Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Saturday, January 9, 2010

JPA oh JPA

sedih.
memang sedih. :(




**klik untuk baca besar2**

ataupun boleh buka [INI]



tapi...
serius tak paham.

kenapa UKM & UiTM je yang lewat??
kenapa U lain semua da dapat..?
kenapa kah kami di-anaktiri-kan??

adakah disebabkan prestasi akademik pelajar2 JPA UKM yang semakin menurun..??
ataupun sebab........?????


oh tidakkkkk~!!!



10 comments:

Fathi Adha said... Reply To This Comment

emmm kena cari kerja dlu la cm nie...

(bile dpt duit, buat saving, nanti terjadi perkara sama lg) pesanan utk diri sendiri jugak

@zhar14 said... Reply To This Comment

hmmmm, dugaan........

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

fathi: ri tu cuti sem da kje..
tp mne cukup nak tmpung 1 sem..wuwuwu (T_T)

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

azhar: emmmmmmm...yelahhh~~ =(

@zhar14 said... Reply To This Comment

hmmm, jgn la awk cdih sgt ye....
kan ni ujian dr Allah SWT....tu tandanya Allah sygkn kt org2 yg dpt jpa ni....mgkin ada hikmahnya...mgkin Allah nk korg suma lbh mghargai rezeki dr duit jpa tu bla dpt nnti...bru korg leh sedar yg betapa besar nikmat Allah tu n bila2 msa ja Dia bleh tarik rezeki tu....so, apa2 pun byk2 la brdoa spya cpt msuk duit tu n brsyukur ngan suma 2 bla dpt nnti...

*abaikan je kalu awk xska ngan komen sy ni ye...hehe...:-)

nuraimyasmin said... Reply To This Comment

sadis2. saba keyh. bukan tak masok tros kan... tp sempat lagi tuh ko g tgk mrantau warrior. =='

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

azhar:
ye..thanks..tgh bsabar ni..kne diet..duit da x byk.. T_T

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

min:
semua movie yg best kt pwgm aku tgk..
aku diet, then duit tu wt tgk wyg..hakhak

@zhar14 said... Reply To This Comment

hmmm, bgus la...tp save duit ngan diet tp wyg tgk jgk...hahahaha...ish3... :-)

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

heheheh..sumtime kne la have fun gak kn..hihihi~ (^^,)

Related Posts with Thumbnails