Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Friday, January 21, 2011

payudara panjangkan usia lelaki??






OMG! tengok tajuk pun dah seram..grrrrr


hari tu waktu i tengah facebooking, i terjumpa gambar ni.
gambar dari majalah ape ntah.

so i tempek sini untuk share dengan korang semua.



nah, baca ni :




**klik untuk baca besarrrrr besarrrrr**



so, ape pendapat korang??


eeeeeeee..tak shuke tawwwww~~
perlu ke buat kajian sebegini? macam takde mende lain nak kaji..huh~



tapi kalau untuk yang dah berkahwin takpe la kan.
lagi bagus, boleh hidup bersama lama lama.
romantik romantik sampai ke tua. kannnn? hikhik


tapi yang belum kawen jangan berani cuba2 merenung!
awas ya!




tapi kan, tapi kan, ape maksud die renungan selama 10 minit tu bersamaan 30 minit di gymnasium??

tak kan sedahsyat itu???

OMG! gile ahhhhh~

sangat menakutkan okkkk!




kami wanita yang lemah. jangan ape ape kan kami!






16 comments:

intan cumi said... Reply To This Comment

zil!!!!
ak mmg pna denga sal ni..
da lame da..
heeeee..tula,bile pndang tros hormon2 dorg bekerja dengan aktif kot!!!hahahahaha..xsgke,ad gak research sal ni kn..

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said... Reply To This Comment

hahaha. yeke~
aku baru tjumpe mende ni..mencik ah!
nanti mcm2 plak llaki neh..
bukan bole caye sgt..hahahha

intan cumi said... Reply To This Comment

hahaha..taw xpe..kte ne taw kalo dorg pndg2 jeling2..hahahaha..

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said... Reply To This Comment

eeeeeee~
tak boleh nak sexy2 da pasni..hakhak :P

kayuburuk said... Reply To This Comment

mmg da lama xbleh nk sexy2 ni..
sejk dlu lg..so pkai la baju yg labuh,tudung labuh utk mngelakkn bnd ni..klu isteri utk suami xpe..hehehe

HonEyBuNNy said... Reply To This Comment

uih...kena jaga2 neh...hehhe

Muhamad Zaki Zafir said... Reply To This Comment

xnk kene tenung, labuhkan tudung tu & jgn pakai bj yg fit.setuju dgn kayuburuk.. :)

DeQdEq said... Reply To This Comment

emm...lelaki suka la pasal ni...hehhehe

yg perempuan, kenalah jaga, jgn pulak tayang2 kan kat lelaki...jadi kena tutup aurat spt yg disyariatkan

p/s: jom tukar link dan join bloglist Geng DeQDeq

Khairul Atikah @ Cik Yuki said... Reply To This Comment

da lama tw psl ni. hahahaha

syabil.sukor said... Reply To This Comment

sengal r~
=,=

De'din said... Reply To This Comment

weee~
labuhkan jgn pakai seksi seksa lepaih ni

btw, jom join contest dedin

niDa said... Reply To This Comment

ni lama dah berita ni... xtau la tahap betul x betul kan sbb bukan ke Allah yg tentukan segala-gala nya..

ape2 pn aurat pn kene jaga. jgn la bagi lelaki pjg umur. hehehe...

SheY PuLL said... Reply To This Comment

erk...2 yg gambar cik pink 2...
maram merenung sesuatu jew...

Kembang Perawan 3288 said... Reply To This Comment

payudara besar ke..kecikke.. jnji leh bahagikan antara suami dan anak.

chairooL ruLez said... Reply To This Comment

mane laaa awak dapat info nih..adeh...

Anati Soki said... Reply To This Comment

itu lah org panggey kuasa veto seornag wanita.. wakakakaa

Related Posts with Thumbnails