Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Monday, November 8, 2010

The Child's Eye 3D





salam semua!



heeeeeee~~




sape belum tengok cite The Child's Eye ni??




FIRST HORROR 3D MOVIE tauuuu!
rugi kalau tak tengok.
ade lagi kat pawagam sekarang.
cepat2 pegi tengok! :D


i tengok lama dah. minggu lepas. tapi baru nak update. terlupe.


weh weh, best tau cite ni.
serammmmmmmmm gile!




cite nye macam ni.

ade 3 girls and 3 guys.
diorang ni dari Hong Kong. datang holiday di Bangkok.
tetibe je waktu diorang kat Bangkok tu, ade berlaku rusuhan, rakyat Thai mintak perdana menteri diorang letak jawatan.
memang teruk gile ah time tu. bakar2, gaduh2 semua.
tengok keadaan dah teruk macam ni, diorang pun bajet nak balik Hong Kong jela.
so diorang terus bergegas ke airport. tapi tiba separuh jalan, dah tak boleh. sesak sangat dengan rusuhan. airport pun tutup.

jadi pemandu taxi terpaksa tinggalkan diorang kat 1 hotel yang sangat buruk & scary.
so, kat hotel tu la bermula segalanya.........



first time nak makan hotel tu. dah ade yang jadi time ni.



ade 3 orang budak perempuan kecik kat hotel ni asyik pandang pelik je kat diorang ber-6.
setiap kali jumpa mesti pandang pelik.

rupa2nya....

budak2 tu boleh nampak 'benda tu'.
budak2 ni ada bawak doggy. doggy ni yang paling boleh nampak 'benda tu'.
setiap kali nampak doggy akan menyalak.



Rainie & Doggy



dari diorang mula masuk dah jadi macam2.
start dengan Rainie nampak hantu perempuan,
Ling pulak nampak tangan hantu tanpa badan.
malam tu pulak tiga2 orang laki tu hilang secara tiba2.


sebab girls nak cari diorang yang hilang ni la, macam2 jadi.
perghhh serius menakutkan.



bermula pencarian..



kalau nak tau ape yang jadi, kena tengok sendiri la.
kalau i cite, tak best ah. hihihi~



hantu dalam rupa kawan sendiri



seram weh, sebab 3D. nampak hantu tu macam ada depan kite.
die baling pape semua nampak macam nak kena batang hidung sendiri.
die sergah pun depan muka kite. warghhhhhh~
memang la seram wehhhh. hahahaha



part ni psycho gile. grrrrr



tapi kan. dari awal sampai separuh cite best ar..memang MANTAP!

tapi spoil ah ending die.
serius tak logik.

ade ke patut hantu boleh insaf??
hantu ade hati dan perasaan ke kalau kena tarbiyah??




ni ha hantu die. ade lagi 1 monster. tapi takde gambar. huu~



overall cite ni best la.
boleh kasi 4 star!
cume spoil kat ending tu jela. buat2 tak nampak jela ye. grrrrrrr
hahaha




ni row yang paling bising dalam hall tu.
terjerit jerit macam hape je. hahaha




muke bajet berani je semua kannnn..hihihi



muka heaven lepas keluar dari panggung.


dah la cite seram, aircond pulak macam nak buat igloo dalam tu. grrrrr. tension i~


tapi kan. cite ni memang terkesan la dalam kepala otak i.
kadang2 terbayang2 hantu tu.
eishhhhh. seram den.
grrrrrrrrrr



ok lah. mau study.
lusa ade paper. wish me luck.
byeeeeee~!


21 comments:

Faiz Tapit said... Reply To This Comment

ahhh... x takot pn... hahaha

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

ko dah tengok ke faiz? huuuuu~

sheera catus said... Reply To This Comment

bt0l2..x seram p0n..sbb xde hero ensem..kl0 ade yg ensem bru seram..hahahaha

nyonya penang said... Reply To This Comment

waaa...
kena p tngk neh....

cumicomey said... Reply To This Comment

ahahaha..
suraya plg xley blah..
siap nk tuka tmpat ngan aku..hahaha
weh..aku ad bnyk cte seram jepun,thai,cina n korea...
stakat ni ade 14 cite..hehe...kalo nk pas exam t la..

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

sheera :
ko tu penakut tahap gaban duk diam2 k. hero dia 2 org ensem gile. ko jeles! penakut! wekkkkkkk~~ =P

nyonya :
mesti! tengok tau~ :D

intan :
hahaha. tu la pasal. tp mmg seram kot..huhuhu
nakkkkkkkkk!!!
nnt aku g amek kt ko..weeeeeee~~ :D

sheera catus said... Reply To This Comment

kl0 pnakut ak xlayan da cter antu..bek ak lyn cter d0rem0n..hahah.. x tak0t r..xcaye nti da release cter antu plg seram ajk r aku..4D lg bgs..hahaha..:p

cumicomey said... Reply To This Comment

aha...t la pas biak baka..aku pon sabtu br balik kuantn..

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

sheera :
tak payah la ko nak cakap besar kat cni. ko yang ngaku takut nak tgk cte hantu. cetttttt!

intan : okkkkkkk! pas biak t aku gi bilik ko..hihihi..bestnyeeeeeee~~ :D

sheera catus said... Reply To This Comment

sje je merendah dri..act xtkt pn.. juz x mnt sgt..mnt sket2 je..nk gk intan..i luv adventure..:)
btw,pas xm biakbake t korg x g mne2 ke?

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

ade ar kitorang nak kuar..
tp taknak ajak ko..
hahahaha XD

sheera catus said... Reply To This Comment

owh..tanpa kusedari air mata mengalir..apakah salahku?sob3~T_T

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

hahahhaa. poyo!
ko nak ke ikut ktorang..selalu ajak pun tanak ikut..heh

sheera catus said... Reply To This Comment

kl0 xik0t tu sbb ak ad keje len n tmujanji ngn org len..ehe~ pas xm t mmg ak plan nk ikt korg..sje blk lmbt dmi meluangkn mse brsame korg..cheewah..hee~ 14hb bru ak blk kg.. t nk g mne2 r0jer r.. insyaAllah ak ikt..:D

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

hahahha. yolah tu.
cadang nye nak tengok death place.
tapi tu pun kalau masih berduit laa.
sengkek gile ni.
cuti kang nak duk sini lagi.
haiyaaaaaa

sheera catus said... Reply To This Comment

death place?erm~tjk cter cam death n0te..nmpk best..nk ikt la t pas xm..wee~:D xpe,dt bley dicari...ehe~ cay0k2..ak pn arap2 brjaye gk r siapkn keje2 derma tuh blk umh nti.. bmbg gk tkt duk umah kje x jln.. fuh..mntak dijauhkn..@_@

mengenaldiri said... Reply To This Comment

ngee
da lame ta tgk wayang..

mengenaldiri said... Reply To This Comment

ngee
da lame ta tgk wayang..

hakeem kira said... Reply To This Comment

haha tapi kau dah cerita ending dia camne . -.-"

Ezal R said... Reply To This Comment

sume cerita seram ending die kebanyakkan nya hampir sama.. huhu

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

mengenaldiri :
ajak ler abg fathi g tgk..hihihi

hakeem :
hahaha. g la tgk. rasai cmne tgk cte hantu 3D..hihihi~

ezal :
emmm. agak ar..cume cara seram nye berbeza..hehehe

Related Posts with Thumbnails