Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Wednesday, June 30, 2010

Thanks Mama Syafi~ (^_^)


hello everybody!!


ingat tak i ade join giveaway Mama Syafi hari tu?


tengok ni
.
.
.
.
.


see?


yaa, i'm the winner!!!!!

thanks alot mama syafi~!!



hari2 i tunggu posmen tau, tak sabar. hihihi~


tadi waktu tengah sibuk2 kat dapur, i dengar hon luar umah.


pinn!! pinn!!


yeah, bunyi yang i tunggu2!!

(posmen hon tandanya ada bungkusan!)

terkodek2 i lari pegi kat abang posmen tuh.


yeyyyyy!!!!

da dapat hadiah dari Mama Syafiiii!!!


suke nye! suke nye! (^^,)


ini hadiah nye:

::one drop perfume CHICK set::


::bersama sekeping nota cinta buatku::




i tak marah pun sebab lambat pos.

i jugak nak mintak maaf sebab ni~



i tak online lama hari tu sebab sibuk cari nafkah.
cewahh~ =p

anyway
thanks alot Mama Syafi!!

nanti saya join contest Mama Syafi lagi ye~ (^_^)



notamerahjambu : one drop perfume CHICK SET ni wangi yaaa..lagi best dari One drop perfume set celebrity!


7 comments:

adda said... Reply To This Comment

yeah.. akhirnye sampai gak. minta maaf yek kalau ada salah silap sepanjang contest arituh berlangsung. :)

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

eh eh xde la.
evrythg ok~ :)

thanks dear~ :)

tweety suwitt said... Reply To This Comment

nak jugak...
nak 1 botol kecik tu?? hehehe... XD

AHHAindahouse said... Reply To This Comment

congrats dear..leh share x??hehe~~

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

tweety : meh amik sini meh..hikhik (^^,)

ahha : bole3~ :D

Fina Fento said... Reply To This Comment

tahniah dapat one drop perfume!

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

thanks fina! :)

Related Posts with Thumbnails