Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Sunday, June 20, 2010

Aku ni darah kacukan ke?


semalam mase aku tengah syok2 layan Facebook,


tetibe sorang kawan baik aku hantar mesej kat FB.


"ziela, ko ade kacukan Kemboja ke?"


rase nak gelak tungging2 pon ade tengok pertanyaan die tuh.
tetibe je kan..hikhik~ (^^,)
jangan marah ye Sarah. gurau jek.

tapiiiii

die bukan orang pertama yang tanya aku ada kacukan ke tak.

ade lagi yang pernah tanya tau..!



ok. hari ni aku nak cite hal sebenar kat korang semua.

aku malu sebenarnya nak gitau, tapi takpelah..
demi kawan2 tersayang..
ecceh. poyo lak.


sebenarnyaaaa........



aku..........



cucu kepada........




ABRAHAM LINCOLN.
kenal tak sape ni?



eh eh. tipu je.

atuk aku sebelah ayah nama Ibrahim atau nama omputih nye Abraham. hahaha.
perasan omputih lak. hakhak.

ish. ngarut pulak aku neh.



sebenarnye nak cite pasal atuk & nenek sebelah mak.

haaa..atuk aku yang sebelah mak ni la ade darah kacukan.

atuk kacukan Thai+Hindustani.

wahhh..ala2 Hrithik Roshan gitu. auwwwww~ 
sumpah! tak tipu.
aku korek rahsia ni dari mak aku. hehe.

tapi
bila dah sampai kat aku, for sure la kacukan ni dah tak pure kan..
dah jauh..mungkin ade sikit2 jela. wuuuu~


kenapa la kacukan nenek aku tak sampai kat aku.
kalau tak mesti aku cun & berkulit putih mulus gebus.
sebab, nenek aku kacukan Melayu + Cina!!
wuaaaaa...sadis~ 


lagi satu.

biasanya bila aku berada diluar Penang,
bila aku gitau aku orang Penang, otomatik akan dapat jawapan ni.

"ooo..dari Penang..anak mami la ni ye.."


tolong lah faham wahai warga Malaysia yang bukan berasal dari Penang.
bahawasanya orang Penang bukan semua anak mami.
tengok muka pun boleh kenal la yang mana anak mami, yang mana tak.
huhuhu

so, bile2 pun orang tanye, for sure aku akan cakap aku MELAYU TULEN!



this is the real me..





9 comments:

sarah said... Reply To This Comment

hahahhaha...

Signorina Syima said... Reply To This Comment

dik, untung darah campur2 ni... wajah kita unik... macam akak ni pon.. ramai gak orang dok kata ada campuran.. mengaku je la...

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

sarah : hahaha. cite psl ko ah ni. hehe (^^,)


k. syima : akak ade campuran gak eh? :)

ain fathihah said... Reply To This Comment

haha. sama situasi dengan aku. bila cakap aku dari penang ja, mesti org akan balas,

"oh, anak mami la ni ek"

selalunya spontan aku jawab.

"eh tak la. anak mami tu anak mamak la. saya melayu tulen"

hehe

ain fathihah said... Reply To This Comment

haha. sama situasi dengan aku. bila cakap aku dari penang ja, mesti org akan balas,

"oh, anak mami la ni ek"

selalunya spontan aku jawab.

"eh tak la. anak mami tu anak mamak la. saya melayu tulen"

hehe

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

hahahaha.
tu la. mami tu mamak.
apa daaa.. aiyooo~

akmalhilmi said... Reply To This Comment

sayep pn kacukan la
chinese ag taw
:)

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

yeke.
mata sepet tak? =p

aeinio said... Reply To This Comment

heheh tak kisahlaa dek.. lesung pipit tu yg buat menawan...

Related Posts with Thumbnails