Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Tuesday, February 9, 2010

JOHAN PERTANDINGAN BILIK TERCANTIK! (^_^)


~salam~

da bace tajuk kat atas tuh?

tak pecaye??

meh aku nak cite..hehehehe

hari Ahad lepas IZISH ade buat Hari Silaturrahim.
program nye adalah Pertandingan Bilik Tercantik dan juga Hari Terbuka kolej.

dah nama pun hari terbuka kan..
so setiap bilik perlu la dibuka pada hari tu..
boys and girls bebas nak masuk bilik sape2 pun..
itu yang best tuuu....

boleh la kalau sape2 nak cari calon suami ke..calon isteri ke kan..
tengok bilik pun da tau camane orang tuh..
hehehehehehe

pastu ade jugak yang amik kesempatan ni untuk melawat bilik secret admire, bilik awek, bilik pakwe..
budaK2 laki bukan main kecOh lagi bila datang bilik girls!
tambah2 lagi bilik yang ada bear banyak2 atas katil.
abes digomol2 nye bear2 tuh..
(aku salah sorang mangsanye..huhuhu)


ni buktinya!
(bear2 aku tuh..abes berbau jantan!)
*aku rembat gambar ni dari facebook salah sorang dari diorang*


macam2 ragam boleh tengok hari tu..
best2
hahahaha


pertandingan ni memang diadakan setiap tahun..
tahun lepas aku ade join jugak..
tapi tak menang..
so
untuk tebus kekalahan tu,
tahun ni aku & roomate aku bertungkus lumus mencantikkan & menceriakan bilik kami sampai dapat gelaran JUARA!!!

yeahhhhhhh!!!
caya lahhhhh~~ :D



walaupun duit beratus kami habis untuk bilik ni..
3,4 hari kami bazirkan untuk hias bilik ni..
tido 2,3 jam je sehari..
tapi
rasa PUAS HATI yang teramat sangat dah mengatasi penat lelah kami.
ramai yang kata tak berbaloi buat semua ni teruk2 tapi hadiah nye tak seberapa.
tapi
tahukah anda rasa puas hati itu lebih penting?
anda tak rasa betapa gembiranya kami bila diumumkan sebagai pemenang.
memang happy gileeeeee kot.
rase nak sengih je setiap masa macam kerang wangi..
hikhikhik :P



aku tak kisah mende2 gini.
dah alang2 bertanding, biar sampai menang..
baru la berbaloi beb~!
betul tak?
hehehehe






tema yang diberi adalah CERIA.
jadi, aku dan roomate pilih motif GARDEN untuk hias bilik kitorang.




layan gambar2 bilik kitorang yang jadi JOHAN ni dulu.......






♥♥view dari pintu masuk♥♥



♥♥my side♥♥



♥♥my bed..my table♥♥




♥♥my side..view dari pintu masuk♥♥



♥♥my bed..my locker♥♥



gabungan green apple+pink menaikkan mood ceria!





♥♥my lovely table♥♥



♥♥my bed..my locker♥♥


♥♥lock♥♥


♥♥spek mata tido saje digantung..hehehe♥♥




♥♥my roomate's side♥♥


♥♥roomate punye. comel gile kan?♥♥



♥♥roomates♥♥


♥♥pintu masuk♥♥



♥♥owner room 205♥♥




♥hiasan di bahagian bawah pintu
♥lady bird tu sebahagian dari tirai pintu♥



♥♥butterfly penyeri langsir♥♥





elemen2 lady bird, butterfly membangkitkan motif Garden..




jemput masuk..............♥♥


♥♥view tepi pintu♥♥


♥hiasan dinding; sebelah pintu masuk


♥♥sebelum masuk bilik ni..sila check suhu badan anda..♥♥
(takut2 ada H1N1..hahahaha)



♥♥bunga penyeri dinding bahagian atas meja♥♥
♥atas: aku punye....bawah: roomate punye♥


♥view dari bawah
alas kaki bulu2..green apple



♥♥hiasan dinding; view dari pintu masuk♥♥



♥♥hiasan dinding side aku♥♥

motif basikal menaikkan mood Garden


♥♥side roomate juge motif basikal♥♥



so, what do u think about my room..??








ni pulak gambar2 aras aku.....
aras 2 blok C




::entrance aras 2::



::penghuni2 aras 2::


::hiasan dinding aras 2::





KEPUTUSAN PERTANDINGAN


bilik tercantik bagi kategori wanita:

K19C 205


bilik aku!!!!!!

yeyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!




ALHAMDULILLAH



~pengetua menyampaikan hadiah~



kami JOHAN!!!!



yeyyy..yeyyy...saya dapat hadiah....




hamper kecik saja maaa...





dapat piala..
sukeeeeee!!!!!
tapi
dapat satu je..
kena potong dua kah..???





bilik tercantik kategori lelaki:

tak ingat nombor bilik.
tapi ini bilik nye....

