Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Friday, December 25, 2009

I'm Back!!! (^^,)



assalamualaikum wbt


everybody,
I'M BACK!!!!



fuhhh~
da berkarat nampak nye blog aku neh.


1st of all
sorry sebab lama tak update
ramai yang tanya bila nak update blog
tapi maklumlah, umah takde internet
terpaksa la tolak tepi dulu mende2 laghO neh..
hikhik =P


actually masa cuti sebulan hari tu
aku ada langgan celcom broadband
siap amik yang pakej RM98 lagi
semata2 nak online kat umah..
ingatkan bila dah amik pakej yang paling mahal, internet laju la..
tapi seriously HAMPEH!!
ape pun aku tak leh buat, kecuali YM
tapi nak masuk YM tu pun, jenuh aku cuba sampai kejang jari jemari baru boleh.
huh..tension!



so
aku ingat nak stop je broadband tuh.
tapi cemane eh?
ade sesape tau tak..?
huhuhuhu


cuti kali ni rasa best sangat even tak banyak sangat mende yang aku buat.
masa nak balik kampus, serius rase berat hati.
mungkin sebab 1st time balik on time kot.
hehehehe
besenye aku mesti balik sehari,dua hari or tiga hari lewat..
bese la,dah otai la katakan..



hari2 terakhir sebelum aku balik kampus tu,
aku dapat baby meow baru!!!
commeyyyyyy

baby meow 3 ekor-belum buka mata lagi


geram aku tengok
rase nak picit2!
tapi tak leh sentuh pon..
mama dia marah..


mama meow yang kerek

aku baru gi tengok2 pon mama die da duk tunjuk taring kat aku.
wuwuwu..kedekut tol.



hmmmmmm
next2 entry nanti la aku cite ape aktiviti aku sepanjang cuti ni k..
hehehehe


actually tadi baru lepas mandikan buah hati aku.


rindu gile sama die.
sian die, sebulan lebih aku tinggalkan die.
kotor berdebu.


pastu bila bawak balik kampus,
jadi mangsa tiduran kucing2 busuk kat sini pulak.
kuang asam punye kucing!
punye la banyak moto lain kat blok aku,
si pinky aku jugak jadi pilihan die.
gerammmmmmmm!

rasa cam nak gigit2 je sekor2 kucing tuh
huh

dah la..
tak nak bebel panjang2
ade keje sket nak buat ni
nanti2 aku bebel lagi k..
hehehehe

see ya!

11 comments:

Fathi Adha said... Reply To This Comment

biasa la....kalau kusyen moto jd pilihan kucen...tambah2 pink...huhu

jgn gigit kucen tu sblum masak...hehe

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

hahahaha..
meow pun pndai suke pink ek?
ish3..maju tol meow zaman skrg ni..hahaha

masak?emmm..agak2 meow masak ape yg cedap ek??
nyum..nyum..
hahahaha

~~INTAN~~ said... Reply To This Comment

hype!!
hehee...
sj nk kongsi psl berukband tuh
lo blh tukarkan kat
~manage device
~edit
~3G only @ EDGE/GPRS..

tgk line mn yg penuh or sesuai..

lo nk teminate,kontrak setahun kan??
lo xsilap la..
coz i pon pkai yg 98 gak..

ceh,mcm keje celcom plak..
ekekeee..

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

owh..yeke..
xtau la..
ri tu mse beli,
die xde pon ckp psl kontrak ke pe..
ri tu ade mmbe gtau,
klu xnak gune,x yah bayar..
xtau la..
huhuhu

zaiMi said... Reply To This Comment

selamat berblogging kembali.. hehe
yang broadband tu.. xtau la nk ckp.. ntah ble servis nk elok..

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

selamat2...hehehe
awk pkai brdband celcom gak ke?

rathiqah azmira rosli said... Reply To This Comment

hi ziela

hehe

Kucai said... Reply To This Comment

hi ziela...

hehe..

slmt pulg ke ukm hehehe ^_^

sheera sasuke said... Reply To This Comment

dlm2 byk2 nie..yg mmbuat ak plg trtarik ialah...of coz kucing...ngee~ comel laa..nk ngorat ley..hihihihi.. tp bgos gk mak kucing 2 tanak bg ko pegang ank dy..sbb nti ank dy bau semacaaaammmm je..jagkit ngn tngan ko..wahahahaha..(ampun2!!hak3)

sheera sasuke said... Reply To This Comment

dlm2 byk2 nie..yg mmbuat ak plg trtarik ialah...of coz kucing...ngee~ comel laa..nk ngorat ley..hihihihi.. tp bgos gk mak kucing 2 tanak bg ko pegang ank dy..sbb nti ank dy bau semacaaaammmm je..jagkit ngn tngan ko..wahahahaha..(ampun2!!hak3)

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

cehhhhhhhhh~
kuang asam boi ko mizah..
xpe2..siap ko sok kat klas..
huh~!!!!!!
(marah ni.takut x???)

hahahahaha

Related Posts with Thumbnails