Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Saturday, April 17, 2010

Kalau bab makan, aku memang no.1!!! hahaha



lapar..lapar..lapar..

itu je yang ada dalam pale otak ni sekarang.

emmm
tak tau nak mam ape.
hari2 mam nasi pun bosan jugak.
haih~


ada cadangan tak nak mam ape yang best?

tetibe teringat my BFF, Faz.


i dengan die, kalau kuar makan,
wajib MAKAN BESAR!

hari2 kuar makan, mesti makan besar.
padahal mam untuk 2 orang je, kitorang order cam 5,6 orang nak makan.
yelah, dua2 selera besarrrrrr..
setiap kali kitorang order makan,
orang yang amik order tu muka pelikkkk je..
yelah, order banyak gile cam orang gemok. padahal dua2 kecik je..
hahahahaha~



Faz ar ajar aku jadi gini. ahax~
(ampunnn faz)

kitorang berdua memang sekepala kalau bab makan.
dua2 jenis tak berkira duit untuk isi perut sendiri.
tu pasal yang jadi gitu tuh..
hihihi~

kalau dengan member lain susah sikit,
ade2 je alasan die bagi walaupun die sendiri teringin nak makan mende tu..
takde duit lah..mahal lah..nak jimat lah..ape lah..padahal kalau gi shopping ade plak duit???
mungkin orang2 camni rasa tak berbaloi kot bazir duit untuk makan..
yelah, kalau makan nanti jadi taik, buang dalam jamban. hilang camtu jek.
kalau shopping, beli baju, kasut, handbag, boleh pakai bertaun2..tol tak?
hakhakhak


ni contoh2 yang aku makan besar dengan Faz.
sikit je contoh sebab kitorang jarang amik gambar.
makanan sampai je, terus ngappppp tanpa pandang kiri kanan dah.
hikhik :P




::sup GEARBOX::


masa ni kat SOHO seafood.
lepas kelas terus kitorang kuar makan..
kitorang mam nasi+sup gear box+telur bistik.
tengok laa gearbox tuu
besar gileeeeeee
memang jadi perhatian la dalam kedai bila ada 2 orang gadis makan mende tu..
wahahhaa..
segan gileeee sey~~
merah muke kitorang..

tapi pastu relax wat slumber je ar makan..
sedap wooooo...
siap die letak straw lagi untuk sedut mende kat dalam tulang tu
bile sedut tu yang tak ley blah tuuu
siap ade bunyi "srooott...srooottt.."
hakhak..sengal~
tObat tak makan dah sup gearbox kat kedai pasni..
segannnnnnn




ni pulak waktu kitorang mam steamboat kat seksyen 15.


tengok periuk steamboat tuu
besar gileeeeee
padahal nak mam 2 orang jekkk
tu da nampak cam nak mam 6 orang..
huhuhuhuhu


steamboat kat sini tak la sedap sangat.
tapi kitorang layan je ar..
sampai termengah2 kitorang nak abeskan steamboat ni.
last2 tak abes gak..huhuhu



waktu kitorang mam sate ar paling tak ley blah..
bayangkan, 2 orang pompuan yang bersaiz kecik,
order 15 cucuk sate ayam+15 daging+5 cucuk sate perut+nasi impit.
total 35 cucuk dengan nasi impit. gile banyakkkkkkkkk
orang yang amik order dah wat muke hairan dah..
sejam lebih kitorang bertapa kat kedai sate UK tu untuk habiskan semua..
buncit kitorang dibuatnye! huhu


tapi sedap ar sate kat situ..
kat seksyen 7. nama kedai tu Sate UK, tapi die jual sate Kajang.
kecelaruan lokasi kah?
kikiki~ :P


kat seksyen 7 ada satu lagi kedai makan yang best.
Restoran Sharifah. menu die memang best ah!
korang tengok pun da jadi rambang mata nak mam ape..
sangat banyak choice & semua nama nye pelik2.
kitorang memang suke yang pelik2 ni.
ni la masanya nak mencuba. hihihi~
hari tu aku mam Nasi Kukus Pengirat Kasih.
Faz plak mam Nasi Arab..sedap2.. :)


mende2 lain yang kitorang selalu mam...


