Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Friday, June 25, 2010

foreigners sangap dengan gadis Malaysia!



this is true story, not toy story.


i dont know why,
banyak foreigner dalam facebook yang sangap dengan gadis2 Malaysia.

i know mesti ramai yang penah kena kan?
pelik lah.
diorang macam desperate gile je.
padahal kat negara diorang senang2 je boleh dapat pempuan.
lagi nak sangap teruk2 dengan gadis luar negara. pelik!
selalunya i dengar lelaki Malaysia je sangap dengan girl oversea yang kononnye lebih HOT and SPICY!




ni contoh2 foreigner yang sangap tu.


*click picture for enlargement*

CASE 1 : Aurio from Timor Leste


gambar i yang die letak dalam photo die.


gambar i lagi.


mamat ni guna gambar i sebagai profile picture die.
motif?
dah la die add ramai kawan2 i.
malu la i kalau kawan2 i tanya nanti.
huhuhu


mesej2 die :







(yang dah takde profile pic tu, lepas i block die)

actually i kenal Rio ni di dunia nyata. die datang Malaysia hari tu.
and die melamar i sebelum balik Timor Leste.
tapi agak2 la kan nak bercinta antara negara.
huhuhu
lagipun tengok la cara dia approach i kat facebook tu.
paksa2. i dont like!



CASE 2


yang ni no comment. tapi i tak puas hati.
tatau la kenapa.
agak rimas.
haih~




CASE 3


oh, yang ni serius i marah sangat2 ok!
melampau la. biadap!
tengok nama macam bagus je.
at least hormat la i sikit.
huh~



CASE 4


baru je add, tetibe dah cakap i love u.
senang nye.
macam takde nilai ungkapan 'i love u' tu.
bagi i, itu kata2 keramat.
hanya untuk insan yang betul2 i sayang je.




cukup la 4 kes ni.

so, can u see that..??
why they are so desperate huh?
tak paham. tak paham.



22 comments:

zeal_tech said... Reply To This Comment

~ awak cute....
dats y kot depa suke propose2 cam tu....
kalu rasa rimas....
buang je pic2 awk dlm fb tu kot...
tu pon kalu awk rasa was2 kot2 lpas ni mreka guna pic awk lak wat benda yg lebih halus....
juz my 2 cents.....

Kucai said... Reply To This Comment

huhu sbr ea syg.. huhu.. nk wat camna.. block ja mgkuk2 tgkat ni.. sblm depa smpat capai gmbo baby mcm c biskut 2 buat.. huhu..

bila nk wat org mlyu yg dsperate plak...?? hahah x sabaq nk tgk gmbo msg depa neh hehe :P

N said... Reply To This Comment

tukar profile pic ler.profile pic awk tu mengancam sgt kot..huhu > <

nuraimyasmin said... Reply To This Comment

HAHAHA gile ah wehhhh... camane ko jmpe rio tuh wehh. dasat mereka2 neh. ekeke

paraxixth said... Reply To This Comment

susah jadi orang lawa nie

enairusenaile said... Reply To This Comment

gler howt ko ziela... hehehe.... aku ase cm psneh ko kne privatekn gmbr ko kt fb.. esp tuk mamat foreigner tuu..

suka_haha said... Reply To This Comment

jln2 cari shoutmix tp x jmpe lak hehe.. tumpang kat sini jela ek hihihi

zuera said... Reply To This Comment

wargghhhh..ramai peminat ni..
kamu cantik sgt ni..
so comot2 kn la diri anda:) hikhik
juz annoying suggestion:P ignore it:P

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

zeal : mcm syg lak nk buang pic2 tuh. lgpun nnt org x knal plak. huhu

bucuk : tu la. da block dah. hehe. nnt2 i buat entri pasal org melayu plak. hehe :D

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

N : mengancam ker..hahaha~ =p

min : pjg cite nye psl Rio tuh. kena wat 1 entry khas neh. hahaha :D

paraxixth : no comment. huhuhu ;(

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

yani :mne de hot la weh. ngeee~
ak da block dorg. xyah private2. haha

suka : eh eh cmtu lak kan. huhuhu~

zure : hikhik. cmtu lak kn. mne de ar, ade ramai lg yg cantik. :)

Kiwi Zwane said... Reply To This Comment

dorg komen xyh reply..
dorg xde ah cmnt ag
sng je..
bese ah org cmtu...

Raybond said... Reply To This Comment

huhu.. awak cute la.. sbb tu dia org camtu... so untuk meyenangkan awak.. add kawn2 yang awak kenal jew..=)

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

kiwi : huhu. tu la. skrg da x layan da org gitu. block trusssss! :D

raybond : emm. kang x add diorg kate smbong. bila da add, gini lak jdnye. huhuhu ;(

ain fathihah said... Reply To This Comment

haha gelak jab golek2..

kalau betul jatuh cinta, okay lah kot.

rasa2nya macam depa2 ni nak cari mangsa ja.

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

haha. dipersilakan bergolek2. =p
tau xpe. mmg sje cri mgsa je tu.
dah tau dah..huhuhu

mama zharfan said... Reply To This Comment

salam ziarah..me jln2 cni :) nice blog..
have a happy weekend!!

yan said... Reply To This Comment

pernah kena juga. n dah block dah mereka2 yang tuuuuuuttt.. diorang ni sanggap je lebih. datang sini nak study,keje. tapi buat bnde laen. last2 kene sound n block terus. tapi now terus deactive fb tu.. heee....tension kot

feel free,go here :)
izyan's

rathiqah azmira rosli said... Reply To This Comment

sonang je.tak yah layan.jgn balas2 mesej mereka.apa pun derg nak tulis wat kebal je.yg penting kita jangan layan


jge diri ye kawan min yang cantik.hehe

mardhia yusof said... Reply To This Comment

erk..scary nye..
kene hati2 dlm alam maya nih kan..
mcm2 jenis org ada..
huHUhu.

SheY PuLL said... Reply To This Comment

macam2 org e yg ade ek..isk2..
x payah dilayan jew..:) kan seng..:)

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

yan : awk ke diorg yg deactivate fb?

rat : ngee. thanx rat. rat pon cantik :)

mardhia : tu la psl. mcm2 prangai ade. aiyaa~ ;(

epul : a'a, x lyn dah pon. da block. huhuhu

Related Posts with Thumbnails