Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Sunday, January 24, 2010

Larian 1 Malaysia UKM


hari ni, aku letih.
sebab?
pegi larian 1 Malaysia pagi tadi.
cehhh..poyo je.


larian ni diwajibkan kepada bebudak 1st & 2nd year
adoyaiii~
nak taknak kena pegi jugak lah.


bukan ape, yang malasnye, macam takde ganjaran je..
buat penat je terkodek2 lari 5km..


last year aku ade gak join larian macam ni.
Larian Merdeka UKM..
5km gak, tapi at least aku dapat saguhati pun jadi la..
sebab waktu larian tu hadiah ditawarkan banyak gak.
tapi yang hari ni, hadiah memang la gempak.
tapiiiii
untuk johan & naib johan je..
dah tau dah memang mustahil kot boleh dapat hadiah tu..
huh~


malas bebel banyak2 kali ni sebab letih.
so, layan kan gambar je la eh..

gambar2 aku & geng2 aku yang pegi "Jalanan" 1 Malaysia.
(kitorang berjalan2 keriangan je..tak lari pon.hahaha..)




*bajet muka semangat waktu berkumpul kat stadium UKM*



bila nak start larian nii..da bosan nunggu..anis pon da tido da tuh..haih~



comel kan nafis dengan telinga rabbit tuh..? hikhik.. (^^,)



ready to go bebeh..~~!!!



baru mula jalan, nafis da buat muka tak senonoh.
(budak2 ni tak mandi pagi tadi. aku je yang mandi. kantoiiiii..hehek)



orang suruh lari, kitorang boleh bersiar2 sambil bergambar lagi..hihihi~



woooo...semangat2!!!

*semua peserta larian ni dianggarkan 5500 orang*




chaiyok2..jauh lagi nak jalan neh..huhuhu
(da la banyak lalu bukit..penat seyh~!)



girls semua santai je jalan2..ish3..ape nak jadi neh..hahaha



ini kawan saya yang selalu berkelakuan kurang senonoh.
dia masih single.
jika berminat, sila miskol dia.



lari! lari! tibai bontot kang..!



peace peace baby~! (^_^)



eishh..baru nak lari, ade je yang nak amik gambar..femes saya..hakhak



eh..eh..rama-rama..~!
(tetibe teringat cite Jalang..korang da tengok belum..???)



bodyguard aku neh..hehehe..

(apsal aku nampak gemuk??tidakkkk!!!)



saje bergambar depan lab cell tissue culture..heee



oit! ape candid candid??



worrrrr...kami letih berjalan 5KM.....



~~tak sempat bergambar kat garisan penamat sebab kalut nak balik kolej..
lapar gileee..dari pagi tak makan..huuuu~~



sape kaki botol itu..??


yang paling aku bengang,
dalam iklan tulis setiap peserta akan dapat topi.
tapiiiiii
hari ni aku cuma dapat = PENAT+SUNBURN!!!



ok la, nak berehat.
papai everyone~

good nyte~


17 comments:

shasha bee said... Reply To This Comment

my Uni pon penah bwat program mcam neh. mcm tadak arah ja..nak bwat students penat boley la. bkn xcercise lg dahh..mcm nak mbunuh ja jln tgh2 panas..huk3~

nuraimyasmin said... Reply To This Comment

haha kalo aku neh, sumpah tak pegi. baek aku duk bilik. takpon balik umah. bley gak aku lepak ngan kucing. ngeh3

kbnarum said... Reply To This Comment

hahaha.. larian baik untuk kesihatan... :P

InBliss said... Reply To This Comment

nice blog.. vi$iting

Signorina Syima said... Reply To This Comment

betul komen kbnarum tu.. mmg la tak menang apa2, tp bagus utk kesihatan... stamina dan metabolisme awk...

Anonymous said... Reply To This Comment

saya nak kenal kwn awk tu:)

fezaL Mohd said... Reply To This Comment

fun habis .
dulu ada join gak .

bukan berlari sgt .

nk kn sijil je lebey hehe .

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

shasha:
betol3!!
abes sunburn da..
wuuuuuuu~ (T_T)

tu pon sbb diwajibkan pegi..
klu x...........hehehehe...
tp ramai je yg x pegi..
huhuhuhu

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

min:
ko ajar aku mnde tak baik neh...
ish3...
hahahahaha...
urat2 aku sengal2 smpai ari ni..
wuuuuuuu~ :(

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

kbnarum:
ye, tau..
tp klu lari tgh2 panas & wat track jauh gile, xde makne nye jugak...
huhuhuhu...
kdg2 sy jogging gak kat stadium..
xde la teruk gitu..
huhuhuhu

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

inbliss:
thanks~
selalu2 la melawat ea..
hihihi :)

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

syima:
ye..tenkiu2..huhuhuhu

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

anon:
boleh3..hehehehe

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

fezal:
kitorang x dapat sijil ponnnnn~ (T_T)

myfuzzyworld said... Reply To This Comment

Salam,

Jangan lepaskan peluang utk memenangi 4Gb Kingston Data Traveler atau 250GB Maxtor External Hard Disk.

Sila layari:
http://emilayusof.com/2010/01/blog-survey/

sarah shinoda said... Reply To This Comment

eh eh mcm knal jek baju kolej tuu,, hihi dak ibujin gk ea?? piss yaw~ :)

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

same eh?
salam kenal..hihihihi

Related Posts with Thumbnails