Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Tuesday, January 5, 2010

CONTEST ‘STYLE – STEAL’ ZGM




contest lagi??
hehehehe
maaf ye kawan2
aku tak sempat lagi nak update isu2 rumahtangga aku, isu2 zahir & batin aku,
isu2 semasa & ape2 isu yang boleh diisukan buat sementara waktu ni.
biasa la..orang busy la katakan..
(busy buat mende2 lagho..hahahaha)
http://www.emocutez.com

so, buat masa sekarang ni aku nak layan contest je..
ape2 contest yang aku jumpa, aku nak ngaapppp semua..
hahahahaha
gile ah!
gila contest ke gila meroyan ni??
hahahaha


aku bukan ape babe..
kite kena menyokong sesama blogger neh..
if they organize a contest, we should give a participation right?
bagus semangat tolong-menolong niii..
dapat pahala tau..hihihihi
http://www.emocutez.com
(padahal nak menang hadiah..poyo je..hahahahah)


okeh2
stop it!
continue with the contest..

actually aku baru je terjumpa contest ni kat blog Z G M
then terus aku cari gambar and tulis entri ni..
semangat tol aku kan?
saje je bosan2..hihihi

syarat2 contest boleh tengok dekat [SINI]

tak susah pun.
just letak gambar kite yang menyerupai gambar lain.
tak kisah la artis ke ape ke..
janji lebih kurang je dari segi gaya ke, mata ke, wajah ke, baju ke, ape2 laaaaa
(eh eh asal aku lak yang duk promote ni??hahaha)

so
gambar yang aku pertaruhkan untuk contest ni adalah
.
.
.
.
.
.
.

TARAAAAAA!!!



gambar aku dengan my lil bobdog.

errr..kire sama spesies gak kan?
tapi my cute lil bobdog kalau pegang tak perlu samak.
hahahahaha
http://www.emocutez.com


actually aku main hentam je neh.
tak jumpe gambar aku yang sama dengan sape2 pun.
so, aku google jela gambar sape2 yang macam aku.
hahahaha


pihak penganjur syor kan letak qoutes yang berkaitan dengan gambar.
so, this is my quotes:

A kiss without a hug is like a flower without the fragrance


cewwwaaahhhhh
quotes nak hebat je.
agak2,ada kena mengena dengan gambar tak?

aku rasa ada gak kot. kan ke aku tengah kiss tu..
pastu aku tak hug pon..
so, kire boleh laaaa
yeehaaaaa~!
http://www.emocutez.com



lastly,
wish for my luck!

http://www.emocutez.com

6 comments:

nuraimyasmin said... Reply To This Comment

haha. orait r tuh. da nak same da. (;

Z G M said... Reply To This Comment

hai cute...jgn lupa follow blog yaa.

gud luck

Z G M said... Reply To This Comment

dik...satu g..awat banner x link back dear..huhu

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

min xnk join ke?
hahahaha

Kucai said... Reply To This Comment

hahhaha... lps pkai vaselin ke amek gmbo 2 hahahahak ^_^

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

hahahaha..org x pkai vaseline pn naturally leh jd gitu,.hakhakhak

Related Posts with Thumbnails