Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Thursday, December 23, 2010

i ♥ Sam Flynn - Tron Legacy






hai hai hai my fellow bl0ggers~





lame gileeee i tak update blog.
busy gile lah jadik final year & final sem student neh.
hari hari penat. had0i. had0i. =.="


semalam kit0rang keluar release tensi0n jap.
pegi tengok m0vie. TRON.





i actually tak tau pape pun pasal cite ni. asyik teng0k banner die merata2 je.
diorang pr0mote m0vie ni macam gile gempak je. tu yang teringin sangat nak tengok tu.
tapi ade member2 yang dah pegi teng0k just cakap ok-ok je.



tapiiiiiiiiii
bila i pegi teng0k sendiri, perghhhhhhh mantap jugak cite ni!
i suke sangattttttt!!


pssttt..pssstt...actually sudah jatuh hati dengan her0 nye, Sam Flynn!


awak awak..awak single lagi kan?
*please say yes!*



mach0 gile ah die.
i tid0 tersenyum senyum je semalam. auwww~~


physical die sangat perfect okkkk!
suke sangat tengok die waktu pakai baju lampu2 tu.
smart gileeeee!


kalau tengok dalam movie tu lagi smart!


dah la handsome, bile pakai baju macam tu nampak susuk tubuh die yang t0ugh tu..perghhhhh..meleleh air liur..hahaha!!

agak2 kalau i pr0p0se die, die terima i tak?

wakakak..berangannnnnnn!




nama sebenar die Garrett Hedlund. i ingatkan die ni pelakon baru. sebab tak penah perasan dia berlakon.
tapi lepas i search pasal die, rupa2 nya dah lama jugak die berlakon. since 2004.
kenapa la i tak kenal u awal2 dulu..oh Garrett Hedlund~~
*m0od gatal*


urghhhh..jeles! jeles!



dah dah. penat dah gedik gedik.

back to Tron.
bagi i, cite ni mantap sebab tekn0logi dalam movie ni gile gempakkkkk!
bey0nd our expectation. tak terfikir pun mende2 macam tu semua.
c0stume, gadget semua pun smart sangat!
kan best kalau kat Malaysia ada teknologi yang sehebat itu?

ngeeee..berangan lagik! :p



tapi kan. ending nye agak sedih la~
i nak die bawak bapak die balik ke dunia..tapi tak dapat.
die bawak balik awek je ke dunia.
pastu pegi dating teng0k matahari..grrrrrr~



overall best la cite ni!
2 jam ++ duk dalam pawagam tu dah gigil2. midnite movie pulak tu.


so, i kasi 4 star.
and 10 star untuk Sam Flynn yang mach0. hikhik :D

terbaikkkkkk!




ok la. ngant0k dah ni.
semalam pegi menatap wajah si hands0me Garrett Hedlund ni sampai pukul 2.30 pagi.
memang ade eye bag la pasni. oh tidakkkk~


bye~!


20 comments:

nuraimyasmin said... Reply To This Comment

best ea? nnt nk g tgk. huhuh. aim aku, gullivers travels tuh. hehe
btw, cantek shawl ko. ;)

epaa chenta said... Reply To This Comment

wahhh. rasa macam nak tgk jugak neh
best ea ? uhh.
btw, mmg sgt nsem :)

Myaby said... Reply To This Comment

hai cik comel

ip address banned?? hahaha. i pon xtau apesal.

myb shoutmix prob. act i penah kena kat blog fatin liyana.

br nak tuduh tuduh fatin liyana bencik i ke. ngahahahahaha.

padle said... Reply To This Comment

tgk kat mane ni..xberajak pon....:P

ZACK ENTRY said... Reply To This Comment

nak kene tengok jugak citer ni =.=

HonEyBuNNy said... Reply To This Comment

best ek...ritu nak tgk cita neh la...tp tertgk aku masih dara...ish..coemiiii la tuan nya blog neh...uwawwa

ANATI SOKI said... Reply To This Comment

hehehe.. kamu buat anat excited nk tgk cite tuh.. hehehe.. kamu comel my dear :)

ieqa said... Reply To This Comment

ahh esok i keluar, cite ni bole laa dipertimbangkan utk ditengok! hehe

nik rosmawati said... Reply To This Comment

lawa nya shawl tu.

nak kena pegi tgk la filem ni.hero hensem..heehee

aisya said... Reply To This Comment

bestnye.. huhu.. rugi x ikut... xpe2, esok ade org ajak g tgk tron pulak.. =)

Ali ridha said... Reply To This Comment

kenal melalui gambar je.
mana boleh ni.hihihi...

LiFe KaMi said... Reply To This Comment

betul ke best ni..kami msa skang ni tkde masa lg ,beli dvd je kot..hehe
tapi mcm byk tgk pelakon kacak tu je dr crita..:P

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

min :
gullivers travel tu pun nak tgk!!
thanks babe. baru jinak2 pakai shawl~ :D

epa : ensem sgt! terg0da i~ :D

myaby : hahaha. camtu pulak.aduhai~ =.="

padle : alamanda. heee~ :D

zack : mestiiiiiii!

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

honey :
mesti tgk tau! i tak suke tgk cte malayu kt pwgm. huhu.
eh eh honey lg comel~~ (^^,)

anati : klu tanak tgk cte pun, tgk hero die sudahhh. ensem~ haha :D

ieqa : mesti!

nik : kannnn? hensem2. tp jgn puji dpan hubby lak. kang merajuk die..haha :D

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

aisya : dah g ke? ehe

ali : tak mampu nak jumpe depan2~ :'(

kami : ntah. best ke x best ke, janji hero ensemmmmmm!!! hahahaha~ :P

fara said... Reply To This Comment

amboi. flynn je dpt 10stars.
hehe ;P

Dye Kronniesar said... Reply To This Comment

alaaaaa....dye la punyer tue.dye punyer gak.hahaha. :P

░♥si lampu neon♥░ said... Reply To This Comment

WAAA ENSEM GILERR KOT

sue@p.l.e.i.a.d.e.s said... Reply To This Comment

yep.beliau ensem. meleleh air liur tgk..hehe

Nazz said... Reply To This Comment

hye...tq 4 da drop a comment..singgah gak..cute laaaaaaaaaaa pelakon tron tu..yg pki tdung pink tu jadi watak aper yer?heroin ek?

Related Posts with Thumbnails