Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Friday, November 5, 2010

macam2 ragam pelik facebooker



salam. hai hai semua~




ingat tak hari tu i penah cite pasal foreigners sangap dengan gadis Malaysia?
tekan SINI untuk baca entri tu.



itu i baru cite pasal foreigner.
budak melayu sendiri banyak lagi teruk daripada tu.
malas la nak cite sebab kang macam memalukan bangsa sendiri pulak. haih~



ni ha semalam i terjumpa lagi ade foreigner pakai gambar i sebagai profile picture.
hadoi la. ape motif sebenarnye ni?




*klik gambar untuk tengok besar besar*



see? i bukan friend die pun.




kat gambar i ade orang tag die.
tapi tak dapat pulak notification cakap sape yang tag gambar tuh. aiya~



sama jugak macam kes2 sebelum ni, i buat report kat Facebook tu.

tapi dari pemantauan i lah kan, facebook tak buat ape2 tindakan pun kalau kite report.
dah banyak kes dah.
kes ni pun i report, tapi still takde perubahan.
haiyaaaa..wa banyak pining kipala maaa~~





hari tu i ade terfikir nak kurangkan friend dalam facebook, especially orang2 yang tak dikenali ni la.
tetibe kena sound dengan mamat ni.




kenapa u nak tak puas hati dengan i pulak?
itu hak i lah kan. u kena hormati hak orang lain.
i tak kacau u pun






ni ha sorang lagi.


tetibe je nak sound orang. ape kes? i tak penah kenal u pun.
biarlah i tak lawa ke ape pun.
janji i tunjuk diri i yang sebenar. tak perlu berpura2 pakai gambar orang lain untuk nampak cantik and ramai orang add. heh
kalau u sakit mata tengok i, tak payah la tengok. senang je kan? heh




yang ni pulak kelakar. kihkihkih~


hadoi. i tak kisah sangat sebenarnye kalau nak kawan ke ape.
memang itu tujuan kite join social site ni kan.
tapi tolonggggggg lah bace dulu info seseorang tu sebelum berkata apa2.
please act like orang yang bertamadun la. ok? :)






dah dah. taknak emo emo.
i mintak maaf kalau ade terkasar bahasa or sesape terasa.

nak pegi study.
byeeeeeee!











18 comments:

Kucai said... Reply To This Comment

meowww~~~!!! (sbb dh suro meow kat ats neh hahah :P)

hmmm besa la 2 syg oi... haha... mgkuk2 tgkat ni bkn leh watpa pun.. block ja.. bis cter hhahaha :P

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

hihihi~
sudah di block! :D

sea_lavender said... Reply To This Comment

sabar je la~
bese la org comey spt ggu msti de je nk ggu nie~~
biar la org nk kate pe yg pnting awk xggu hiudp dieorg kan...
org balik pulau ek??
kt mne?

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

tu la pasal.
tak kenal pun orang2 tu.
huhuhu T_T

kat simpang 4.
same ke? heeeeee :D

Fadzrul Hisyam said... Reply To This Comment

naseb la den ni laki... hik3x... selamat sket rasenye...hihihi...

cadangan: jgn letak gamba melawa sgt kat profile pic, pastikan profile kite diprivatekan...nak tjuk pon beberape point penting je.

Zaman IT ni, senang je nak curi identiti org. Aku nak buat pon boleh...senang. Tp pape pon kite kene kawal privacy kita.

p/s: harap2 la xde kes mat gay/pondan/bapok buat keje 'jual' gambar laki lain...ngeee

RuSh D said... Reply To This Comment

mcm2 btol skg nie...sampai guna pic org lg tue..bahaya nie..bole menjatuhkn org..

Secret Drifter said... Reply To This Comment

kesian u kena serang...

cakap pasal foreigner guna ur profile pic.. bukan foreigner kot.. i rasa org kita gak.. sbb lately org Malaysia pun suka buat fake profile

LiFe KaMi said... Reply To This Comment

cute sgt tu yg ramai syok..hehe
hati2, buat setting privacy,org yg mmg tak kenal block terus..jgn terlalu mengexposekan diri walaupun dlm blog..:)

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

syam :
kes gay, pondan, dll tu jarang berlaku. hahaha

rush D :
tau takpe. takut saya. :-S

drifter :
tapi info die org luar. kawan2 die yg lain pun foreigner.

kami :
huhuhu. da buat privacy da. bukan freind tak boleh tengok. huhuhu

chairooL ruLez said... Reply To This Comment

hahahahah,,,,,macam2 hal...
yg tak ley bla part form2 dok ukm tuh! hahaha!!

Mimie@misxoman said... Reply To This Comment

lucu betol la mereka ni.i rasa la kan..semua tu dengki kat awak.xyah la add stranger.

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

cahirool :
tau takpe. panas je. muke i macam budak form 2 ke?????


mimie :
huhuhu. tu la pasal. pasni nak delete orang2 yang tak dikehendaki!

NUR SHAFIKAH NORDIN said... Reply To This Comment

mcm2 hal ade...pelik nape nak amik2 gambar org jadi mcm kite punye gambr plak..huh

sheera catus said... Reply To This Comment

trarik pd ayt ni.."tak perlu berpura2 pakai gambar orang lain untuk nampak cantik".. uppss..hahaha..XD
kl0 ltk profile pic gamba artis ok kot..sbb diorg kn public figure..kre dihalalkn la tuh kn..
btw,ad gk org len yg kne cm2 yg ak prnh tgk..ble msk je web,mnde 2 da jd open..ak tekan name ko kt google image pn bley jumpe gamba k0.. sbb 2 ak xske ltk gmba sndiri kt tnet..bhy tuh.. cbe ko ltk gamba kucing,konpem xde da org yg xdikenali add..huhu

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

hahahha
tp kan aku x pakai nama sendiri, cmne leh jmpe gambar aku neh.
haiyaaaa

sheera catus said... Reply To This Comment

sng je nk amek..save image as je pic dr blog k0 nih..k0 wat la disable right click mcm kt blog intan tuh

Khumaera Ismail said... Reply To This Comment

klaka seyh bace entry nie..haha..depa dengki kot..

nanie said... Reply To This Comment

kcian u yunk..
block je org mcm 2 yunk..huhu

Related Posts with Thumbnails