::chicken chop::

::telur bistik::

::bawal masak pedas::

::nasi kukus::

memang setiap kali kitorang kuar mam, balik dengan termengah2 boncit kekenyangan..

gile ahhhh
hidup untuk makan ke makan untuk hidup neh????
ishhh3...
ape nak jadi.. :P



warghhhhhhhh
aku semakin lapar bile wat entry niiiiii
wuaaaaaaa~
tak sukeeeeeeeee

aku laparrrrrrrrrr

T____T


18 comments:

cumicomey said... Reply To This Comment

aha...
ak pun ske makan weh...
ak xbrkire kalo nk brbelanje untk makan nie..
lgpon berat xdela naek sgt kalo ak makan bnyak pon...
aha..
aka ske makan!!
cume ak xley nk abeskan je kalo bnyak sngt...
slalu mmg order mcm2...
merase sket2 wlaupn xabes...hehe..

Kucai said... Reply To This Comment

hahaha... dah tao pi wat entry camni wat pa... baby.. g la cri smtg utk di makan.. jgn dok tahan lapaq.. nnt underweight baby ucuk abg neh ^_^

hehehe :P

amirul said... Reply To This Comment

perghhhh ko makcik..mkan xbce bismillah ker..nseb x jd buntal bdan ko tuh

aisya said... Reply To This Comment

patut la x nmpak muka kat kelas.. rupe2nye ini la keje korg 2 org ek...

pas ni boleh la korg 2 org ni jd hos utk rancangan jalan2 cari makan pulak kan..

haha!!

NICK IRFAN said... Reply To This Comment

wahH!!!! byk awk mkn!!!!! tp tgk awk kcik je orgnyer? klu sy serius mkn satey 3 cucuk pun x hibs yg lain2 pun sama setengah pun x hbis.. ape2pun awk mmg hebatlah!!!

Kamal Afenddi said... Reply To This Comment

wo!! ko bela hantu raya ker? banyak giler babeng ko mkn! kalau mknan byk mcm tu depan aku rasanya sah aku mampus kt situ...

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

intan:
haa..klu cmtu..ko leh ar join ktorang mam pasni..tp ko best ar mam byk badan x naik..
aku mam byk badan naik..benciii..wuwuwu~ T_T

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

abg: sila baca entri terbaru..baby mam laaa..tapiiii..huhuhhu..sadisss T_____T

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

mirul : ko jgn la doa wehhhh..kang buntal betol, merana aku..wuwuwuwu.. T________T

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

aisya: wehhhhh..g makan ni pas kelas ar..
huhuhuhu..ak x ponteng ponn..faz je yg ponteng..huhuhu.. =(

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

irfan: 3 cucuk pon x abes?? ish3.. lain kali kalau tak abes, kasi saya k? sy leh tlg habiskan..
kikiki~ :P
aah..sy mmg suke makan..sejak azali..x leh watpe laa..huuuuuuu

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

kamal affendi:
wahahaha..jgn la mampuss..
org suh mkn je..hihihi~
mybe perot sy ni flexible kott
leh mengembang..
sbb tu leh isi byk mknn (alasan)
hahahahaha~ :P

Fathi Adha said... Reply To This Comment

entry sal makan...

bile nk makan sama2??

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

bile awk nk blnje?? :P

Fathi Adha said... Reply To This Comment

skrg jom...
lwt sesaat...cancel....hehe

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

elehhhhhh
x ikhlassss
merajok ah cmni..
wuwuwuwu.. T________T

Anonymous said... Reply To This Comment

hahaha...mmg lawak sesi jalan2 cr makan kite an..ko da alik penang,xde mood aku nk mkn sbb xde geng nk mkn besar dowww...blk cpt...aku jumpa tempat baru da....uwaaa

[fazz]

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

hehehe..pasni..kite kne amk gmbar byk2 stp kali kite wt sesi jln2 cri mkn keh?
byk syok nk publish kt cni..hehe
ko da jmpe tmpat bru??
good2..
next sem mmg gemok la kite..
wahahahhah~ =p

Related Posts with Thumbnails