Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Sunday, January 30, 2011

The Red Eagle, Thai movie



hai semuaaaaaaaa!


sape kat sini kaki wayang sila angkat kaki!!! keh3~

hari tu sebelum balik Penang, aku rasa ketagih sangat nak tengok wayang.
so aku pun ajak la si dia pegi GSC.

tapi kan, tapi kan, takde cite best la sekarangggggg! :(


actually nak tengok The Green Hornet, tapi yang 3D je adeeee.
yang biasa belum keluar..
penat tau semangat pakai green untuk tengok GREEN Hornet! T_T



see? first time ade baju hijau okkkk!


pastu kitorang pun rembat jelah cite yang ade.
kitorang tengok The Red Eagle.
sebab tengok banner nye macam cite ala2 superhero gituuu~



tagline pun "hero never dies"


cite ni pasal kerajaan Thai. bermula dengan manifesto Direk untuk jadi Perdana Menteri.
macam2 la janji manis die tabur untuk menang pilihanraya. tapi bila dia dah menang, dia langsung tak tunaikan janji2 dia. rakyat semua memberontak, buat rusuhan la hape la.
biasa la kan, Thai memang banyak mende2 gini. huhu

then dalam ni ade la tunjuk perangai2 kotor menteri2.
macam2 la diorang buat. melacur budak2 bawah umur la, ape la.
thennnn..
muncul la si Red Eagle ni untuk menentang jenayah yang dilakukan.
ala2 keluang man la kannn..hakhak :P


stylo mylo tak? motor Suzuki dia smart! :)


tapiiiiii..cara si Red Eagle ni bunuh orang memang styleeeeeee!
memang nampak macam hebat gile ah. haha. lepas die bunuh orang, mesti dia akan tinggal tag lambang Red Eagle.
motifffff la sangat kannn. hahaha~ :P


lambang Red Eagle kat baju diorang.


pastu kannn..pastu kann..
ade sorang polis ni comel lah. ngeeeee~

Wannasingh Prasertkul


si Red Eagle tu pun not bad la. handsome. hikhik :D

Ananda Everingham Actor Ananda Everingham attends Audience Meet and Greet 'The Red Eagle' at the Haeundae beach during the 15th Pusan International Film Festival (PIFF) on October 11, 2010 in Busan, South Korea. The biggest film festival in Asia showcases 306 films from 67 countries and runs from October 7-15.
hero, Ananda Everingham





ngeeee..romantic nyeeeee~ *blushing*



panjang lagi cite ni sebenarnya.
2 jam lebih weiiiiiii..beku aku dalam tu! grrrr


cite ni ade jugak pasal ahli2 kongsi gelap la hape la.
agak menakutkan la. memang 18++ !!

masa aku beli tiket tu pun brother tu banyak kali duk cakap make sure 18 tahun ke atas ye.
motifffff? aku punye la matang, die boleh lagi ragu ragu. cisssssss


heroin, Yarinda Bunnag. cun! :D



bagi aku movie ni ok ok jela.
takde la mantap sangat. sebab ade beberapa scene yang nampak tak real. grrrrr

bagi aku, Thai kekuatan diorang adalah movie seram.
cite2 action ni kureng sikit ah.
kalau movie seram diorang, banyakkkkkk yang menaikkan segala bulu2 di badan! hakhak



Black Devil.

siyes aku rasa macam tengok cite hantu setiap kali dia ni appear. takut =.="



tapi kannnn
korang tau tak, walaupun cite ni 2 jam lebih, tapi still tak habis tauuuuuu.
to be continued..

eeeeeeee...tak shuke tawwwww~
buat kite tertunggu tunggu.
saje je nak suruh aku tengok lagi movie ni nanti.
eeeeee!


so kawan kawan, kalau duit banyak tapi taktau nak buat ape,
pegi la tengok movie ni yea? hikhik


puppyeeeeeee~!



rasa macam alien jap bile pakai hijau! =.="



18 comments:

HonEyBuNNy said... Reply To This Comment

comel pe berbaju ijau...;-)

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said... Reply To This Comment

tak nampak macam alien ke? :-S

LiFe KaMi said... Reply To This Comment

ramai juga yg kata citer ni best,
nak tgk tak sempat keja out station ni..huhu
pakai kaler apa pun mmg comel..:)

elianesuriane said... Reply To This Comment

hahahaha... ziela alien...!! (@_@)

Kucai said... Reply To This Comment

omey ja la hijao... kan abg dh kata?
^_^

padle said... Reply To This Comment

tak tgk khurafat ke?best tau cite tu...

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said... Reply To This Comment

life kami :
best gak. berbaloi la rm9 untuk 2jam lebih. haha

yani :
wuaaaaaaa...tanak pakai hijau da la gini~ T_T

abang :
yeyyyyyyy! cayang abang! ^__^

padle :
dahhhhhh. lama dahhhhhh. hihihi :D

yieyaw said... Reply To This Comment

diary of the death terbaek..rugi klau x tgk..

Nur Ezzat said... Reply To This Comment

eh eh, comel nye alien ni..
hihihihi! =)

mengenaldiri said... Reply To This Comment

cumelnyer blog ni!!!!!!!!!!!!!!!!!!
^_^

Azmira Yusoff said... Reply To This Comment

hahahah akak comel dress ijau tu :)

Azmira Yusoff said... Reply To This Comment

hahahah akak comel dress ijau tu :)

messy_mess said... Reply To This Comment

pink pon mcm alien gak ~ lalalalalala

mesticun said... Reply To This Comment

mana boleh perempuan nak angkat kaki....bahaya tau....

# # mark zuckerberg berjumpa kembar jesse eisenberg !# #

aisya said... Reply To This Comment

dah tengok green hornet.. =p
best giler ok!
hehe

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said... Reply To This Comment

mesticun : ape? tak faham. macam takde kaitan je~

aisya : da tgk gak! :D

Anati Soki said... Reply To This Comment

wa... tingin nk g tgk.. tp biasa la.. perlis nih. tak de cinema.. kena g Alor star baru nk jumpa cinema.. sadis kan? T__T

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said... Reply To This Comment

yeke yunk??
siannyeeeeeeeee~~~ :'(

Related Posts with Thumbnails