Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Friday, April 23, 2010

Mri main buih kat facebook!! weeeee~





mungkin dah ramai yang tau pasal ni.

tapi i yang baru tau ni
dengan jakun nye nak jugak cite kat korang pasal bubbles kat facebook.


ok, sekarang sila login facebook masing2 ya anak2....

lepas tu tekan kat keyboard korang


up,up,down,down,left,right,left,right,b,a,enter key,right click,up,down.


**up, down, right, left tu sila tekan arrow ye..bukan taip word tuh**


and then..



TADAAAAAA!!!!!!!




akan muncul buih2 warna warni bile korang klik2..!!



cantik..i like~ (^^,)



kalau nak hilangkan buih2 tu,
refresh je
nanti hilang ar..
hehehehe


try la buat.
i excited gile buat bile tau pasal mende ni.
hikhik :p


peace!!!!!!!




5 comments:

enairus enaile said... Reply To This Comment

aku xpnh taw pom...

enairus enaile said... Reply To This Comment

ok dh try... jadik la... hahaha...

babykristal said... Reply To This Comment

xjadik pon...huhuhu~

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

yani : comel kan? hihihi :)

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

baby kristal:
boleh ar..try btol2.. :)

Related Posts with Thumbnails