Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Saturday, January 23, 2010

Pertandingan Boling yang Menyedihkan..Wuuu~


Ahad minggu lepas,
aku ade join 1 pertandingan boling kat kolej.
anjuran kelab femina IZISH
(means all the participant are girls laa..hehe..)


**muke semangat nak main boling..hehe**


saje je seronok2 join..
mula2 cam seronok gak kata nye game buat kat Alamanda.
(walaupun boling Alamanda agak buruk)
yuran pun RM10 je..
ok la tu kan..
sebab dalam fikiran aku, da la hari Ahad yang sepatutnya boling mahal,
pastu boleh dapat RM10 je.
ikut pengalaman aku,
biasanya pertandingan boling, paling sikit main 3 game kan..
sangat berbaloi la kalau 3 game+kasut=RM10!

so, aku pon dengan bangga kembang kempis lobang idung, join la game ni..


tapi masa hari pertandingan, tetibe je urusetia game ni cakap,
cancel kat Alamanda.
buat kat Warta je..


OMG!!!!!!!!

seriously, Warta la tempat boling aku paling tak inginnn nak main..
euwwwwww~
geli kot.



kasut2 boling die dah hancur.
saiz kaki aku pun takde!
aku mintak saiz 4, dibagi nye saiz 5.
camane aku nak berjalan nak baling bola???
alamatnye, terkodek2 la aku main boling hari tu..
jalan slow2 je punya duk cover kasut tu daripada tertanggal..
haishhhh~

**sedaya upaya duk cover kasut!**



pastu, bola2 dia pulak..
dah la sangat sikit bola2 kat situ.
and seriously, bola2 kat situ sangat lah nazak keadaannya!
lubang2 semua da pecah, retak sana sini..
bola sikit, jenuh berebut!!
and for sure..
aku la orang yang tak dapat bola tu..
huhh..
saje je bagi chance kat adik2 junior..
sian diorang..
hehh..
(poyo je, padahal datang lambat waktu pendaftaran.hahaha)

**member aku yang join jugak-mariah**


aku bajet main 3 game, tapi rupa2 nya main 2 game je..
tapi bagus gak, takde la aku sakit hati lama2 main kat situ.

korang leh bayangkan tak, kitorang main punye la bersungguh2,
tapi sistem kiraan markah boling tu khianat gileee!!!!

mula2, aku tak sedar lagi hal ni sebab 1st game aku teruk.
aku duk buat donno je sambil buat muka sedih.

**sadis mengenang nasib diri-waktu 1st game**



aku cuma terdengar teammate aku cakap,

"eee..siotnye...aku strike,tapi die kire 8 je!!!"



aku mula2 macam tak berapa faham sebab tak pernah aku ade pengalaman main boling,
sistem kiraan die bengong camtu.


**mesej kejap, minta semangat & dorongan dari tuuttt..hehehe..**

**salah sorang teammate aku-dua2 1st year.aku senior.haha**



**sokong teammate sorang lagi**


then bila masuk 2nd game,
gaya permainan aku da improve, and aku semestinya lebih excited!!!
so aku pon main sungguh2 la kali ni.
tetibe je masa balingan ke 4, aku strike!
tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
si sistem mangkuk ayun bin mangkuk jamban tu kire markah aku 7 je!!!!!!!!!
gile bengang ahhhhhhhh!!!!!!!
korang leh bayangkan tak betapa terbakar nye jantung aku waktu tuh??
da la aku spare sebelum tuh.
huh!!
serious rasa nak bakar tempat boling tuh!

(overrrr..hahaha)


**aku duk membebel sorang2 lepas buat balingan**


pastu bila aku da bising2, teammates aku pon cite la diorang pon duk jadi gitu gak..
ape kena dengan sistem boling kat situ???
haishhhhh
gile sadissssssss ar~~



**2nd game yang sengal-aku nye yang warna kuning**



sepanjang 2nd game tu, 3 kali kot jd gitu..
gile arrrrrrr
memang rasa nak nangissss..

da la 1st game teruk..
2nd game pon jadi teruk sebab sistem tuh!
hilang semangat aku..
wuwuwuwu~





tapi kan.
sampai hari ni aku tak tau sape pemenang.
bile nak umumkan & kasi hadiah??
dimanakah urusetia..???




**da tension2 main, bergambar la pulak!! hihi~**


**maghi+nafis+ziela**
(nafis x main pon.nyibok je.hahahahaha)


erkkkk~!
**budak2 ni duk syok sendiri pakai camera aku.hahaha**


**team kak sue saingan team kitorang**



P/S :
gambar2 ni adalah jasa camera pinky aku yang baru tuu..
lepas beli, terus gi game boling ni..heheheh


12 comments:

WiraTLC said... Reply To This Comment

SERONOKNYA MAIN YE... BAGUS... AWK MEMANG PINK.... HEHEHEHE....

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

hehehe..
jom la main boling same..
hihihi~

weee...
sy nak jd superpinkygirl..ngeh3~ :P

nuraimyasmin said... Reply To This Comment

gile ah superpinky. nak dapat 119 tu, aku kene main limeblas game kot. huhuh. ak baru balik dr tganu weh. ngehehe

shasha bee said... Reply To This Comment

tengok citer awk, tingat plak yg sy da lma x men boling.. tringin plak! C:

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

min:
over ko smpai 15game bru nak dpt 119..hahahah...
g ganu??waaa..dating ya..ak dah xmau jejak sana dah..nk jejak ke lain plak..hahahahah~ :P

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

shasah bee:
jom3 main boling same!
sy pon rindu gak nak main lg..
weeeeeeeee~
(^^,)

Fathi Adha said... Reply To This Comment

pinky:

jom men boling sama2...sem lps tak sempat nk anjurkan (atas sebab2 tertentu).. tak pe lah len kali kite g men sesama...

tahniah anda menang bergambar bersama pink camera...

shasha bee said... Reply To This Comment

rsa2 nya kena tggu cuti dulu la..
kamu asal mna ea?

Kucai said... Reply To This Comment

waaaahh.. mntk dorongan dri tutt..???

hahak...

xmao jejak ganu dh then nk jejak mne..?? hihi :P

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

fathi:
jom3!!!
nak wat nnt gtau la..
ziela on je..hihihi (^_^)

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

shasha:
sy asal penang..
tp skrg kat bangi..
leh je bile2 pon..
hehehehe :)

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

kucai:
ngade nye kamuuuuuuuu...
mau digigit kah??
hahahahaha~

Related Posts with Thumbnails