::juri sedang menilai::
bilik Shah KE




blok aku menang nombor 3 blok tercantik






lagi gambar2 hari terbuka IZISH
.
.
.
.
.
.




duk cover muka tak cukup tido..huhuhu


aku suke motif bintang2 ni
blok A lelaki



semangat kenegerian N9!
bilik Noni (lelaki)




smart jugak bilik mamat ni.


pintu masuk blok C lelaki


toilet blok c lelaki.
johan toilet tercantik lelaki.
comey. aku suke.


insaf sekejap masuk bilik ni.


naib johan bilik tercantik wanita.



motif lautan.
blok c lelaki.


blok B lelaki dengan tema merah jambu nye..
diorang mengaku diorang lembut..
serius tak ley blah..
hahahahahaha
*tapi hiasan tangga ni lawa. aku suke.*




smart huh?
blok B wanita dengan tema 'haus of music'
blok tercantik!





salah 1 bilik bertanding yang aku risau jadi saingan.
cantik bilik ni.
rugi tak menang.




ok lah..
dah panjang sangat ni.
lain kali aku cite lagi..



30 comments:

@zhar14 said... Reply To This Comment

waaa, tahniah2....
suma cantik2 je blk..hehehe

(0_o)

The Absolute said... Reply To This Comment

gila cute kt sini..
nice...

WiraTLC said... Reply To This Comment

memang hebat.... tahniah... tapi jangan untuk pertandingan je... kekalkan sampai bila2... sy suka tengok bilik awk tu... nanti sy nak tiru...

kasmin said... Reply To This Comment

bilik macam bilik baby je... hehehe... ape2pon tahniah ler!!!

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

azhar: tenkiu2... :)
aah..semua cantik2..awk pon cantikkan la bilik awk tu..hihi

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

absolute: tenkiu2.. :)

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

wira: mmg kekalkan ponn..
duk cantik lagi ni..hihi
awk nak tiru?? ngeeeeeee..
terharu sy... (>_<)

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

kasmin:
cam baby? ngeeeeeee...
thanks ya :)

juan said... Reply To This Comment

em tahniah2..cantik blik...nh hadiah dr sy :)

ikeen said... Reply To This Comment

hias bilik kite lak pas nie k..haha

zhOprenIa said... Reply To This Comment

wah....cantek sangat. mmg patut menang pon. tahniah!~ =)

vrdesign said... Reply To This Comment

tahniah...tahniah...
kreatif sungguh korg2 ni...
bile tgk jep gmbar2 ni,dpt idea nk deco2 bilik kt umah...
purple(wall) + krim(corak2)...ok x?hiksss....

laila said... Reply To This Comment

dulu2 masa sekolah tetiap tahun asrama terbuka
gile best
tapi teddy bears semua simpan dlm loker
sbb penah kena my tiger diseret ekor keliling dorm
hampehs

nana-kimin said... Reply To This Comment

giler arr korg
bersemangat waja betol..
byk kna belanja 2..
meriah giler..
nanti dh tutup sem, kna angkut bwk balik ke..?
atau sem dpn korg dok sana lg..
jeles giler..mcm2 boleh boh kt bilik
huhu

bakal graduate said... Reply To This Comment

wow..gile2 teruja tgk kekretipan korg..

paraxixth said... Reply To This Comment

thermometer tu untuk cek suhu badan ke?

@zhar14 said... Reply To This Comment

insyaAllah, 1 hari nnti cantik la kot blk sy...
hehehe....

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

juan: mne hadiah nye..x nmpk ponnn..huhuhuhu

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

ikeen: bleh3..upah lebih ar..pnat kot wt smue tu..3 hari bru siap..huhuhuhu

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

zhoprenla : ngee..tenkiu...terharuu~ :)

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

vrdesign: yeah, silakan deco bilik2 anda..
bile bilik cantik, baru smgt sket ni duk bilik..hati pn tenang je.. :)
purple dgn cream?ok gak..tp x bpe naik seri nye la..hmmmm

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

laila : yeke..siannn...besela tu bdk2 nakal..sy pon kne gak..siap sy ltak bukti tuh..hihihihi

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

nana:
ak rsa..dlm UKM ni kolej ak je yg leh wt gini..kolej lain xleh cat bilik..
tp bagus gak diorg wt gini..
best ar..kite bleh create bilik yg selesa dgn hiasan yg kite suke.. :)
abes sem angkut bwk blk ar..stp sem kn kna kemas smua2..huhuuhuh

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

bakal graduate : awk pon wt la..hehehehe :)

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

paraxixth: bleh kot..tatau..x try pon..hikhik :P

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

azhar: slmt mencuba! :D

enairus enaile said... Reply To This Comment

seyes cntik blik ko...

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

hehehe..tenkiu..meh la melawat~ :D

Muhammad Faris said... Reply To This Comment

canteknye bilik.. blik asrama aku pun tak mcm nie. huhuh T.T

words.soul said... Reply To This Comment

Kat mana nk beli tirai ladybird tu bley tau

Related Posts with Thumbnails