Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Tuesday, December 7, 2010

Japanese Tea House, Bukit Tinggi




welcome back everybody!




ok this is the last entry about Bukit Tinggi.


entri sebelum ni tentang Colmar Tropicale dan Rabbit Park.

sila lah baca ye~ (^^,)



the driver



semua sibuk nak bergambar dengan kete i..haishhh~




entrance fee RM12 for adult




untuk jalan2 dalam ni, boleh naik shuttle bus atau jalan kaki.



kami pilih jalan kaki! exercise~ :D




lets go to Japanese Tea House!!



entrance



on the way naik ke japanese house ade air terjun mini..cantik! :)



rintihan hati si ikan


tapi kanak kanak still baling batu kat ikan..
yelah, kanak2 melayu berapa kerat je yang faham english kan?
yang paham pun buat2 tak paham. huhu



sudah berada di Jepun!!!



kat sini boleh sewa kimono or samurai untuk bergambar dalam kawasan jepun ni.
so boleh la bajet ala2 kite ade kat Jepun kannnnn. ehe

tapiiiiii..sekali sewa RM20 kotttttt!


tempoh sewa : 10 minutes indoor, 15 minutes outdoor.

perghhhhhh..bapak tak berbaloi kaw~~


i tanye miss yang jage tu, boleh tak kitorang nak share?

tapi tak bolehhhhhh. RM20 seorang!

grrrrrrr..dah la tengah sengkek time tu..hadoi..teringinnnnnn!




so..dengan hati yang kecewa, bergambar jela dengan baju sendiri..sobsob~




baju sendiri pun c0mel gak kan? hikhik (^_^)





view kat kampung jepun ni cantik laaa..
dalam gambar tak nampak sangat kot, tapi kalau tengok sendiri, shantekkkkk! :)










sebelum keluar dari Rumah Jepun tu, istiadat Jepun jangan dilupakan..


arigato..haippp!




....................................




next, Botanical Garden.







kalau korang nak tau, Botanical Garden ni nampak macam kecik, tapi sebenarnye luas gileeeee.
sebab yang kat bawah2 lagi tu die agak kehutanan sikit.
dah rasa macam merentas desa dah. haha








view kat sini pun cantik2.
bunga2, pokok2, memang sesuai untuk pencinta alam. heeeee~




ade banyak lagi gambar kat botanical garden ni, tapi gambar2 dengan pokok2, bunga2, and hutan2..malas lah nak letak..heeee~ =p




kat sini jugak ade spa! Tatami Spa.

nak tau pakej2 die?

paling MURAH RM480++

perghhhhhh! memang terbaik lahhhhh.







hanya mampu bergambar jela..p0ket ade habuk je..wuuuuuuu~~




see u later! daaaaaaaa~~



11 comments:

ieqa said... Reply To This Comment

nice view, nice scene, nice dress! :D

fara said... Reply To This Comment

mmg tak berbaloi lgsg!
beberapa min je bole posing!

SheY PuLL said... Reply To This Comment

hahaha xpat sewa kIMONO..:P

alah baju kamoo pun dah cantek dah..:P

SheY PuLL said... Reply To This Comment

nie bukit tinggi mane ek?

chairooL ruLez said... Reply To This Comment

pergghh....kreta tu yang tak ley tahan tuh!! jadi driver pon sanggup! ngehehe

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

ieqa :
thanks babe! :)

fara :
tau takpe! ;(

epul :
huhuhu. kat pahang ler~
sampai hati gelakkan kite.;(

chairool :
nak ke? ehe

HonEyBuNNy said... Reply To This Comment

bestkan g bukit tinggi..

sekamar rindu said... Reply To This Comment

salam...

sangat teruja melihat gambar sekitar di bukit tinggi...

Mimie said... Reply To This Comment

whoaw!nice3.

SheY PuLL said... Reply To This Comment

ow pahang keW? jauh nye...
xmampu nakk p..jauh sgt2...:P


kire ok la 2 sampai hati..klu sampai kaki..:P ( lawak ganaz )

nik rosmawati said... Reply To This Comment

esok nak pi jalan2 sini.harap2 jadi la :)

Related Posts with Thumbnails