Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Wednesday, April 21, 2010

Lucah La Woiiiiiii!!!!!



hari tu, aku buka facebook


tengok notification,

ada sorang mamat ni tag photo kat aku.

pelik gak, aku langsung2 tak kenal mamat tu.

tapi takpe la, aku click je ar nak tengok gambar pe..

tetibe, kuar gambar ni!!!!!!!







sekali tengok macam pisang,

dua kali tengok macam...............!!!!!!!!!!!


biadap punya jantan!!!!!


perlu ke kau nak tag aku kat gambar yang tak senonoh macam ni???
ape motif kau sebenarnye??
dah la aku tak kenal kau, kau tetibe nak buat biadap dengan aku..
agak2 la weiiiiii
serius rase nak lempang je mamat ni!


dah la yang die tag tu majoriti lelaki dan semuanya kawan2 dia kecuali aku!
pastu diorang sedap2 plak duk berborak pasal $^%&^*&* tu kat bahagian komen.
dah la dalam loghat Kelantan ke Terengganu ntah.
yang girls pon melayannnn
huhhh..panasssssss hati aku!!!


aku tak paham betol ar..
kalau kau dah pervert sangat pon,
perlu ke kau nak libatkan orang yang sememangnye langsung takde kaitan dengan kau??
ape kau nak sebenarnye..?
ke motif kau untuk cari 'mangsa'??
kau ingat aku ni pempuan spesies ape hah??
haishhhhhh
aku memang marah betol laaaaaaaa
benci ah lelaki camni!


pastu, aku terus remove tag and delete die dari friend list aku.
puas hati!



PERHATIAN ya kawan2..
memang la i approve add korang2 semua walaupun i tak kenal korang..
tapi..itu tak bermaksud korang boleh buat ape je sesuke hati korang..
fikir la perasaan orang lain jugak sebelum buat sesuatu..
i tak suke la macam tu..
kalau nak kawan, biar kawan yang ikhlas la..
bukan berkawan sebab ade pape niat yang tersirat..
please ea kawan2~


P/S : sumpah aku tak selera nak makan pisang dah pasni! T_T



11 comments:

Shiela Latif said... Reply To This Comment

e'eh...kesian nyer dia....so lain kali cute girl kena hati2 bila nak add kawan FB k...terutama sekali bila budak2 lelaki yg cute girl tak kenal...dah tak pasal2 tak selera nak makan pisang...sedangkan pisang byk khasiatnyer... :)

Fathi Adha said... Reply To This Comment

tak kenal...tp cmner leh jd friend?

paraxixth said... Reply To This Comment

lu penah tengok jantan punya ke? wah?

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

shiela:
huhuhu..tu laa..
klu nak ikutkan, mmg sgt ramai yg sy x knal dlm fb tu..
dah diorg add, sy approve je ar..
kang x approve kate sombong lak.. T_T

a'a la..da x selera mam pisang..
geli kottttt :(

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

fathi:
alaa..ramai je yg kite x knal add FB tu..xkn la awk xde yg cmtu??

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

paraxixth:
alaa..sy kn bdk sains..dah blaja n lali dah tgk gambar2 gitu..
ngeeeeeee

budakpoli said... Reply To This Comment

hua..hua..hua....terbace lak artikel nie..haha

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

hahaha.
ttbe rse segan lak. =p

john said... Reply To This Comment

yang terbaik...
www.speedylatest.com

SoutulMujahid said... Reply To This Comment

hahah.. lawak pon ade.. keh3.. tp kesian.. hehe

kan ALlah dah bg tau kat kita, mcm mana xnak bg kita diganggu. huhu~

Faryal Nazzir said... Reply To This Comment

....

Related Posts with Thumbnails