Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Wednesday, June 30, 2010

♥AWARDS♥

got this award from Epul!




5 interesting facts about about Epul:
(i tak kenal Epul di dunia nyata. so i tulis ape yang tau jela k.hehe)

Epul selalu singgah blog pink i. (bagus, datang la selalu k)
Epul punye entri semua best2. (semua idea die sendiri. i like~)
Epul kasi award ni kat girls je. (boys dipinggarkan.haha)
Epul dah ada 500++ followers. (i jeles okkk)
Epul baik sebab list kan blog pink i ni kat blog fevret die. ngeee~



10 interesting facts about myself or hobbies:
(dah penah jawab mende ni. aiyak)

i really2 love pink for sure.semua barang2 i warna pink okkk~ ( i like!)

i sangat2 suke meow! kalau i nampak je meow, memang lembik la meow tu kena kiss!

i love travel. kalau boleh nak travel habis seluruh Malaysia sebelum kawen. pas kawen nak travel oversea je. bestnyeee!! (angan2)

i suke bergambar. tapi tak ramai yang pandai capture gambar i cantik2. T_T

i suke berfesyen.

dulu i tak suke blog. tak teringin pun nak ber-blog. once i dah ada blog, i sangat addicted ok!!

i perangai macam budak2. manje2 gitu~ (^_^)

i kalau dah dapat online, memang bontot i akan melekat kat kerusi berjam2 tanpa disedari!

i kalau pegi shopping complex mane2 pun wajib beli aiskrim McD! (fevret=McFlurry Mudpie)

i suke makan banyak2, tapi i takut gemukkk (sekarang pun da gemuk)



10 most deserving recipients & describe them.



notamerahjambu: jangan lupa amik award ye kawan2! :)

11 comments:

ayuni.eleena.M.T.azar. said... Reply To This Comment

haha xde la first time.. d beberapa kli dh =)

ayuni.eleena.M.T.azar. said... Reply To This Comment

thnx 4 d ward btw.. =)

Raybond said... Reply To This Comment

huhu... thanks .. nanti jeo ambek yea.. =)

SheY PuLL said... Reply To This Comment

hhehe khas untk awk..:)
eh amne de LELAKI dipinggirkan..
sebab x junmpe blog LELAKi mase nak TAG..
hehehe..lagi pun sebab award nie warne pink sesuai la ngan u...:)

Tq sebab sudi amek award dari blog i..:)

nik rosmawati said... Reply To This Comment

tq dear :)

Cik Yuki said... Reply To This Comment

wahhh..! ad award tok sye..hehee
ske sgt. tq dear. la la la (nyanyi2 ati riang..) heheee

Cik Yuki said... Reply To This Comment

wahhh..! ad award tok sye..hehee
ske sgt. tq dear. la la la (nyanyi2 ati riang..) heheee

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

ayuni : eh yeke. hehe. sbb sy pasan ade 1 je jejak ditinggalkan..hehehe~ :)

epul : hehe. thanks. i like pink! :D

cik yuki : amk la jgn malu2~ :)

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

thanks smua sbb sudi amk award ni :)

kahak cair said... Reply To This Comment

pink pink!!! aku xjumpe mane shoutout ko.. haha.. jadi aku komen kat sini eh.. haha.. tajuk kene la hot.. hehe

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

ko ni nama ape..geli ah nama "kahak cair" tu..aiyakkk~

Related Posts with Thumbnails