Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Friday, April 23, 2010

::Blogger Awards::





dah berkurun orang kasi award kat i.
tapi hari ni baru rajin nak buat entri pasal award.
erkkkk~ =.="


i buat dua sekali lah senang yek?
**actually ade sorang lagi bagi hari tu, tapi i da lupe la..soryyy..tak sengaja~


award ni i dapat dari cik TEHAH kite yang dah jadi warga Indonesia sekarang. =p

award


yang ni pulak i dapat dari besfren i, miss Aimy.
ngeeee~




Here are the rules to accept the award :

1. Thank & link the person that gave you the award :

2. Pass this award onto 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic

3. Contact said Blogs and let them know they've won the award

4. State 7 things about you



leceh jugak dapat award ni kan..ish3..


ok2, 7 things about me :

♥ i really2 love PINK for sure.
semua barang2 i semua nak warne pink jek. 'semua' tu maksud i SEMUA ok..hakhak =p

**moto i pon pink!


♥ i'm a cat lover!!
kalau i ternampak je mane2 meow, memang die takkan terlepas dari jadi mangsa gomolan i..wahhh..rakusnye! =p


meowwww~~


♥ i'm addicted to my lappy.
kalau dah on laptop ni, memang bontot i akan berakar selama berjam2 depan lappy. kadang2 sampai 2 hari tak off lappy. tolongggggggg~

♥ i sangattttt suka makan!!
especially kalau makanan tu cedap, bagi banyak mana pun i akan abes kan! perut i ni nampak je kecik, tapi flexible. boleh sumbat macam2 woo..hikhik

**bukti perut besar sama macam periuk! =p



♥ i sangat sukeeeeee tengok movie.
tak kisah la kat pawagam ke, kat TV ke, kat dalam bilik ke, semua i layan. paling i suke, movie korea! so sape2 ade movie korea tu, share2 ar dengan i.. sharing is caring kan..ngeeee~

**boyfriend i. jangan curik!

♥ i sangat2 suke kuar jalan2 or melancong.
banyak lagi tempat i nak pegi tapi belum tercapai. harap2 sempat lah i travel around the world. tapi, malaysia sendiri pon abes jalan. sob..sob..ade sesape nak bawak i jalan2..?? hikhik =p
i jeles gile tengok blog Azim. die hari2 travel. grrrrr

♥ i rase nak kuruskan badan sekarang.
sebab lemak2 air i ni dah semakin banyak pulak. benciiiii!!

perlukah i diet macam ni?? erkkk!






i tujukan tag ni kepada semua pengunjung blog i.
sila lah amik.
i bagi ikhlas.
jangan malu2 ea sayang.
ngeeeee~ (^^,)




8 comments:

mIdI & sUe said... Reply To This Comment

1.sign in pada blog yg awak dah follow 2 nak jadikan unfollow.

2. Klik Option

3. Klik Site Setting

4. Klik Stop following this site

5. Klik Stop following

mIdI & sUe said... Reply To This Comment

satu cara lagi untuk unfollow blog yg awk da follow.

1. Pada bahagian dashboard , awak scroll smp bawah dan awak akan jumpa

2. Klik Manage

3. Cari nama blog yg awak nk unfollow 2

3. Klik setting .

4. Klik stop following this site .

5. Klik stop following

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

owh..thanks msue!!! (^_^)

n a n a-s y a z 8 9 said... Reply To This Comment

i x suke muvi korea..
i suke org korea je..hahaha

i lyn lagu2 korea2..
jom memeriahkan dunia k-pop yek..
hehehe

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

hahah~
ok ar tu.
ko mnat lagu.
aku mnat movie.
mari bergabungggggggg
heheheheh

░♥si lampu neon♥░ said... Reply To This Comment

wah wahhh

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

ape yg wah wah?

FiK89 said... Reply To This Comment

salam ziarah juga... :)

Related Posts with Thumbnails