Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Monday, December 6, 2010

The Warrior's Way




hai hai hai!







sape dah tengok movie ni??





i confirm mesti ramaiiiiii belum tengok kan?
yelah, sekarang semua berebut2 nak tengok Narnia jeeee. haha



i dah tengok movie ni semalam.
actually bukan nak tengok sangat pun, tapi no choice.
takde dah movie yang best nak tengok. i tak layan cite melayu kat pawagam. huhu



heroin



tapi kan, lepas i tengok movie ni, sebenarnye best jugak! heeee~
cite 18PL tuuuuu. itu yang i tak suke.
bunuh bunuh. lawan lawan. darah darah.
euwwwww~~



cite ni ala2 cite Ninja assassin la..pasal pembunuh upahan.
asyik bunuhhhhhh je sepanjang cite. tension i~



tengok hero die, cool je. bunuh orang ade style. ngehehe~


pewwiitttttt! mach0 wehhh~




tapi kan, yang i paling suke dalam cite ni, watak babygirl tu.
so cuteeeee! eeeeeeeee. rase nak cubit cubit je!


cute gile kan? geram geram.





overall cite ni best laa. bole kasi 3.5 STAR

i rase for boys, they will love this movie.
girls yang tak suke tengok cite lawan2 ganas2 bunuh2 darah2, takyah la tengok.
sebab confirm anda akan lebih banyak tutup mata daripada tengok screen! haha


............................


eh eh korang nak tau tak, mase i beli tiket wayang.
sempat la borak2 ngan akak jaga kaunter tu.
die cakap, Ngangkung laris gileeeee kot. dan die kate Ngangkung sangat besttttt!

Omaigod! i cant believe this!!


best ke?????????





13 comments:

aisya said... Reply To This Comment

ape lg ziela. jom kite g tgk ngangkung...

wakakaka!!!

BLADE EDGE said... Reply To This Comment

Salam..

saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

WWAaaAAaaAAaAA... nk tgk citer tu!!

Anyway kalau ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

regards,
BLADE EDGE

nuraimyasmin said... Reply To This Comment

aku da tgk ngangkung setelah dipakse. layan la jugak. part2 lawak die tu bley wat aku gelak la jugak. takla lawak2 bodoh. huhuh

g0m0k9enDek said... Reply To This Comment

baby tu mmg comelllllllll!

h A n Y S said... Reply To This Comment

suke tgk cite bunuh2, lawan2,
hehe..nak tgk jgk lah cte bunuh2 ni..
;D

SheY PuLL said... Reply To This Comment

hye budak comot...:P

epul ase ramai je yg ckp NGANKUNG nie besh..tp x tgok lagi..nnt nak p tgok..:P jum2

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

aisya :
takpe lah. kang aku download aku kasi ko ye..haha

blade :
ngehehe. orait, nanti i singgah blog u. :)

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

min :
eh? mesti sebab ada sam je cite tu ok. nak harap yang lain cm hampeh jek.

gomok :
kannnnn?:')

hanys :
erkkkk..camat menonton! =.=

epul : jommmmmmmm! u belanje. :P

LiFe KaMi said... Reply To This Comment

da lama betul tak tgk wayang..
tu la member kami pun ramai yg kata ngankung best, kena try juga ni..:)

sekamar rindu said... Reply To This Comment

salam..


singgah follow ur blog..

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

kami :
dah tengok nanti gtau ye, best ke tak. hihi~

sekamar :
thanks babe! <3

SheY PuLL said... Reply To This Comment

boleh jew...nope hal lah..jum2..
ckp je kat new..

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

alamanda..hahahaha :P

Related Posts with Thumbnails