Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Thursday, November 12, 2009

Movie Review : PHOBIA 2



poster

aku da tengok cite ni semalam!!
untuk meraikan tamat nya final exam, movie ni menjadi santapan kitorang.
hehehe :D


ade sesape yang tengok same dengan aku tak pukul 7.45 malam kat TGV The Mines?


aku bagi 5 bintang untuk cite ni!!!
serius best.
memang tak rase rugi la bayar RM6.
hihihi


sebelum aku cite pape,
mende yang paling penting aku nak gitau awek2 yang bace entri ni,
HERO2 MOVIE NI SANGAT HANDSOME!!!
serius doo...
memang ramai hensem2.
tergode i tengok.
kikiki~ (^^,)



ade 5 cite.
NOVICE, WARD, BACKPACKERS, SALVAGE, IN THE END.

NOVICE cite sedih.
pasal dosa & pembalasan.
 
mamat ni sebelum botak, hensem.


WARD menakutkan!
serius pas aku tengok cite ni,
aku rase aku taknak masuk wad sepanjang hidup aku!
tak kira la cemane sekalipun.
huhuhu
actually die cite pasal saka ar lebih kurang.
r Pictures, Images and Photos
mamat ni comel!!! ade lesung pipit!


BACKPACKERS seram!!
cite pasal zombie.
takut tengok waktu zombie2 tu mengganas.
ngeeeee~

mamat yang kanan sekali tu serius hensem!
z Pictures, Images and Photos


SALVAGE ni tak seram sangat.
tapi rasa cam bingung bila tengok cite ni.
secara tak langsung aku sekali rase tertekan sebab ending die camtu.
huhuhu

budak kecik tu comel!


IN THE END ni serius besttttttttt!!!!
bengong ar cite ni sebenarnye.
kelakar gile.
tapi serius best!
sepanjang cite ni,memang 1 panggung gelak gile2!
seram tu seram,tapi diselitkan dengan unsur lawak.
memang tak ley blah.
kelakar gile.
sakit mulut & perut aku gelak.
hahahaha

ฒ Pictures, Images and Photos

[phobia2-01.jpg]


ฌ Pictures, Images and Photos
4 ketul ni memang hensem. tapi perangai sengal gile doo. AEY paling hensem!!!


tak ley cite lebih2.
nanti korang gi tengok sendiri k?
wajib tengok tau.
best ni.

serius tak rugi.
hehehe..


muka ketakutan


jangan lupe tengok ye kawan2~! (^^,)

 

8 comments:

nuraimyasmin said... Reply To This Comment

haaaa besh sangat ke?
aku baru plan nk tgk 2012 ngan pisau cukur tuh.. tsk. dah konpius.. ko pnye pasal.

Loyer Lelaki said... Reply To This Comment

ni mesti filem tempatan kan? tngok muka cam budak2 nepal blkng rumah aku ja. patut 2-3 mnggu dorang ni eksyen, bagi salam pun dorang x jawab, dah jadik pelakon rupenyer.

Signorina Syima said... Reply To This Comment

terus tempah tiket malam ni. tiket pukul 11pm kat bukit raja... hihihii

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

min:
aku cadangkan better takyah tgk cte melayu kt panggung.
tak berbaloi.
bg aku la..
hahahaha..jahat aku mghasut. =P

esok aku pn nk g tgk 2012.
jom2.. =D

jgn lupe tgk phobia k.
best.
hihihi

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

loyer lelaki:
bkn filem tempatan la awk..
cite thai..
hahahaha...
diorg duk blakang uma awk ke?
kem salam kt Aey eh..
si mamat ensem tuh..
hihihihi~

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

syima:
selamat menonton! =)

faridLO ™ said... Reply To This Comment

ehh..best arrr.cite tuuuu..huu..

tgk la post sini..kite pown wat review gakk..marsha cunnnn.

http://maifreeload.blogspot.com/2009/11/phobia-2-2009-best-horror-film-ever.html

cik EPAL said... Reply To This Comment

mamat yang kanan tu memang hensem..wee~ ;)

Related Posts with Thumbnails