Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Saturday, November 7, 2009

Rindu..Rindu.. (T_T)


waaaaaaaaa
rase tak sabar gile nak balik Penang!!!



buat masa sekarang ni
tak balik Penang pun takpe.
dapat keluar dari UKM ni kejap pon da kire bagus
tension la..
arghhhhhhhh >:(



bila nak abes exam ni..
aduhhhhhh
ada 2 paper lagi..


tak sabar nak pegi bersuka ria..
nak pegi menenangkan fikiran..
nak pegi jalan2..
hang out ngan member2..
tengok wayang..main boling..
wahhhhhhhhh
rindu gileeeeeeeee!!!
rindu nak enjoy sampai lebam!! T__T




yang buat aku rindu gile nak balik Penang..........




Eja...

rindu gila nak pi jalan2 dengan hang macam dulu..
balik nanti kita pi jalan2 ek?
rindu nak round Penang cam dulu..
dulu kita ronda naik moto ja..
redah panas terik..

biar kulit hitam,janji hati puas!
biar kematu bontot,janji dapat ronda2!
hahahaha :P


tapi pasni aku tak mau dah naik moto ronda Penang.
sebab nak jaga kecantikan sat sekarang ni.
kulit dah macam tokwan hang dah.
hakhakhak
*kirim salam kat tokwan mu yang hensem. =P *

so
cuti ni
aku nak kuda "pakwe" hang!
boleh?
tak kan kedekut dengan aku weh..
pakwe hensem2..share ar babe~
aku nak merasa jugak..
hikhik~ (^^,)

 

my geng at Balik Pulau..
rindu nak hang out ngan korang semua..
rindu nak main boling!!!!
tapi,
korang suka pekena aku kalau main boling!!
takpa..
takpa..
tunggu la aku terer nanti,
siap korang!
pejam mata je aku baling STRIKE tau..!
hahahahaha
*kalau pejam mata,silap2 masuk lane sebelah!hakhak.. =P *



nanti kalau nak kuar ajak la weh..
mesti bosan kat umah..
macam bese ar,
gi main boling ke..tengok wayang ke..
hehehehe..
din tu aku tak sure la..
dia kadang2 tak join kita..
huhuhu..
din,cuti ni date ngan aku keyh..?
hahahahaha.. :P

 
**kucai,ang tak yah sebut pun takpa
sebab hang memang wajib date ngan aku setiap kali cuti.hahaha..**




member2 zaman kanak2 riang ku...

rindu nak kumpul ramai2 lagi macam hari tu..
tapi mesti ramai yang ada hal cuti ni kan?
Ikhwan & Kotie sah2 duk kat India.
yang lain2 cemane?
kata nak plan sumthing untuk cuti ni?
jadi ke yang kita bincang hari tu?
Lata Sedim?Cameron Highland?BBQ kat Feringghi?
apa2 pun
jangan lupa inform i keyh..~ (^^,)



member2 zaman kenakalan ku...
rindu nak kumpul ramai2 dengan korang jugak..
sesape ada plan tak nak buat apa cuti ni?
taknak buat BBQ cam hari tu dah ke?
best weii...
jom buat lagi~~~




 


and......
rindu nak jumpe anak2 buah aku yang comel2 tuh.


lama tak tengok diorang..
ika mesti makin tembam!
*kat atas tu gambar lama,2 taun lepas*

berat ika sama dengan berat aku doo..
baju aku ada yang dia da tak boleh pakai..
tembam gile die..
sekali die peluk aku,lemas!
lagi 1,
die suke lompat atas aku..
perghhhhhhhhh
rase retak tulang temulang aku doo..
hakhakhak..


mimi
nanti acu balik kite makan aiskrim came2 eh?
acu belanja.. (^^,)


wani
nanti acu balik jangan lupe datang umah..
kite main meow kat belakang umah keyh..?


rindu kat meow2 ni jugak..
diorang la penghibur hati aku..
kadang2 sampai jiran2 aku pelik
kenapa aku duk bercakap sorang2 kat belakang umah.
padahal aku bercakap ngan meow2 tuh..
huhuhu


kadang2 mak aku pun cakap camni:


"hang ni tak betoi ka apa..
apa yang hang duk beletiaq kat binatang tu..
bukan dia reti pun apa yang hang kata.."


erkkk!!

aku cuma bermesra la..
aku belum gila..
masih waras wal'afiat lagi ni..
adehhhhhhhh~ =.="


diorang ni..
tak kesian kat aku betul..
cuba la faham
aku ni kesunyian..
da la anak bongsu..
kakak & abang dah kawen..
tinggal aku sorang2 je kat umah..
mesti la bosan.

hari tu.
aku cakap kat mak camni..


"mak..adik boring la..
takdak kawan kat umah..
nak main pun takdak kawan.
apa kata mak beranak lagi?"


