Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Thursday, June 17, 2010

Sakittttttt~~ (T_T)


kawan kawan

tolonggggggg~

dah 3 hari saya sakit perut & cirit birit.

dah penat & tak larat sangat2 ulang alik mencangkung kat toilet tu.

naik gigil da lutut ni! T__T


macam ni ke gaya aku sakit perut?! oh tidakkkkkk~


saya da pegi klinik.

dah mam ubat yang doktor bagi.

saya siap makan ubat2 tu overdose lagi semata2 nak cepat sembuhkan cirit birit ni.

tapi still takde kesan.

aduhaiiii~

sakit sangat niiii

saya dah mam pil chi kit teck aun jugak.


tapi takde effect.


saya dah tak tau nak wat camne lagi.

petua orang tua suruh minum tepung gandum pon saya dah buat.


ada kawan cakap kemungkinan taun!

aaaaaaaaa..takutnyaaa~ T__T


ayah suruh pegi hospital.

tapi for sure kena tahan kat wad.

tidakkkkkkkk~


taknak duk wad. tak best.

tido takde teman.

tido kat umah ade teman.

buah hati teman kan tido.

besh! :(


buah hati peneman mimpi indahku




tapiiiiiii

sejak sakit perut ni menyerang, da 2 malam saya tido TAK nyenyak.

asyik bangun membuang je.

penat laaaaaa~

saya dah tak tahannnnnn~

tolongggggggggggg~ T__T



4 comments:

enairusenaile said... Reply To This Comment

hampeh tol dak neh...!! g hspital cpt...!!

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

dah g klinik. tamau g hospital. takottt~ ;(

Kucai said... Reply To This Comment

waaa.. cam knl bebeyy...!!! :P

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

bebey abg la tu..meowww~ (^_^)

Related Posts with Thumbnails