Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Saturday, December 4, 2010

Narnia 3D yang agak kurang memuaskan!




salam semua!



perghhhhhh lama gile i tak update blog ni kan?
biase la orang busy..nak buat camne..hikhik (^^,)


ha, i confirm sekarang ni mesti ramai gile yang terlompat2 excited nak pegi tengok Narnia 3D kan?


"watch the chronicles of narnia the voyage of the dawn treader online"



semalam i da pegi tengok.
gile jauh merantau dari Bangi ke Mid Valley mengharung jalan KL yang jamm gile cipannnn tuh semata-mata nak tengok movie 3D!

kecian si die sampai cramp kaki punye duk tekan clutch. huh~ =.="
dah sampai Mid Valley pulak, semua parking lot FULL!! grrrrrrrrr~~
tension betul. last2 terpaksa la pegi parking kat The Garden. no choice.
fewwwww~



berbalik kepada movie Narnia tadi.
movie ni sambungan dari movie2 yang sebelum ni la.
even kitorang tak ikut sangat cite ni, tapi boleh difahami la cite nye..hehe


ape yang i maksudkan dengan 'agak kurang memuaskan' kat tajuk tu?

bagi i, overall cite ni best. jalan cite menarik. boleh bagi 4 STAR la.

tapi, dari segi 3D effect nye i sangat la tak puas hatiiiiiiiiiiii!

serius rase tak berbaloi bayar RM19 untuk tengok movie yang boleh dikatakan sangat sikit 3D effect nye!
lebih baik tengok movie yang biase je! boleh dapat student price RM6 je..haih~

dah la i datang jauh2 untuk tengok 3D, tapi bile tengok, mendukacitakan!
nasib baik jalan cerita ok..and hero2 pun handsome..terubat sikit hati ni..huhu
dah la tengah sengkek cuti2 ni..wuaaaaa~~



Edmund & King Caspian handsome! :D


The Chronicles of Narnia: Voyage of the Dawn Treader
movie kali tentang pelayaran diorang mencari 7 orang yang hilang bersama 7 pedang.
7 pedang ni bila digabungkan boleh menghapuskan kuasa jahat.
banyak la cabaran2 diorang masa pelayaran tu..tengok la..best!




i suggest tengok yang biasa la.
tapi bagi sesape yang kaya tu takde hal la nak tengok 3D pun walaupun tak berbaloi..hahaha~



eh eh korang tau tak, kat Mid Valley sekarang da start hias2 untuk Christmas. perghhhh excited gile i tengok bear besar2 comel2 diorang letak situ..hiasan semua comel2 gileeeee!


ade snow ke kat Malaysia? =p


untuk sesape yang menyambut, i wish u MERRY CHRISTMAS!
jingle bells.. jingle bells..jingle all the way~~ lalalalalala~~



bear bear kat sini semua lagi besar dari i! gerammmm~




nak posing maut pun malu sebab ramai orang duk tengok. hukhuk~




shomeyyyyy! :D




bear besar gile bapakkkkk! 14 kali ganda besar dari i! w0ahhh~~




memang rase nak curik je semua bawak balik!
korang mesti pegi tengok tau!
comeyyyyyyy! :D




ok, see u later.


papai everyone~!!!







15 comments:

aisya said... Reply To This Comment

eh.. dh g tgk ke??
ala...

btw, berjaya jugak misi nk tengok harry potter minggu ni.. =p

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

yeke? g dgn sape? good2! :D

aisya said... Reply To This Comment

g dgn kwn.. =))

narnia best x? nk g tgk narnia pulak.. hehe

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

jalan cite die best.
ko tgk yg biasa je. xyah 3D pun takpe. sama je. tak banyak beza. huhu

g tengok cepattttttt! :D

Faiz Tapit said... Reply To This Comment

xpenah ag tgk 3D
down

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

seriussssss??
gile kesian ko!
hahaha

hamzah ian said... Reply To This Comment

oh gua blm tgk lagii.... bear tu gile besoir eh. haha

mengenaldiri said... Reply To This Comment

ngeee
tgk muvee ea..
ta ajak pun..lalalalala
;p

almas liyana said... Reply To This Comment

wow beznye da tgk.
sy bz.xdpt2 nk tgk..huhuhu

ain fathihah said... Reply To This Comment

haha jumpa aku, xmau tulis gak ke. ?

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

hamzah :
kalau tgk sendri lagiiiiiiii besar!


mengenaldiri:
ngahaha. kalau kite ajak, nak ikut ke? ;)

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

liyana :
keje ea yunk?

ain :
hahaha. terlupa! :P

EmanCloud said... Reply To This Comment

waha ari ni gi tgk!

BLADE EDGE said... Reply To This Comment

salam...

hrp pengembaraannya lg best dr sblm ni...barisan watak utama pun dh makin besar. princess lucy n susan nmpk lg cun. kalo dulu, muka budak jer...

kalo ada lg sambungan Narnia lps2 ni..diorg pun akan jadi mcm pelakon2 citer harry potter. membesar sambil blakon...

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

betul3.
best gilekan diorang.
dari kecik blakon smpai besar.perghhhh.
mesti kaya raya! :D

Related Posts with Thumbnails