Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Saturday, January 29, 2011

back to Penang for CNY! :)



halluuuuuu para blogger yang budiman! :)


lama gile kan aku tak update blog neh?
busy gile wehhhh. PM pun tak busy macam aku taw! ngehehek~


actually aku baru sampai Penang neh.
perghhhh, heaven gile kot! setelah sekian lama tak balik.
rinduuuuuuu~~


balik ni pun, aku dah diantara orang terakhir yang blah dari UKM tuh.
sedih memang sedih sebab balik lambat dari orang lain.

tapi kan, tapi kan,

journey back to Penang tadi dah buat aku happyyyy!
yeyy!


nak tau kenapa?
sebab, bila dah dekat2 musim perayaan ni, macam2 la orang kasi barang untuk sesape yang drive kat highway tuuuu! hihihi..best best. first time merasa neh. :P



first kitorang stop kat Perhentian Sungai Buloh.
time ni stop untuk jamak zohor & asar.

kat sini kitorang dapat newspaper!
tapiiiiiiii..semua NEWSPAPER KEADILAN!









see? sampai 4 okkkkk!
motifffff?
hahaha


takpe, takpe, bawak balik kasi mak buat lapik periuk jelah. hakhak :P




lepas tu jalan depan sikit, dapat ni pulak..



yeyyyyy!
yang ni lah yang aku tunggu2.
limauuuu..limauuuu.. nyumm nyumm! (^^,)




dapat 2 biji limau & newspaper Selangor Kini.




bagus ye kerajaan negeri Selangor ni.
proud to be temporary-Selangorian! hikhik :P



then last perhentian kitorang stop before masuk pulau, Perhentian Juru.
actually nak straight balik rumah je, tapi dah tak tahan pulak nak pegi toilet.
maklumlah, hujan2 ni kannnn. ehek~

memang tak sia sia kitorang stop kat sini!
sebabbbbb....

dapat ni :
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



RedBull 2 botol free kot wehhhh!

gileeee, kalau nak beli RM4++ tau sebotol!

memang kitorang sangat lucky ye hari ni :D



minumlah RedBull untuk hilangkan mengantuk ketika memandu. yeah! (^^,)




thanks RedBull company!


tau tak, kitorang tengok ade je kereta2 yang tanak berhenti waktu girls tu nak kasi RedBull.
mungkin diorang ingat kena beli kot. rugi la korangggggg! haha.
rezeki jangan ditolak weh. bukan senang nak dapat mende2 gini.
musim perayaan je ade.
best best.
pasni pape cuti pun nak balik lambat lah. yeyy!






p/s : jom tengok tengok blogshop aku! WardrobeSiGadis






18 comments:

fa-in said... Reply To This Comment

haha comel..
byk benda dpt ye 1 hari :D

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said... Reply To This Comment

aah..beshhhhh..suke sgt! :)

raudhah said... Reply To This Comment

salam pinky girl..

bertuahnya kamu dpt sume mende2 ni..red bull tu yg tak tahan 2..

btw pinky girl, saya terpolo awk la *529 =)

weee..salam ukhuwah fillah abadan abada =)

Piasara said... Reply To This Comment

amboii3....bestnya dapat balik kampung.Akak cuti CNY ni tak balik la,ank sulung akk tu PMR thn ni,tusyen tak leh tuang sbb berbayar..mahai lak tu..so,jln2 kt sini je lah,tgklah ank2 ajak pi Desa Water Park...kirim salam ngan org penang yer..(penang kat ner dikk?)
akk pun kg sana gak..

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said... Reply To This Comment

raudhah : hihihi. first time sy minum redbull tau! :D
thanks dear coz follow sy..nnt sy singgah blog awk! :)


piasara : ngeeeeee. yeke..cuti sekejap je kan..nnt cuti pjg, balik ler..hihi~
sy org balik pulau. akak? :D

aQi + GenGkey said... Reply To This Comment

wah..
kt RnR pun diorg b'kmpen politik gak eah..:D

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said... Reply To This Comment

tau takpe.
yelaaa, taun ni kan nak pilihanraya..hahahhaa

Kucai said... Reply To This Comment

ngeee... balik nnt kita masuk ja setiap perhentian kalo xdak pa kita kuaq balik.. mana tao dpt mcm2 lagi hahaha (^_^)

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said... Reply To This Comment

balik nnt da abes raya! mana ada dahhhhhh :'(

abg, nanti bg eh paper keadilan tu.
mak nk buat lapik periuk. hakhak

Kucai said... Reply To This Comment

hahaha.. jgn macam 2.. x baek tao...!! :P

ok2 nnt abg bg.. abg nk wat lapik kucing tdoq hahaha :D

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said... Reply To This Comment

abang mana ada meow!
baby nak buat lapik omey nak beranak..sarat ngandung dah ni..hikhik :D

Kucai said... Reply To This Comment

ada laaa....
]
haaa... ok gak tuhhh :*

Kucai said... Reply To This Comment

ada laaa....
]
haaa... ok gak tuhhh :*

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said... Reply To This Comment

hikhik..nak meow abg! comey cm omey baby tak? mesti tak kan? hikhik

pinkroses said... Reply To This Comment

bestnya dia blk kg...
dpt mcm2 lg erk....(^_~)

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said... Reply To This Comment

pinkroses tak balik kampung ke? :D

HonEyBuNNy said... Reply To This Comment

selamat balik kampung...;-)

Anati Soki said... Reply To This Comment

wakakak.. tak penah jumpa pun newspaper keadilan. wakakakak.. mcm funny pun ada.. hehehe.. tp kalau pas ada harakah.. mesti la keadilan pun nk ada newspaper diorng sndiri kan? heheheheh :)

Related Posts with Thumbnails