Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Sunday, April 11, 2010

Review : Keywords Pelik di Blog Aku!


hello everybody!


i tengah study subjek cell & tissue culture.
ESOK final subjek neh.
(esok exam, hari ni baru tergedik2 nak study)

takottttt~


tapiiiiiii
i sangat2 lah kemengantokan tahap dewa.
so..
update blog dulu lah.
hehehehe


i just nak review keyword2 pelik yang korang cari kat blog i yang tak seberapa ni.
eccehh
serius tak ley blah tengok keywords yang korang search
kelakar ah korang2 neh.
wahaha~



  • pakwe makwe kedekut blogspot
hellooo...ape yang korang cari sebenarnye ni..?? i dengan darling i tak pernah kedekut2 tau..kitorang sanggup bergolok gadai demi kebahagiaan insan tercinta..kalau nak couple tapi kedekut, baik tak yah couple beb. bak kata darling i, dlm hubungan ni kite kena ada give & take, baru la bahagia..kalau sorang je yang asyik memberi, memang tak kan bertahan la hubungan tu.. cewwaahhh..tak ley blah disitu..ceramah cinta sketttt...hahaha~

  • loyer lelaki
loyer ape yang korang cari sebenarnye? i takde abang, uncle, cousin or mane2 lelaki simpanan yang bekerja sebagai loyer..ke maksud korang loyar buruk??



  • besar kan alat sulit
sape yang nak besarkan mende tuh?? eeeeee....kenapa perlu cari mende ni kat blog i yang sangat sopan ni..geli ah..mesti sang jejaka punye angkara neh..ke ade jugak si gadis yang nak buat camni??? euwwwww...tolong lah..meremang bulu2 di badan i~ 




  • bina badan wanita
pengumuman..pengumuman..i bukan ahli bina badan okkkk!
muke sikit punye ayu (sikit jeee) camni korang ingat ahli bina badan?? ishhh3...tak patut betol korang...

die ni ke yang korang cari??

  • duit belanja awek pakwe blogspot
ni haa lagi satu..duit belanje ape plak dah niii....dah nama pon still "awek-pakwe" , tak payah nak bagi2 nafkah zahir ke ape..dah kawen nanti kikis la duit laki korang sampai licin pon takpe sebab memang dah jadi tanggungjawab die sara korang kan..wakaka..pelik2 ah korang neh!

  • lelaki sopan
korang nak lelaki sopan cap ape ni? sopan cap keras atau sopan cap lembut..??



  • awek tercantik di UKM
sape yang anda cari sebenarnya..?? maaf, disini takde pertandingan Ratu Cantik UKM.

  • lelaki untuk lelaki
ape maksudnye ni? i takde tawarkan perkhidmatan mane2 gay disini. harap maklum.



  • alat sulit bayi
kenapa dengan alat sulit bayi? kenapa dicari disini? i belum ade baby, so i tak arif untuk bercerita tentang ini.

  • pertandingan badan tercantik wanita
wohoho..keyword ini sangat tidak boleh belahhh okkkkk... i tak tau pulak pertandingan macam ni wujud di dunia nyata. i cuma tau ade pertandingan ratu cantik saja dan dari situ dinilai semuanya termasuk badan wanita. perghhhhh..sape la yang cari mende ni kan..dasyat..dasyat..kalau ade, u nak masuk ke sayanggg....?? ngeeee~

  • pakwe makwe kedekut blogspot
sekali lagi keyword ni..serius i tak paham..grrrrrrrr 

  • kucing montel
i takde kucing montel. tapiiii... macam best kan kalau ada kucing gemok2.. boleh peluk2.. gomol2 sebelum tido.. comelnyeeeeee..nak! nak!

ni haa..boleh buat bantal..cedap2..

11 comments:

cumicomey said... Reply To This Comment

hahaha...lawak je...
mcm2 ada...
eeee...sapala tu..~ nk kucing montel!!!!

nuraimyasmin said... Reply To This Comment

ahaha gile. loyer lelaki tu name blog. lawyer tu keje kat ipoh, tapi skg da brenti blogging. tu yg org carik die skarang..

aisya said... Reply To This Comment

comel giler kucing tu!!!!
hehe..

*xnk exam besok boleh?? uwaaaa!!!*

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

intan : tau xpe..aku pon pening pale tgk keyword2 yg diorang search kt blog aku..hahaha~

min: owhhh...bru la aku tau sejarah nye..ish3..tp..cmne leh smpai sini ek..ak x pnah ade entri psl loyer pon..huhuhuuhu

aisya: a'ah..comel kannn..gemok gileeeeeeeee....best klu dpt pelok2 die..ngeeee~
*aku pon taknak exam gak..blur2 je nehhh..tensionnnnnn

sheera catus said... Reply To This Comment

huh..mesti pemalas gile kucing tuh.. xbersenam..tgk kucing2 aku,sume slim2..mcm tuan dia..hahak(^^,)

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

elehhh...slim ke tuan die tuuuu..wahahaha~~ =))

xpe ar..gemok2 cmtu la sdap peluk...
leh gomol2..beshhhhh

Kucai said... Reply To This Comment

uish... kata2 abg pun ada dlm ni... malu sy ^_^

pembaca blog baby pelik2 belaka huhu T_T

sheera catus said... Reply To This Comment

0f c0z r slim..brt kte kn sme je..ssshhhh..rahsie antare kite~hahak.(^^,)

N said... Reply To This Comment

aa,cmne nak tgk keyword pe yg sll org search yg smpai kt blog kte yer? hek2 ; P

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

abang : malu?? mengadaaaa...cubit bru tau..hihihi...tau xpa..pelik2 depa search..huhuhuu

mizah: tak..tak..berat aku da turunnn..da x sama ngn ko dah..wahahaha~~

N: itu kje nuffnang..tnye encik nuffnang ye..hehehehe

wan muhamad said... Reply To This Comment

hahaha macam-macam orang cari kat blog ko ek hehehe nasib blog aku org tak cari benda pelik2 adoii

Related Posts with Thumbnails