Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Thursday, December 9, 2010

Cherating Beach, Pahang.




hello readers!




last 2 week i pegi jalanjalan Kuantan.
actually dah agak bosan dengan Kuantan, so kali ni pegi la lepak Cherating pulak.
sebab tak jauh mana pun Cherating dengan Kuantan. sejam je perjalanan.
i lepak kejap je. tak macam percutian2 yang selalu i pegi.
lagipun kali ni tak plan pun. main singgah jeee. hihi~




Cherating Beach



kitorang check-in kat Kampung Inn petang, tapi tengah malam baru kitorang datang menginap situ.
sebab sebelum tu pegi tengok wayang and jalanjalan dulu. heeee~



nah nombor fon untuk tempahan! ngehehe~



tapi agak membazir ye disitu. duk beberapa jam je dalam bilik tapi bayar harga 24hours.
menyesal tak tido tungging2 24jam dalam bilik tuh. baru la berbaloi! muahaha~ :D


kitorang ambik 2 chalet sebelah2. ambik bilik yang ade aircond RM50 satu bilik.
tapi kalau yang kipas RM25 jeeeeee.
**bilik yang berkipas agak buruk!



yang kiri i punye, yang kanan die punye.



so sesapa yang cari budget hotel kat Cherating ni boleh la try kat sini..
tapi dah kalau murah, facilities nye pun..faham2 jelah kan..huhuhu~



kabus pagi~ =p



bilik yang kitorang ambik tu tak best sangat la.


thing that i hate the most is..lantai berpasirrrrr!!!
uihhhhh..nak jalan pun tak selesa.
especially bila keluar dari toilet, perghhhh..panas hati bila pasir2 melekat penuh kat tapak kaki! grrrrr


sec0nd thing yang i gerammmmm sangat, bilik takde cermin!!!!
haiyooooo..macam mana nak bersiap kalau takde cermin!!!
nak mekap2 pun susahhhhhh! grrrrrr



yang lain2 tu biasa2 jela..ade 1 queen bed, tv banyak jugak channel, toilet not so bad..

tapi peringatan! sesape yang tak suke duk kampung, better takyah la duk sini..
sebab nanti korang tak selesa pulak. i orang kampung, so boleh la bertahan..huhu



saya gadis kampung



kitorang tak buat ape sangat pun kat sini.
sec0nd day tu baru pegi mandi2 pantai..
then lepas tu bersiap2 terus balik. sebelum balik wajib la bergambar kannnnn. ngehehe~


viva comel yang banyak berjasa



boleh jadi model viva tak? :p



i rase lah kan. Cherating ni lebih kurang macam Port Dickson je kot.
pantai pantai jeee. tapi taktau lah kan kot2 ade pape yang best.
sebab i tak sempat jalanjalan pun kat Cherating ni.
cuma menginap, mandimanda, bergambar, then balik je. wuwuwu~




i ade snap sikit je gambargambar kat sana.

tengok la ye..hihihi~~



mase ni dAh dekat pukul 12 tengahari..panas wehhhhh!



silauuuuuu



nak naik bottttt... ;(



berlindung bawah pokok kelapa






ala ala tengah nyanyi lagu kuch kuch hota hai..muahaha~



auuu...cakkkkkkk!!! (^^,)



disini je tempat berteduh yang ade..sunburn weh!



last shot,





byeeeeeeee!






26 comments:

aisya said... Reply To This Comment

ok, sangat jealous dgn ziela fullstop
T_T

weyh, result cmne?

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

jgn la jeles syg~
nak jalanjalan ke?
jom3. i on jee..hihihi~

emm.PNGS boleh tahan la..
tp PNGK hancussss~~ T_T

aisya said... Reply To This Comment

tau xpe.. kalau boleh maintain result sem depan ni, boleh la kot pngk tu cukup2 makan.. huhu.. kalauuuuuuuu! T_T

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

sem depan semua majorrrrr!
takutttttttttt! ;(

Fakhrur Razi berkata said... Reply To This Comment

hohoho pergi jalan2 kt cherating waktu malam best owh~
ak pernah pergi sekali
berangin jer

Azmira Yusoff said... Reply To This Comment

hahahhaha
nk tergelak japp

sian awak takde cermin

heheh mesti guna cermin kete kan ?

NaEl said... Reply To This Comment

hehe sian die. takpe2 pengalaman tu penting. hihi.

ANATI SOKI said... Reply To This Comment

bestnye becuti!!! :) nite2 u tooo

zeal_tech said... Reply To This Comment

wow....
jalan merata....
nnt anta proposal jd hos jalan2 cari tempat percutian ek.....

h a n a w a said... Reply To This Comment

Heya~! =D

Wowsies looks fun to me! And I can still tolerate the absence of mirror 'cause I don't really make-up and what-not XD.

Hana

cik blablabla said... Reply To This Comment

wahh..beshnyee..

C28su said... Reply To This Comment

singgah.....

Dye Kronniesar said... Reply To This Comment

nak jugakkkk.nak ke cameron tak g g agi sbb member tanak etottt.sdehhh. :((

HonEyBuNNy said... Reply To This Comment

adusss...napa comeiii sgt neh......ish...

Myaby said... Reply To This Comment

da lama x jalan jalan cerating. huhu

padle said... Reply To This Comment

next time,kite pegi la ramai2..baru seronok!

P u N c K said... Reply To This Comment

pantai belah timur cantik2.. best je.. tp sekarnag musim ombak besar~

nuraimyasmin said... Reply To This Comment

weh ape kate ko sedekah sket kat akuh. nak gak berjalan2 pegi sane. tsssskkkk fulusnya gak adaa.. T_T

Dauz said... Reply To This Comment

cantiknye pantai...nak pergi sana plak..tp jauh la..

░♥si lampu neon♥░ said... Reply To This Comment

viva tu nampak cam myv woooo

SheY PuLL said... Reply To This Comment

.budak MATE BESAR...x ajak pun..:P

nik rosmawati said... Reply To This Comment

baru rancang nak pi cherating.tunggu tahun depan la.

thanks 4 d info :)

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

fakhrur :
takut nak gi malam2. yelah kang kena tangkap pulak berdua-duaan..huhuhu =.="

azmira :
tak.pakai cermin kecik kat compact powder tu je. wuwuwu~ T_T

zeal tech :
nakkkkkkkk!!! :D

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

kronniesar :
nak g cameron?? jomm. i dah expert dah.hihihi~ :P

punck :
ombak besar?masa sy pegi takde pun. ok je..heeee~~

min :
aikkkk?? ko spatutnye lg bykkkk duit. part timer GSC kan? hihihi~

neon : cantik kan viva tu? :)

epul : ngehehe. jom3~ :D

nik : pegi la, besh jugak. heeeee~~ :D

Ali ridha said... Reply To This Comment

syoknya ada versi kampun dan penyaman udara.tidur malam mesti seronok.huhuhu...

bukan photographer said... Reply To This Comment

siap promote chalet lagi

Related Posts with Thumbnails