed by the author due to obscenity



perghhhhhhh
gile ar...
tercemar minda kanak2 riang cam aku neh.
hikhikhik.. :P



tapi serius ar
dari mula sampai dah nak ending
asyik scene kissing je
naik malu aku tengok
adessssss =.="






movie ni sebenarnye kisah tentang
kuasa jahat yang merasuk tubuh perempuan tu
disebabkan upacara ritual yang diorang buat tu tak menepati syarat yang sebenar.
so,kuasa jahat ni la yang menyebabkan segala2nya berlaku..





seram jugak..
korang pegi la rase sendiri keyh..?
hehehe


jalan cite agak menarik..
kire aku kasi 3 bintang setengah la..
**boleh ke setengah bintang?hahaha**





so
kepada sesape yang tengah final exam sekarang ni,
agak2 korang tension,
g la layan kejap cite ni..


sure lepas korang tengok cite ni,
ilmu2 yang dah melekat dalam kepala hotak korang tu hilang dengan serta merta!!
hahahakkk..
memang tercemar minda..

jenuh aku kena study balik the killer biochemistry tuh~
adeehhhh~~ =.="



eh,
lupe nak pesan..
sesape yang nak pegi tengok cite ni,
make sure korang2 dah besar & matang macam aku keyh..??
sebab cite ni 18SG
budak2 kecik tak leh masuk!
hahahaha (^^,)

 

9 comments:

faridLO ™ said... Reply To This Comment

tak seram pon muka antunye..lawa plak tuu..huhu..i want to see her!

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

hahaha..
tengok gambar je ape brg..
g la tgk sendri..
bru tau seram ke x..heee~

^aku zaty^ said... Reply To This Comment

alaa..
18sg ker?
err xley gie la nie..
uwaaaa!!!
nk tngok gak..T_T

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

hahakk...
siannn adik ni...
adik download jela..
leh tgk byk2 kali..
hahak...
tp better jgn tgk lah..
byk scene censored..
rosak pemikiran budak2.
hahaha~ (^^,)

Fadzrul Hisyam said... Reply To This Comment

nk tgk2! hehehehe...
>:)

Afiq Danial said... Reply To This Comment

alamak..Afiq tak leh tengok lah..Lum cukup umur 18thn..Cam ne ni?

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

syam:
amboiii..laju je die eh..
nakal!!hahaha~ =p

afiq:
eley...lum cukup 18 ke...
siannnn...
xpe2..
duk umah bace komik jela ek..
hahakkk...
pdhl da leh jd bapak org da pon..
hahahah~

sheera sasuke said... Reply To This Comment

owh tidak!!ak xkn tgk filem seram lg bt kali ke2..ari tuh tgk final destination 4 pn,suhu bdn ak trus mnurun ke -45drjh celcius.. menggigil..ngee~ sian kwn ak coz ak pegang tangan die spnjg lam panggung..ps2 ak tlh brjaye mginsafkn sume org lam panggung..sbb ak trlampau trkejut kt 1scene tuh n mnjerit sebut 'Allah' kuat2..suasane panggung yg sunyi mnjadi hangat seketike sbb org rmay gelakkn ak..kah3..bikin malu seyh..fames skjp tym tuh..hak3..dah la spnjg tgk cter tuh ak ttp muke..bkk mate sekecik mgkn..xley thn btol..malu ngn budak kecik..hahah..

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

hakhakhakhak...
tak ley blah tol la ko ni mizah..
memalukan je..
org lain tgk cte hantu steady je..ko lak overacting..hahakk..
xnk la tgk wyg ngn ko cmni..
kang jenuh aku nak sorok muka dlm baju..
malu..malu..
hahahahahahakkkkkkkkk

Related Posts with Thumbnails