Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Tuesday, November 9, 2010

Rabbit Park, Bukit Tinggi






hai hai hai~

welcome back to Bukit Tinggi!






hari tu i dah cite pasal Colmar Tropicale kan?

this time nak cite pasal Rabbit Park pulak.




entrance fee RM3


mungkin ade orang rase tak berbaloi semata2 untuk tengok rabbit je.
tapi i memang puas hati.
sebab, rabbit2 kat situ comeyyyyyyyy sangatttttttt!
grrrrrrrrr. rase nak gomol2!







si tompok hitam manis



si perang




i tak penah bela rabbit.
so masa pegi sini memang jakun laa.

terk0dek2 i lari kejar2 rabbit tuh.
comey sangat! eeeeee!








i mula2 takut jugak nak pegang2 rabbit tuh.
sebab biasanya rabbit agak garang.
tapi rabbit kat sini manje sangat la.
tak macam rabbit biasa orang bela di rumah.
rabbit2 kat sini langsung tak takut dengan manusia.
relax je kite main2 die pun.
tu yang best sangat tuuuuuu!
eeeeee. geram!





tapi kan. masa kitorang tengah main2 dengan rabbit, ade pakcik tu cakap, jangan angkat.
tak tau la die visitor jugak or pekerja situ.
dah tu, semua gambar pun boleh pegang sikit2 je.
wuwuwu~
tak dapat peluk2 rabbit~







pastu kan, kat sini jugak la baru i tau yang rabbit duduk dalam tanah or bawah batu.
habis di korek nye tanah2 kat situ sampai berlubang2.
gigih gile pulak tu die korek. kelakar tengok die bersungguh2 mengorek. hikhik :p



baby..come to mama!


pastu bile die duduk dalam tanah,
abes la bulu2 putih die tu jadi coklat2. siannnnnn.
kan da tak comey..aiyaaaa~~



see? bulu dah jadi coklat2. eeeeee!




i jatuh hati dengan rabbit ni!

comeyyyy sangat! warna putih. telinga pink. mata merah pink2.
waaaaaaaa. comeyyyyyyy~


serius rase nak larikan die hari tu.
tapi handbag kecik.
tak muat. kalau handbag besar time tu, jangan tanye la mane hilang sekor rabbit putih.
hikhik :P



comey nye kamuuuuu. jom ikut mama balik UKM nak?







kawan tak mengenang budi. kawan pijak kawan! hahaha~



tapi kan, tertanya2 la.
tempat rabbit ni die buat open je. takde bumbung pape pun.

dah tu kalau hujan macam mana??

kesian nye rabbit basah kuyup nanti..
da la comey..wuaaaaaa~~





selain tu, kat sini jugak ade rusa, kuda, keldai & ape lagi ntah. lupe.


rusa yang merenung masa depan.
sian die sorang2~



spotted deer ni comel!



keldai and kuda, sesape nak tunggang pun boleh.
tapi keldai untuk kanak2 je.
kang mak budak naik, mau cirit birit keldai tuh!
hahahaha



dah penat main dengan rabbit.
jom main jongkang jongketttttt!
weeee~~









ok. nak sambung study.
beberapa hari nanti tak dapat update blog.
esok & lusa ada paper.
then nak kemas barang pulak.
wuaaaaaa~~ T_T



30 comments:

aisya said... Reply To This Comment

rabbit itu sgt comel ye...
huhu..

nuraimyasmin said... Reply To This Comment

pergh jeles! bley jalan2... huk2.. aku pon nak pegi.. kuceng tade? huhuh

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

aisya :
comel gile kan?
gerammmmmm! :D

min :
tade meow. rabbit je. heeee~

sue@p.l.e.i.a.d.e.s said... Reply To This Comment

ololo..sgt kiut miut! nak g jugek! nak g curik yg kaler putih..hhee

Bit Zamri said... Reply To This Comment

haha comel!..

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

sue :
jangannnn! yang putih sy punye! :D

ifa :
kannnn? comey gilak! :D

hakeem kira said... Reply To This Comment

aaa comel jek rabbit tu ^^

LiFe KaMi said... Reply To This Comment

rabbit tu sama cute dgn kamu je..hehe
ni yang buat kami nak bela rabbit..huhu

sheera catus said... Reply To This Comment

ak ade rabbit sek0r..spesies albino kacuk ngn himalayan..bulu sume putih,cme mate je celak..ensem gler ah..cume da lame membujang..tp ak xske sgt kt dia sbb garang sgt..nk sentuh pn xbg..kl0 dukung dia,abes kne cakar..ari2 gaduh ngn dia kl0 blk umah..huh! seb bek kucing x cm2..:)

Fitrihadi said... Reply To This Comment

saya nak jadi arnab, boleh?? pastu nak seorang gadis cantik yang jaga hehehe

Amni said... Reply To This Comment

suka3! hari tu kawan pon g jugak kat situ.... comel nyaaaaaaaaaaa.......

Kucai said... Reply To This Comment

siapakah mamat yg bersama rabbit tuh...??? hahahah :P

KimiCnoL said... Reply To This Comment

comelny rabit tue =)

zEeQa ~ aJiE said... Reply To This Comment

Ada tengok tahi rabbit jugak x?
Agak2 comel jugak ke tahi rabbit?
Hehehe~~

btw, anda telah di tag ok..

mengenaldiri said... Reply To This Comment

eeeeeeeeeeee
cutenyer rabbit bit...........
kat mane tu? na pg jgk..
ngeeee
:)

Faiz Tapit said... Reply To This Comment

rabbit tu arnab ke?
hahahaha

eezance said... Reply To This Comment

salam kenal..

hai comel girl..
like ur blog! ;)

FareedSairi said... Reply To This Comment

oit, becuti2 ni dah habis exam ka?

Keputusan dan analisis survey kitar semula:jom beri pendapat

Heidi Shafiq said... Reply To This Comment

rembat la sekor rabbit bwk blk.. :P

fara said... Reply To This Comment

bestnyeeee!!!
dh lameee tringin nak pegi.
tp tak pegi2 lagik...

ameera azahari said... Reply To This Comment

rabbit yg syumel.. :) i like..nnti,follow la sy ye.. :)

SheY PuLL said... Reply To This Comment

macam2 name dia bagi nye rabbit 2...:)
yang pakai baju BIRU+PUTIH ti nak panggil ape lak..:)

fareeza mukhris said... Reply To This Comment

hey there!!
saya ada award untuk awak
sila la ambik ye
:)

Khuzz said... Reply To This Comment

bergambar ar dengan harimau plak..... hahahhahahahahhaaa....

Ain Atika Zailani said... Reply To This Comment

alaaa....kcing xada ke???hihi

Amirez said... Reply To This Comment

comelnya arnab. teringat arnab yg saya bela dulu tapi dah mati. susah nak jaga arnab, lagi susah daripada kucing huhu

green yg gorgeous said... Reply To This Comment

besny die g jnjln..comel rabbit

Un Phat Lee said... Reply To This Comment

emm sedapnya kalu rabbit2 tu semua di buat BBQ.ehe :P

kluangman said... Reply To This Comment

mcm kenal la plak mamat bernama si tompok hitam manis tu.

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

mane kenal??

Related Posts with Thumbnails