Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Friday, November 6, 2009

Yeyyyyy! Seronoknyeee! (^^,)



aku sekarang menghadapi masalah untuk on laptop.
sangat sedih.
rase cam tak lengkap hidup. :(

nanti aku cite sebab ape..



beberapa minit tadi,aku on laptop.
mende first aku buat,
buka blog.


terkejut!!!



mende first yang aku nampak dalam blog.
chatbox.
ade mesej dari D'Nur Boutique.


aku baca.


"tahniah anda juara...."


what??????
juara??? :-O



ermmm..
berfikir~



buka blog D'Nur Boutique.

owh!!!

juara contest unik & anggun bersama D'Nur Boutique!!!


 
macam tak percaya!!!!

serius tak sangka!!!!!

alhamdulillah~~

thanks a lot D'Nur Boutique!!!
lebyu so much lah!!! :*






 
actually tak fikir pun boleh menang.
sebab ade member aku cakap aku tak cantik langsung dalam suit tu.
kecewa aku dengar kata2 dia.
terus tak semangat.
tapi nasib baik aku da hantar penyertaan waktu tuh. T__T



tapi,memang ramai yang cantik2 join contest tuh.
sebab tu aku tak expect langsung boleh menang.



aku tak tau pun result nye diumumkan hari ni.
nasib baik D'Nur Boutique ade komen kat chatbox aku.
heee~



nak tau ape komen juri untuk aku?


Komen juri :
Unik kelihatan dari tudung and baju yg digayakan ......
Anggun dan menawan tuan punye bdn hehehe....


thanks tuan/puan juri~~

terharu saya~ :')



klik [SINI] untuk tengok keputusan pertandingan

 




and

sebagai hadiah,
D'Nur Boutique nak kasi aku
selendang siti yang anggun~!


wahhhhhhhhhh~
jadi ala2 Dato' Siti la aku pasni eh..
hihihihi~ :P



lastly

thank you so much D'Nur Boutique

and

tahniah para pemenang saguhati~!



p/s:
D'Nur Boutique,kalau buat contest lagi,
jgn lupe inform keyh..?
hihi~ (^^,)










10 comments:

Fathi Adha said... Reply To This Comment

tahniah...

nasib baik tak de yg laki punya...haha

Afiq Danial said... Reply To This Comment

dah cakap dah...si cantik ni mesti menang! taniah!

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

fathi adha:
kalau ade,abg fathi nak masuk ke?hihihi~


afiq:
thanks afiq!
atas sokongan awk juge~ =)

Anonymous said... Reply To This Comment

thniah, dh agak awk msti mnang pnya... ganu88

Fathi Adha said... Reply To This Comment

ziela:
haha... masuk kot...
tapi tak sure la rajin ke tak nak siapkan entry tersebut.. :)

biasanya kalau masuk pun tak penah menang...hihi

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

ganu88:
thanks babe~ (^^,)


fathi:
alaa...xpe..
x salah mncube..
ade rezeki mng la..
kn? =)

EiNS said... Reply To This Comment

Wah...tahniah...
first time dtg cni..cantik blog :)

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

hehehe..
thanks babe~!
sila dtg lg dgn kerap nye..
hihihi~ (^_^)

muktiali said... Reply To This Comment

nice to viting your blog friend

otc said... Reply To This Comment

senang bisa mengunjungi anda,salam sukses

Related Posts with Thumbnails