Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Thursday, January 7, 2010

Arghhh..Sengal la~~


perhatian kepada semua kanak2 yang ambik scholar JPA!!!!



sila baca ini~~~~

**klik untuk lihat lebih jelas**



damn!!!
mampos aku.
T_T


seriously aku rasa aku bakal disingkirkan dari pencalonan itu.
(ape kes? ingat AF ke???)


arghhhhhhhhh~
kelu tak terkata bila ternampak artikel tu.



dah la result aku mendadak2 macam cengkadak jatuh sem lepas.
arghhhhhh
risau nye saya....




dah la tengah kering kontang neh.
duk tunggu duit JPA masuk dengan harapan dapat pegi besuka ria
alih2 dapat berita camni lak.

abes terbantot & terkentot2 niat aku nak borong satu Times Square.
terencat macam pacat segala plan aku nak tengok setiap movie di pawagam.
cessssss~ =.="



pihak kerajaan ade masalah pe ni..
kalau ye pun nak ade masalah kewangan, tunggu la aku grad dulu.
selamat sket duit mak bapak aku
haishhhhhh
aku baru bercita2 nak jadi anak yang sangat baik, tak minta duit kat mak bapak, tak nyusahkan mak bapak.
tapi...
JPA yang memaksa aku untuk bertindak begitu sekarang.
jadi
ini semua bukan salah saya ok.
saya anak yang baik lagi manje.
*silalah pecaya*



ok la,
nak pegi kira bajet tahunan jap.
haish
risau ni.
risauuuuuuuu gileeeeeee


besungguh2 tak aku kira bajet? hahahaha



5 comments:

nuraimyasmin said... Reply To This Comment

wuuu kesian gile kalo tadapat. tp kitorang kat usm da dapat da. just, tak potong yuran terus.

huhu doa la bnyk2 weh. hehe

Fathi Adha said... Reply To This Comment

huh!! memg bahaya tu... silap2 jd pape kedana...

*kerajaan tgh tak cukup duit, byk masalah... tp yg herannya gaji golongan atasan tetap jalan....

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

min:
uik? asal usm da dpt?? its not fair~! =(

fathi:
haa,tau xpe..skrg pon da sengkek gile..
adoiiiiiii
aah,die nak sekat duit utk student je..pkerja2 x jejas..wuwuwuwu.. T_T

n a n a-s y a z 8 9 said... Reply To This Comment

taw xpe weyhh

ak dh kering gile dh ni..
bila la duit 2 nk masuk dlm akaun ak..
x aci la kalo kite tibe2 x dpt..sbb ada yg dh dpt
tnsion tol...

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

ha, tau xpe..bce new entry aku tuh~

Related Posts with Thumbnails