Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Tuesday, April 6, 2010

~Masquerade Mysteriously Mystique Dinner~



::MASQUERADE MYSTERIOUSLY MYSTIQUE::

tema dinner IZISH tahun ni.

tapi kan..sem ni..banyak pulak aku tengok dinner masquerade..
musim kah..??
huhu

macam biasa, bila dah tema Masquerade,
benda yang paling wajib ada......mestilah MASK!
aku tak sempat nak ready awal untuk dinner kali ni..
bese laa da ujung2 sem ni, busy nye melampau2 dengan assignment, presentation, journal, reports..
so aku pakai jela yang mane sempat beli..
sob..sob..


layan ar gambar2 aku sepanjang malam dinner tuh...
malas bebel banyak2..hehe..

da siap mekap..jom pegi makannnnn!!! hoyeahhhh!!!! (^^,)


ape2 pun..sebelum kuar bilik..haruslah wajib snap pic dulu.. (ayat keling)
kikiikii~


babygirl ready for dinner!
amacam? mysterious tak?
wahaha~


*pinky butterfly mask*
ni mask yang aku pakai tuh..cantik kan?
warna pink mesti la cantik..hihihi~
aku beli kat Mid Valley je neh..RM10.90..murah2..
kat kedai Teddy Tales..
kalau korang nak cari mask, pegi la kat situ okeh..?
(promote la pulakkkk)
hehehehehehe





*dewan dinner*



jom pegi makannnn..hihi~


*table number 32*
agak sukar dikenali wajahku..mysterious kan?


walaupun tak nampak muka, tapi disebabkan pink yang terlalu obses, orang lain tetap kenal aku..huhu..sadis~



acara wajib untuk setiap majlis adalah.......
BERGAMBAR SEBANYAK MUNGKIN!!!!!!






posing lagiiiiiiiii..........
sementara tunggu majlis mula..
nampak tak muka lapar?
hohohoho~



menu : chicken chop, nasi goreng, mushroom soup, garlic bread, fruits, orange juice


makan & minum sampai licin wehhh...rugi bayar kalau tak habiskan..hikhik



dah kenyang perut...

so..
ape tunggu lagi?
sambung bergambar!!!!!!!





muka2 kenyang..hehehehe..








kenyang perut..suka hati.. :D










anugerah penghargaan ketua blok..Ann punya..aku tumpang bergambar je..hihihi~


*masks and souvenir*


all PINK!!!!!!!!
i like~






photographer of the day..phewwitttt!!




nak balik dah..huhuhu
nak masuk keta pun ada orang amik gambar..
terasa macam artis pulak..
eccehhh.. :P


peace!


balik and tido dengan kekenyangan..
weeeeee~


papai~


11 comments:

sakaKun™ 2009 © said... Reply To This Comment

wahh3
gaya sakan yerrr huhu

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

hehehe..bkn slalu.. :)

nuraimyasmin said... Reply To This Comment

nice! ;)
asal tak pakai boot? lagi sweet.

nuraimyasmin said... Reply To This Comment

uiks? mane komen akuh?

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

tenkiu~ :)
tak sempat beli boot..
aku prepare smua ni sehari sblm mjlis..
mmg x smpat la..
bz sgt.. T_T

ni ade je komen ko..npe? huhu

FaU FaRah said... Reply To This Comment

so cute baju tu ^^,

ain fathihah said... Reply To This Comment

wooo.....

Fathi Adha said... Reply To This Comment

macam pelik dan hampir tak dikenali jika bertemu...

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

fau farah :
thanks~ :)

ain: knapakah..?

fathi : knp x kenal lak? msti knal klu yg pink2 tu..hehehehe

Anonymous said... Reply To This Comment

waaaaaa....pink girl....
hehehe....

ChiLaBaey's said... Reply To This Comment

Amboi dik oii... comelnye dalam color pink tu... :)

Related Posts with Thumbnails