Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Monday, April 19, 2010

Hai Awak..Boleh Ngorat?


kemarin kan, ade sorang mamat ni call aku.
Tapi waktu tu aku kat luar bilik, merayau2 cari air sebab blok aku takde air.
Dah aku tak angkat, die pun antar mesej.

“mane ko?”

Uik. Dah mesej gitu, aku ingat kawan aku la kan.
So aku reply

“sape ni? Sori, gi toilet td.”
“ni abang kau la.mane kau tak balik lagi?”

Uishhh. Aku da pelik. Takut pon ada.

“eh eh abang mane plak ni?”
“opp sori, wrong number td..awek ke ni?huhu”

Hahahaha..sudah mula taktik nye.....

Kelakar lah.
Taktik zaman batu.
Bak kata darling I, kalau betul die tengah kalut2 cari adik die, ada masa plak die melayan awek?
Hahahaha.
Tak ley blah tol~


Emmmm
Lelaki, nasihat I lah kan.
Kalau u baru dapat number phone sorang awek yang u nak kenal,
U better beterus terang je dengan dia.
u tak payah la menonggeng2 cari idea camne nak ayat die
susah2 jek..

Kalau girl jenis macam I, I prefer u terus terang dari A sampai Z.
I mean gitau jela mane u dapat nombor, u ni siapa sebenarnya, mane u kenal i..bla bla bla..
be GENTLEMAN ok..?
Tak payah nak sembunyi2..
Kalau u all tunjukkan sifat pengecut tu awal2,
U ingat awek senang2 akan layan?
Hahah
Ni nasihat jela..
Tak ikut pun takpe..
Pandangan I je..
ngeeeeee



pasni kalau ade orang call i
i nak jawab macam ni lah
ok tak?




Soalan: haloo, siapa disana?

Jawapan: ntah. saya kat sini,mane le saya tau sape kat sane..

Soalan: haloo, boleh saya bercakap ngan bapak awak?
Jawapan: nak cakap cakap je ler. buat ape tanye saya.

Soalan: haloo, boleh sambungkan ke nombor 323?
Jawapan: maap cik,nombor tak boleh disambung,hanye boleh dicampur.

Soalan: haloo, mak ade rumah?
Jawapan: mak takde rumah.bapak ade pasal rumah ni bapak yang beli.
Soalan: boleh saya bercakap ngan siti?
Jawapan: maap.nombor yang anda dail tidak mahu memberikan perkhidmatannye... time kacih.
Soalan: haloo, tolong panggilkan samad. saya nak bercakap dengannye.
Jawapan: sila panggil sendiri.saya sibuk.maap

Soalan: halloo... ...
Jawapan: haloo. pusat sakit mental disini. anda ingin mendaftar?

Soalan: haloo, saya nak tumpang bertanya...
Jawapan: maap. ini bukan kaunter pertanyaan.

Soalan: haloo, betul ke ini nombor 3234412?
Jawapan: sila dail sekali lagi. kalau saya masih menjawab betul le tu.

Soalan: assalammualaikum...
waalaikummussalam..
(tupp!..terus letak tepon.salam kite wajib jawab)

HAHAHAHAHAHAHA



21 comments:

Kucai said... Reply To This Comment

hahaha... mcm tao je bler jd neh :P

mengong tol.. nex time ati2 keh..?? xyh la mgkuk2 tgkat itu...

hahah :P

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

hahahha
msti la tau.. :P

baikkk..
ngeeeee~

aishah said... Reply To This Comment

kui3....asal la sengaaal sgt erk...

amirul said... Reply To This Comment

ehh..yang soklan2 last tuh cm pnah bce jer..ko ciplak ni..wakakakaka

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

aishah: hahahahha~ :P

mirul:
aah..yg lawak tu ciplak je..kikikiki~ :P

Fathi Adha said... Reply To This Comment

haii... boleh ngorat...

ahaksz!!!

*mcm tak de keja lain... baik bace buku... lalala~

sheera catus said... Reply To This Comment

aku pon penah dpt msg2 ngorat camtu..tp wat derk je..x yah rply.. wat perabeh kdt je..call pn x yah layan..sbb prnh skali trangkat..pergh..dpt ayat camni..s0re awak best lah..mst org nye pn cun kan?nk brkenalan b0leh?kalau awak sudi lah..uiii.. geli3..pastu tr0s t0bat x agkt da..macam2 hal lah dlm dunie nie..byk org,byk la ragam.. apakah?hahah..^_^

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

fathi:
tau pon! g study! hahahahhaha~

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

mizah:
emmm..sllu dah dpt..
tp bru hri ni nak tulis dlm blog..
dah masak dah dgn prangai llaki2 cmni..
huhuhuu

zaiMi said... Reply To This Comment

ada lagi yang mengorat guna taktik kuno tu. tak sangka. haha

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

hahahha..tau xpe..
hampeh. =P

sarah said... Reply To This Comment

ramai peminat ko niih..hati2 wei

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

ngeeeeee~
baik sarah! :D

@xiM said... Reply To This Comment

kaum lelaki baik jer..hehe

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

hehe..baik tu baik la..
tp..cara mngorat msti ar kne btol..hehehhe

nanie ;) said... Reply To This Comment

hahaha..di alukan sgt jwb cm 2..
especially yg pusat mntal 2..
hahaha..

mimien's world said... Reply To This Comment

hahahaha...lucu...lucu...lucu...

visit me at http://mimiensworld.blogspot.com

anastasyea said... Reply To This Comment

yup... terus terang lebih bagus dr terus menyembunyikan diri =)

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

nanie: hahah..anda nk mendaftar kah? =p

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

mimien: hehe..i'll visit u later k bebeh..? (^^,)

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

anastasyea: btol3..x suke la klu nak ngorat tp penakut..huh

Related Posts with Thumbnails