Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Wednesday, December 8, 2010

i-city sudah berubah~





hallu hallu halluuuuuu~~~



hari ni i nak cite pasal tempat lampulampu warna warni tu.

mesti korang semua da penah pegi kan?
i dah lama nak tulis, tapi lately busy sangat, tak sempat nak update.
wuuuuuu~~


boleh buat cover album tak?







ni sec0nd time i pegi i-city.

kali kedua i pegi ni, dah banyak perubahan tempat tu.




dulu masuk free,parking free, sekarang dah kena bayar RM5.

dulu masuk dalam tu boleh bebas jalan2 bergambar mane2 je, tapi sekarang dah ade tempat yang nak masuk kena bayar lagik.

dulu tak banyak sangat makhluk lampu2 tu, tapi sekarang dah banyakkkk.


cantekkkkkk! :)



dulu takde makhluk2 tak berlampu, tapi sekarang dah ade Safari Park.

ade dinasour, harimau, zirafah, ntah ape binatang lagik,i tak sempat skodeng.



masuk kena bayar beb! RM2 seorang..padahal tempat kecik je..hadoi~


Safari Park



dulu masuk tempat yang ala2 salji, ade igloo tu free je, tapi sekarang kena bayar RM2 seorang!


salji yang tak sejuk






kalau taknak bayar, pakai la tiket masuk yang RM5 tu..tapi boleh tampung 5 orang je la..




ade snow ke? :p


rumah salji lampu



bila fikir2, bayaran masuk yang RM5 tu ok laa
konon2 untuk diorang bayar bil elektrik kan..
mesti banyak kena tu..

tapi, untuk masuk safari park or rumah salji tu tak payah la kot..
macam tak berbaloi je? huhu.

lampulampu yang menjana bil elektrik negara :p




tapi ape2 pun memang cantik la i-city ni..kagum dengan teknologi malaysia yang dah maju..ehe


heeeeee~~


cuma 1 benda je yang i sedih bila pegi i-city ni.

gambar tak cantik malam2 sebab kamera tak cukup mahal!!!
grrrrrrrr



see? hasil kamera tak cukup mahal. muka nampak bergerutu..wuwuwu~




mane aci weh,sape yang ade DSLR je gambar cantik! i mana mampu nak beli DSLR!
nak beli kamera digital ni pun fikir 14kali sebelum beli tauuuuu!

**ade sesape nak hadiahkan i DSLR tak sempena besday i yang tak lama lagi? :p





ok, nah tengok la gambar2 i yang tak cantik ni..huhu~


cactus pink! weeeee~


biar muka kuning jangan otak kuning! haha








orennnnn






takpe lah..mungkin ini kali terakhir i pegi i-city..

i dah tekad, bila ade orang yang nak amek gambar i pakai DSLR baru i akan jejakkan kaki semula di i-city!

kalau tak,memang tak berbaloiiiiii..gambar tak shantekkkkkk.. T_T
(ngad0!)




ok lah. nak pegi membawa hati yang sedih sebab takde sape nak kasi DSLR kat i.
bubbye~


12 comments:

missteeha the babling girl said... Reply To This Comment

wuuuwuuu ...lovely nyer i-city skrg !
hehe , gambar sis and the geng sggt cantek , x yah pakai dslr , kamoo semua mmg dah cantek dah ..(ikhlas )
:P

pN.rOs said... Reply To This Comment

wa very the cantek... bila la dapat g ni...

LiFe KaMi said... Reply To This Comment

dulu masa masih free ada pergi 2 kali,skang da lama tak gi sana..hehe

myravea said... Reply To This Comment

Header untuk tempahan just RM10 je yunk :) berminat? heee

shah amirul said... Reply To This Comment

kalau pakai dslr pun tak cantik kalo tak reti pakai.hehe

HonEyBuNNy said... Reply To This Comment

wah..betul la...i-city makin cntk.....kena g lagi la..heheh

aisya said... Reply To This Comment

ziela.. jom pergi.. x pernah pergi lg..
(tp xde dslr ni, nak but cmne?)
hehe

zeal_tech said... Reply To This Comment

hehe...tomey je cik pinky punya posting....

g wat muke seposen kat kedai gambar...mtk pinjam DSLR...ngeh2..

x pon g jd sukarela utk jd talent2 photographer yg slalu g kuar outing...^^,

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

missteeha :
thanks sayang! ♥

pn ros :
puan tggl mana? pegi la! best~ :)

kami :
skrg da mahal. huhu

shah :
wuwuwu~ T_T

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

honey :
wah semangat nye die! huhu

aisya :
taknakkkkkkkkk!!! :P

zeal :
hahaha. bertuah la kalau diorg nak kasik.. :(

::HaZiRaH:: said... Reply To This Comment

mmg2,agak mencekik darah ye di situ~huk3

bukan photographer said... Reply To This Comment

aku ade dslr..tapi baru belajar gune..blom masuk kategori fotographr lg..huhu

Related Posts with Thumbnails