Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Tuesday, June 15, 2010

Budak kecik mulut macam longkang!


cube korang baca conversation aku dengan sorang budak ni kat Facebook.


**click for enlargement**


see??
i tak cakap something bad pun pasal die.
cuma macam tak percaya i budak kecik nak berkenalan dengan i.

die tetiba terus maki i BITCH !!!

ape nak jadi budak2 zaman sekarang ni??
kuang ajar betul mulut tu.
hishh.. gerammmmm!!!!!



i nak block die.
agak2 sebelum tu i patut reply pape tak kat die?
any suggestion..?



11 comments:

SheY PuLL said... Reply To This Comment

Hello Ziela...Owh yer ke, isk2..budak zaman skung niew memang macam 2...kureng diajar..ikut pada PAMA dowang la...klu dah anak nye macam 2, paham2 sendiri la mcm mn perangai MAK dan BApAK nyew..

ape pun Ziela xperlula nak reply2 mncarutngan dia, just bagi dia nasihat jew supaya dia x buat perkara mcm 2 lagi.. k :)
tabahkan hati..:)

Cik Yuki said... Reply To This Comment

seyez ke die 9 ?
urmm..bio jela bdk cmtu..
xpyh nk bls pape..
sbo jela.

block je.

Mr Spy said... Reply To This Comment

uishhh...bleh caye ke 9 tu.....haiiiiiiiiiz

Anonymous said... Reply To This Comment

biaq je ziela..buang karen je layan...blog trus..abeh cta..

shasha said... Reply To This Comment

haha..sya rsa budak tuu rsa tercabar kott bila u gelakkan dia..
uh, abaikan jaa..budak lagii tu.. (:

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

ntah la.
sy pon xtau btul ke x die tu 9.
sbb nye gamba die mmg gamba bdk kecik..huhuhu

xpelah, i will block user that kid ok?

emm..ape2 pon. thanx ea kwn2..
syg kamooo... =)

@xiM said... Reply To This Comment

block jer..jangan layan terus..remove..:)

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

ok2..da wat..hehe :D

@zhar14 said... Reply To This Comment

bgus3, block terus...hehehe

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

tu la. bdk kecik gatal nk cri gado ngn org. aiyaa~

pyzC said... Reply To This Comment

dak kecik ni ngah mabok kot..org len kecik2 mnum susu dye minum tody..

Related Posts with Thumbnails