Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Thursday, December 31, 2009

New Year Giveaway

INI ADALAH
**STICKY POST**
SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK ENTRY BARU =)



contest..contest..contest

wanna join dis contest..?

this is the rules~



 

1 : Tulis entry tajuk '' New Year Giveaway ''.

2. Dalam entry kene ada gambar (banner) "New Year Giveaway". Pastikan banner ada di sidebar anda. Link ke2nye ke http://lavender4all.blogspot.com/

3 : Jadi follower & add link blog ini dalam blog list anda.

4 : Setelah siap entry anda, sila tinggalkan URL-link-giveaway-anda di ruang comment entry ini sebagai tanda anda menyertai contest ini.

5. Entry perlulah sticky mode sehingga 31 December 2009


6. Tarikh tutup : 31 December 2009.

7. Hadiah merupakan sebuah "Wine Bottle Umbrella".

8. Pemenang dipilih secara rawak. Tidak layak bagi yang tidak memenuhi syarat.




kawan2
meh la join contest ni ramai2
tak susah pon..
mane tau kalau2 ade rezeki korang, boleh dapat hadiah..
tapi
kalau korang rase taknak hadiah tu,
korang join je.
kalau menang,
hadiah tu kasi aku keh..??
sebab aku yang tolong promote kat korang contest ni kan..
hahahahahaha









comey gile payung2 tuuu...
aku nak satu...

korang doa2 la bagi aku dapat that cute umbrella k..?
hihihihi



GOOD LUCK TO ALL CONTESTANT

p/s:
ramai nye peserta..
cam takde harapan jek..

 

4 comments:

Zue said... Reply To This Comment

salam tuan rumah..
zue dtg lawat en3...
thanks coz join "New Year Giveaway"...
tp, en3 nie lom jd sticky mode lg...
sila edit en3 nie pd tarikh nye...
tukar kpd 31 dec...
then, publish lg skali yer..
pape nt hit me back yer...

Are'Ja_(",) said... Reply To This Comment

hye...haa..cam ni.mula2 publish je dulu post contest tu..pahtu edit balik then tukar saje date ke 31hb...
:)

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

owh..
tenkiu2~
tgh tggu pengesahan dr pihak penganjur neh..hihihi

Zue said... Reply To This Comment

Salam tuan rumah...
ciannye...smpi b'peluh2 yer...
smua dh completed...
gud luck yer...(^_^)

Related Posts with Thumbnails