Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Tuesday, January 12, 2010

Which One Should I Choose..?






GRAND VISION EZSHOT S70Z

camera aku yang sedang nazak di dalam laci.

serius sangat sedih.

aku tak pernah ape2 kan dia.
jauh sekali untuk mengasari.

actually camera tu aku beli April 2008
masa nak gi trip Singapore.
jangka hayat sekarang : 1 tahun 9 bulan.

nak gi repair, tempoh warranty da abes.
kalau takde warranty, harga repair = harga camera.
langsung tak berbaloi.
better beli baru je.


aku pun tak tau camne boleh rosak.
tetibe je.
waktu aku tengah duk syok2 snap gambar,
tetibe je screen berjalur2 & terus kabur.
cuma boleh nampak sikit2 je.
sedih gileeeeeee kot. T___T


aku tak pernah jatuhkan die pun.
sejak tu aku da tak boleh nak syok sendiri amik gambar ke ape ke.
huh, kuciwa~ :(



so
selepas beberapa purnama aku berfikir.........

aku nak beli handphone baru lah.
handphone yang siap dengan camera canggih!
cewwahhhh~
sementara tunggu boleh beli camera baru.
hihihi~



ciri2 yang paling utama aku nak ada kat phone tu:

#camera yg da boom!![keutamaan kepada Sony Ericsson]
#music player yg syiok
#design yang bisa bikin hatiku cair [ pink?]

#harga yang bersesuaian dengan aku yang tengah pokai tunggu duit JPA neh.


so setelah bermain2 bersama pakcik Google,
banyak aku jumpa yang menarik hati
sampai aku sendiri tak tau nak wat keputusan.


**handphone2 SE pink yang memikat hati,jantung & pankreas ku**


lama gila kot aku amik masa belek satu2 henpon tuh.
lastly, tinggal dua pilihan.
seriously aku tak tau nak pilih yang mana.
so korang2 boleh tolong bagi pendapat tak?
hihihi~



ni 2 handphone yang buat hati & pankreas ku terpaut......


SONY ERICSSON T707


for this model,
for sure la aku nak yang colour pink tuh.
sweet gile..
geram aku tengok!



amacam?
comel kan?
camera die 3.2MP



1 more..



SONY ERICSSON W910i



model ni banyak warna pilihan.
and for sure aku pilih lipstick pink.





tapi henfon ni camera 2MP je.
cam tak best sangat la pulak.

tapi design die comel~
heee

so
bila nak beli henfon baru,
means i need to trade in one of my henfon.
ni 1 lagi masalah.
aku tak tau nak tolak henfon mana.
dua2 aku sayang.


NOKIA 5300


or


NOKIA 1650



hmmmm
so what should i do now?







sila click sini:
Princess Girly

15 comments:

Fathi Adha said... Reply To This Comment

beli je kamera baru...

:)

tp...promosi pembelian kamera murah dah abis la...

Fadzrul Hisyam said... Reply To This Comment

xpayah pikir...
gune je mane yg ade
org len xmati pon kalu xde camera...

kalu nset tuh pon, beli yg ala kadar sudah...

bek duit byk2 2 gune utk stdy dunia akhirat..kan lbh bek ganjarannye...

++ ag ko tgh sengkek skang...bek la bjimat...

p/s: kalu beli nset, aku nak kaler biru...hehehe...ko blanje...apacam???

nuraimyasmin said... Reply To This Comment

ak gne G705. ade yg walkman, W705. design sbijik cam aku, tapi ak rase sound die lagi better. stakat ni tade prob sgt. kamera pon 3.2 mp.

if aku kan, ak rase nak beli yg latest tuh. aino ke ape name die. huiii. huhu malangnye, dwet tade ah. =='

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

fathi:
pk gitu gak..nak beli bru..tp cm syg la camera lama tu..elok lg..huhuhu.. =(

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

syam:
aku sgt memerlukan camera la sem ni.
lab kultur tisu kne amk gambar hasil experiment. lecturer nak pic yg high quality..huhuhu

asl lak aku yg kne blanje ko???
suh la awek ko blnje..wekkkk :P

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

min:
camera die mmg ok eh?
a'a..aino,,mahal kot syg oi~
huhuhuhu

Fadzrul Hisyam said... Reply To This Comment

haha....sbb aku xde awek la aku soh ko blanje...hahaha...

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

hahahah..ko bajet aku ni awek ko la..
kucai mrh kang..hahahahah :P

NurAtiqah said... Reply To This Comment

wehh..t707 tu bes siap ade sensor tp 3g die terblk..tp 3g x pnting kot..harge pn around 600 je..

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

3g tblk??cmne tu??
x ksh pon 3g tu..sbb ak x pkai pon..huhuhu..
siyes best? ni yg rse cm nak neh..ngee~

Kucai said... Reply To This Comment

hahah. ttbe je nme kucai ni masuk... dscussion camera dah bis.. da bdk bucuk 2 dh da camera hihihi :P

The Absolute said... Reply To This Comment

camera pink comey+cute=)

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

ngeee..comel2~ (^^,)

♥ miss dear said... Reply To This Comment

jgn beli se slide....semuanya problem!

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

problem eh??
fuhhh...nsb baik awk gtau..
klu x naya je..
huhuhuhu..
thanks miss dear~! (^^,)

Related Posts with Thumbnails