"gila aih hang ni!!!
aku dah umoq 53, nak beranak kot mana lagi??!!"


hakhakhak...

tungging2 aku gelak bila mak cakap camtu..
hakhak..
kelakar doo.. :P

aku gurau je sebenarnye..
tak kan la aku bengap sangat tak tau hal2 camni kan..
tapi aku memang camtu..
suke ngusik mak aku..
yela
aku da takde keje kan..
nak wat ape lagi..
ngusik mak aku laa..
hehehe


mak ayah aku actually spoting gak..
sebab tu aku selalu ngusik2 ngan diorang..
diorang pun da lali ngan perangai anak manje diorang neh..
hikhikhik.. :P
 

hmmm..
sekarang ni
yang paling aku nak bila balik Penang,
makan LAKSA JANGGUS!!!

 
serius aku tengah terliur sekarang...........
sedap babe!!
rugi sape yang gi penang tapi tak pekena laksa ni..
laksa ni boleh dikira sebagai ikon Penang la..
mende yang wajib dimakan bila datang Penang.

dekat je ngan umah aku..
masa cuti sem lepas,aku keja kat sini la..
so,hari2 dapat makan laksa ni..
perghhhhhhh
memang berbaloi..
hahahaha

**eja,aku da tolong promote laksa hang.balik ni hang wajib belanja aku!hahaha**
 

lastly

aku rindu nak jalan2 tepi pantai...
ada sesapa nak teman tak?
pantai Pasir Panjang jela beb~
dekat ngan umah..
hehehe..


rindu pakcik Pie gak..
pening kepala dia dapat budak belajar memandu cam aku.
hakhak

siannnn pakcik Pie..
bukan selalu pakcik dapat kanak2 ribena cam saya kan?
hakhak


hmmmmmmmm
lastly
nak ucap
HAPPY HOLIDAY
to all my friends
and
sesape je yang akan bercuti nanti
 

tak sabar nye!!!!


Penang,nantikan kepulanganku!!!
weeeeeeeeeee~~ (^^,)

 

14 comments:

ajie said... Reply To This Comment

aku pun rindu kat lik lau.. rindu pekan kongsi, rindu kat pasar malam, rindu nasi kandaq, rindu 7e lik lau sebab aku selalu beli top up kat sana, laksa pokok janggus ok juge... rindu kat nasi ayam misai, rindu kat t.kumbar.. rindu nak shopping dekat butik2 di q/bay mall.. rindu nak speaking penang.. huhuhuhu.. rindu nak rasa jem dkt jambatan masa nak balik kg...

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

weeeeeeeee~
ade geng rindu penang..
hikhik..
jom la balik penang..
jom!jom!
tak sabar ni..
rindu gileeeeee~~

umah awk kat ne??

Encik Azizan said... Reply To This Comment

meriahnye hidup die..ramai kawan..hehe..amik pe ukm?

Kucai said... Reply To This Comment

perghhhhh... igtkn dh xdak ak dlm senarai dah mna la nak tao kot xmo dating dah diriku ini huhuhuhuhu hahak..

perghhh x cam tegeliat lak tengkuk ak bca entry hg neh... xleh pnjang lg ka...?????

hAHA..

tp kan.. 2 la.. ak pun rindu gak weh nk blk penang.. rsa cam best gler kami be-3 pakat dok pekena hg time main bwling 2 heheehhe.. mmg best r.. hehe..

kali ni.. plzz la baling msuk lorong sblh hehehehe u can do it bebeh hahahak ^_^

Fathi Adha said... Reply To This Comment

selamat bercuti....
tapi habiskan exam dulu :)

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

encik azizan:
itu kawan2 kat penang je tuh..
kawan2 kat tempat lain belum letak..
hihihi...
alhamdulillah la..
best hidup ramai kwn ni.. (^_^)

kat UKM amk genetic science =)

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

kucai:
ang x pyh duk mngada..
hg mmg wajib pun dating ngan aku setiap kali cuti..
pnah ka miss mna2 cuti?
x pnah pon..
huhuhuhu

orait!
nnt aku wat,pastu aku kata hg..
hahahahhaa~~

jatuh la saham aku beb~
buat ada mamat2 ensem kat lane sbelah,trus kne reject karang..
hahahhaa

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

fathi adha:
ya,x sbar nak cuti!!
yehuuuuuuuu~~~

abg fathi blk lmbt..
ziela blk dulu..
hihihihi

dampac said... Reply To This Comment

huhu....
kamoo ni penang area mna?
anak mami ka?
hehe..
sha tnya..


best la dy rmai mmbe2 mnggu kepulangan tuk njoy3...
kta lbih krg snasib...
anak bgsu mmg bgitu lg2 klau abg ngan kakak dn khwin...
sorg2 kt umah disamping mak ayh ja...
bosan bgai nk mampos..
haha..

FdausAmad said... Reply To This Comment

Salam,

Gua nak ajak lu dtg lepak blog gua. Rilek rilek.

selambe.

Encik Azizan said... Reply To This Comment

bdk genetic?bez x?haha

Encik Azizan said... Reply To This Comment

klik potato baby

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

dampac:
sy penang kat Balik Pulau..
muka sy ada cm anak mami ke?
hihi
sy melayu tulen lah wak.. =)

awk pn ank bgsu?
huhuhu..
senasib la..
bosan wooo..
ksian mak sy sllu jd mgsa kebosanan sy..
pening pale die lyn kanak2 ribena cm sy ni..
hikhik.. =p

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

fdaus:
yup!
japgi i gi lepak kat blog u keyh..?
hihihi~



encik azizan:
best??
hmm..part of forensic..
agak2 best ke?
dgr mmg cm best..
tp nk blajar nye..???
huhuhuhu

thanks for clicked my nuff~
i'll click u back..
hehehehe

Related Posts with Thumbnails