Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Thursday, December 30, 2010

GSC Alamanda dah ada 3D!



hello hello my beloved bloggers!


es0k cutiiiiiiii!!!
yeyyyyyyyy~!!


tahniah kepada pasukan bola sepak Malaysia.
sebab korang, aku dapat pegi jalan jalan esok!
love korang muah muah la!
ngehehe~



esok nak pegi tengok movie. yey yeyyy~~
esok Jumaat, ade student price tak? tapi cuti umum. =.="


tadi masa g0dek2 website GSC, i perasan
GSC Alamanda dah ada 3D!!!!!



see? dah ada 3D movie woo..


tiga empat kali i tekan kat cinema Alamanda, kot2 la i salah click.
tapi ternyata tak salahhhhhhhhh!

GSC Alamanda dah majuuuuu!
yesss! yesss! ini yang i nantikan selama ni!
yeeeehuuuuuu~~!!


yela, sebelum ni kalau nak tengok movie 3D kena pegi nun jauh ke Mid Valley.
kalau g Mid Valley tu faham2 jela kannnnnnn
jamm gileeee. pastu parking semua penuhhhh.
grrrrrr. tension tension.




GSC Alamanda



esok i nak pegi tengok, betul ke ade 3D dah kat sini.

ke ade sesape yang dah penah g tengok 3D kat Alamanda?
cepat cepat angkat tangan!


sebab i baru je pegi minggu lepas, tapi belum ade.

hmmmm..musykil musykil~




7 comments:

fara said... Reply To This Comment

mmg dh ade!!!
aritu nmpk staff gsc standby depan pintu utk bg spek 3D tu utk sesape yg tgk Tron 3D.
nmpk mcm best je!!! :)

Kucai said... Reply To This Comment

oh yeah esk xyh ssh2 g mid valley dh hehehe :*

faiq said... Reply To This Comment

tgk 3d letih..rimas pakai spek

Azmira Yusoff said... Reply To This Comment

Happy New Yearr :)

kak zielaa

Fitrihadi.com said... Reply To This Comment

tak pernah tonton 3D lagi..:(

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

memang dah ada 3D! yeyyyyyyy! :D

faiq : rugi. rugi.

azmira : happy new year~! :)

fitri : really?? try it once. best! :D

padle said... Reply To This Comment

next timekalo nk tgk 3d kat alamanda,roger2 la aku k..:)

Related Posts with Thumbnails