Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Monday, November 2, 2009

Posto! Posto!


sem ni
aku jarang gile jejak bangunan admin kolej
pastu tadi
tetibe teringat nak gi ofis,
nak check surat & bungkusan..


aku sampai je depan kaunter,
terus makcik ofis tu tegur.

"lamo bonar kau tak datang ofis.dah belambak barang ekau ni hah."


uik??

terkejut jugak.

selama ni, takde sape pun sudi hantar surat or bungkusan kat aku.
so malas la datang ofis ni.
huhuhu


lepas tulis nama dalam buku penerimaan pos tu,
makcik tu pun kasi la barang2 aku..

wahhh~!

1 kotak, 1 surat kecik & 1 surat besar!

excited!! excited!!

terus aku lari terkodek2 balik bilik.

tak jadi gi beli makanan kat cafe.
huhuhu


first sekali yang aku bukak..
.
.
.
.
.
mesti la kotak besar tu!!




TADAAAAAAA!!!!!!!!!!








oh my God!!!!!

sooooooo cuteeeeeeeeeee!!!!!!!!! (^^,)



cuba teka sape kasi kat aku..?


someone special??
hihihihi....



aku sangat happy dapat hadiah ni..
tapi..
dalam hepy tu...
still terselit rasa sedih.. :(


nampak tak kad tu?
kad tu buat aku menangis.. T__T

jahat kan kad tu?
meh kite gigit die beramai2!!
huhuhu



tapi ape2 pun
thanks to Mr F****** for that cute bear!!
i love it!!! (^^,)




yang kedua
surat besar tu
URUSAN SERI PADUKA BAGINDA


dari JPA rupenye..
pasal scholarship la.. =.=




next
surat kecik..


voucher dari CERAMIC BUSINESS FOCUS!!
RM100!!!!!!!

yeyyyyyyy!!!!!!
shopping sakan la pasni..
huyeahhhh!!!
huyeahhhh!!!



**sesape yang nak tau psl voucher ni,leh YM aku k**


happy betul hari ni...
sampai bertambah2 selera makan aku!
dari bangun tido sampai sekarang tak stop2 makan..

hahahah..
gileeee
gemuk karang..
nyesal dunia akhirat..
hahahaha~


tapi..
mood study still tak datang..
apsal ni..
bencinye!!!!!!!
tolong saya!!!!!
tulun!!!!!!
tulun!!!!!!!
eh..eh..
apsal dah macam sutun nih..
adehhhhhhhh~
ngarot betul..
hahahah


ok la..
nak pegi cari mood aku yang dah tercicir kat mane ntah.
ni mesti tercicir waktu tengok JENNIFER'S BODY ni.
cessssssss
tak guna tol!
rosak minda aku!

 

13 comments:

Kucai said... Reply To This Comment

ceh sndri tgk cter gtu sndri wat nyesal lak huh.. dh la tgk cter x ajk ak huhuhu T_T

nuraimyasmin said... Reply To This Comment

huhu~
so how?
da ok ngan daus?

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

kucai:
ak da mls ar nk lyn kata2 hg..
sja mmg suka wt fitnah kn..
seronok tmbah dosa..
smua ak x ajak hg..
pdahal aku ajak ja..
huh!!!!

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

min:
emm..daus da ajak rujuk smula.
tapi aku plak rsa cm perlukan msa utk berfikir..
aku nak tgk die dulu..
klu die btul2 berubah,
aku akn kembali dlm hidup dia..
stakat ni da nmpk sket2..
alhamdulillah la..
smpai da jd cmni bru die nk sedar..
adesssssss~
kn bagus klu dr awl cmni..
huhuhu~ =(

Fathiadha said... Reply To This Comment

bergumbira + bersedih dlm masa yg sama...

tak pe...lps ni cuba cari mood study...insyaAllah leh studi... :)

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

huhuhu..
thanks abg fathi...

ade byk paper lg ni..
wuaaaaaaaa~ (T_T)

Kucai said... Reply To This Comment

olohh... gurao cket pun xleh... xpa la... x gurao dh la huhu... T_T

sheera sasuke said... Reply To This Comment

biase la tue..asam..garam..gule.. kunyit.. dlm rumahtangge nih..ujian mematangkan kite..pengalaman mengajar kite erti kehidupan..mnjadikan kite lebih tabah n lebih kuat dlm mengharungi onak n duri n pancaroba dlm hdp yg serba mmncabar ini..
eh3...sal lak tetibe jek ak jdk pensyarah sambilan kt cni neyh..hak2..10sen ngn biochemm kowt..keh3..=D
p/s: tulun mksdnye orang klo dlm bhs dusun..cth ayt..mimang tulun melayu bah kta ni..hihihi.. alamakk..dusun la lg..hahaha..

sheera sasuke said... Reply To This Comment

biase la tue..asam..garam..gule.. kunyit.. dlm rumahtangge nih..ujian mematangkan kite..pengalaman mengajar kite erti kehidupan..mnjadikan kite lebih tabah n lebih kuat dlm mengharungi onak n duri n pancaroba dlm hdp yg serba mmncabar ini..
eh3...sal lak tetibe jek ak jdk pensyarah sambilan kt cni neyh..hak2..10sen ngn biochemm kowt..keh3..=D
p/s: tulun mksdnye orang klo dlm bhs dusun..cth ayt..mimang tulun melayu bah kta ni..hihihi.. alamakk..dusun la lg..hahaha..

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

kucai:
byk lg cara lain nak melawak weiii...
ang ckp cmtu mcm aku ni teruk sgt..
mcm x pnah hargai ang sbgai kwn..
hmmmm

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

mizah:
pe yg ko duk ngarut neh?
ak fhm kata2 ko nasihat ko yg kat ats tu je..
pastu x phm dah..
hahahakkk.. (^^,)


anyway,thanks for the advice.. =)

sheera sasuke said... Reply To This Comment

mn de mengarot..2 nmenye brmadah pujangga..sasteraa..hahah..sori r..thp kesuwelan ak da naik sket sbyk 0.05%..hihihi..

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

hahahahaha...
0.05% ape nye...
ko mmg sejak azali dah cmtu..
x leh wtpe da..
hahahakkkk

Related Posts with Thumbnails