Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Friday, January 22, 2010

My New Pinky Camera~ (^^,)


hello everybody!


wahhh..
lama betul aku tak update blog kan.
busy sangat la sem ni..
adoyaiii~


aku da beli camera baru!!!!!
yeyyyyyyyy!!!!!!! (^^,)



ni ha camera aku yang comey tuh
:
:
:
:
:
:
:
:







comel gile kan?
sweeeet pink gitu...

da la comel, aku dapat camera ni dengan harga yang memang berbaloi!


camera ni model SAMSUNG ES17.
actually aku tengok harga promosi die RM389.
( memang dah rendah dari kedai2 lain)

then bila borak2 dengan tokey kedai tu lagi,
lastly aku dapat camera ni RM350 je!!!!!!!!

memang berbaloi gile ar babe~
12.2 megapixel tuh..
jenama pon ok..samsung..
design pon comel, PINK! ♥♥

gambar2 yang kite snap pon, leh kata high quality ar..

kalau nak compare dengan camera aku sebelum ni,
memang menyesal doo beli camera Grand Vision tuh..
da la buatan Malaysia, 7 megapixel je, harga dah lebih dari camera yang aku baru beli ni..

pastu gambar yang kite snap tu kadang2 memang tak puas hati..
especially kalau pakai flash..
muka nanti jadi putih bercahaya gile2 cam tempek tepung gOmak sekilo kat muka!
kadang2 tu sebab terlampau terang flash die,terus tak nampak hidung.
sengal tol~
tapi kalau tak pakai flash pulak, gambar mesti gegar..
jarang sangat nak dapat yang ok..
bengang owh!



ada hikmah gak ar camera tu rosak,
at least aku tak yah sakit jiwa dah dengan camera tuh.

tapiiiiiii......
duit akuuuuuuu.....
rugiiiiiii......
huhuhu..sedihhhhh~




tapi dalam sedih2 tu pun...
sekarang dah boleh berpuas hati dengan my new pinky camera!!
yeeeeaaaaaaaa~~!!!!!!

taking photos

pasni boleh la bergambar sepuas2 hati..
weeeeeee~~
suke! suke! suke!

Girl picture

12 comments:

elyas said... Reply To This Comment

blog anda juga bagus..pink gitu loh

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

hihihi..pink is my favourite colour~
(^_^)

iqaswift said... Reply To This Comment

wahh.nk jugak cam pink!
hee.cun bai ur cam!jge lelok tw :)

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

hihihi..
almost all my stuff are pink!
cute meh..?
hehehe..
iqa pon beli la 1 nnt..
murah je.. :)

n a n a-s y a z 8 9 said... Reply To This Comment

ko beli kt mane weyh..??
ak ingat nk beli satu sem ni..
sebelum duit ak abeh ni..
hahahaha


beli kt ak..
huhuhu.. =)

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

aah..aku pon sbb ade 1 lab kne pkai kamera yg high quality..
dats y aku beli gak..
hmm..
beli kat bangi..
datang ar cni, aku teman ko bli..
tokey tu da knal aku, leh ar ak tlg ko dptkan hrga murah..
heheheh

~S.H.A.I~ said... Reply To This Comment

beli kat mane 2??murah gak..
mse de promo kat kajang...die kate camera yg zila pki 2 leh edit muke bg xnmpak jerawat tau...hehhehe..
tyme 2 teringin..tp xde wet..hahaha

WiraTLC said... Reply To This Comment

memang pink... apa kata awk join contest sy dengan aksi superpink... mesti gempak punya...

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

haida: yeke??? kt cam tu ade tulis feature die beauty shot. tp xtau la cmna.. lum explore abes lg cam tu..huhuhu..tp klu btol leh hilgkan jerawat, siyes besttttt!!!!!
weeeeeeeeeee~~~ (^^,)
**excited**

ziela beli kat warta je.. =)

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

wira TLC:
wahhh...
aksi superpink?!
superwoman ape yg kaler pink tuh..??
ngeee~ :P

@zhar14 said... Reply To This Comment

waaa, cam bru ek...leh la ambk gmbr comel2 byk2 noh...hehe...

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

hihihi..
itu sudah semestinye...
heheheh (^^,)

Related Posts with Thumbnails