Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Sunday, January 9, 2011

::Chocolate Fair 2011, Mid Valley::



hello hello readers~




korang tak pegi Chocolate Fair ke?



wajib pegi tauuuuu! hari ni last. sampai 9 malam ni
pegi cepattttt! :D


i dah pegi semalam.
rugi oo kalau tak pegi. especially kepada pencinta2 c0klat.

memang bestttttt!
part paling best, DAPAT MAKAN COKLAT FREE. hahaha.



jom tengok ape yang ada kat sini!




pintu masuk




entrance. banyak booth.



ada yang local, ade yang dari luar negara.
memang rambang mata gile ah tengok coklat2 ni semua.


dah nama pun chocolate fair, so semua coklat2 yang dijual murah2!!
geramnyeeeeee!

nasib baik fair ni time i tengah sengkek, kalau tak memang i dah rembat dengan tuan2 kedai sekali! hahaha






ni cookies dari arab.
die longgok camni je sebagai tester. sape nak rase, ambik je. kau nak makan sampai kemb0ng pun takpe. die tak kisah pun.
(pssttt..pssstt..i rembat 3 keping! hahaha)

sedap tau cookies ni. ade chocolate filling.
dah la sedap, die boleh lambak2 camni.
gileeee, dah la jual murah pulak tu.
1 kotak RM5 jeeee!




tapi i tak beli pun. sebab i dah kenyang makan yang tester je. hahahaha



tapi kan, booth tu jela yang letak tester meriah camtu.
booth lain semua kasi kitorang makan habuk je. grrrrr
agak2 ah nak kasi tester pun kan. jangan la tumbuk lumat coklat tu. dah takde rase dah. huhu =.="



ni coklat Malaysia, Qidoz.
tapi kan, rasa dia macam Cadbury BlackForest. sedap! :)





tapi ape yang penting, murahhhh!
1 papan RM2.70..4 papan RM10
so ape lagi, kitorang rembat 4 papan terus laaaa! hihihi~



see? ade orang tu dah rembat 4 papan. haha




nyummm nyummm..sedap weh, rugi korang tak beli. ngeheheh~ :D




next, kek coklat!



gerai ni punye paling sedappppp!

i beli yang paling kecik je. paham2 jelah tengah miskin kannnn. haha



RM4 je. ok la kan? ;)





bangga jap kawan aku ade company coklat.
eh eh company coklat ke company oven? haha

pastu kan, jumpe pulak Nani peanut & Nani caramel.
famous amos betul kawan kawan aku neh.
tapi camni ar kawan, tak kasi aku rasa pun produk diorang..wuwuwu~ :P







ha, coklat ni. aku just tertarik dengan tester die je, bulat bulat.
tak expect pun sedap.

tapi sekali rasa, sedap wehhhhhh!
dalam die macam ade crunchy2 gitu.
pastu terus kitorang rembat 5 kotak!

**dah rembat 5 kotak pun, tangan still meraba2 rembat tester. hahaha. tak senonoh la korang niii! :P





5 kotak RM10..beli beli!







ramai oo orang dalam ni. sesak. jenuh cari tempat yang lengang sikit, nak posing. eheheh



coklat coklat lain :


semua murah murah :)



Fundue. coklat cair




kat sini jugak ada produk2 penjagaan kulit yang dibuat dari koko.
ish, best ke? tak melekit ke? ngeeee~~



dah penat beli belah, jom la blah! :P




lepak macam pelarian jap kat luar exhibition hall tu. penat jalan. fuh~




promote coklat masing2. ada sorang tu tak makan coklat pun, tapi sibuk nak pegang2 coklat orang. hahahaha






dah lepak2 ni, ape lagi keje kan. mestilah camwhore! hahaha
ape nak jadi korang ni. ehek :P



tengok belakang tu.
kat luar ni ade macam pertunjukan cara2 nak buat coklat kot.
kitorang tak pegi pun. ramai orang. malas. heee



kitorang je yang makan coklat. yang lain tu nyibuk jeee. hahaha :P




ok dah penat bebel.
korang jangan lupe pegi tauuuuu!


byeeeeee~






12 comments:

aisya said... Reply To This Comment

uwaaaa
pergi x ajak!
merajuk la dgn korg... T_T

aisya said... Reply To This Comment

uwaaaa
pergi x ajak!
merajuk la dgn korg... T_T

Azmira Yusoff said... Reply To This Comment

akak nak choco !!!!!!!!!!!!!
pos laju akak :)

HonEyBuNNy said... Reply To This Comment

nak chocolate jugak...uwawwa.....xsempat nak g...

ANATI SOKI said... Reply To This Comment

coklat coklat coklat!! manis manis manis!!!
hehehe
kamu pun manis cm coklat jugak!! comel! geram

♥ Pu3 Pink ♥ said... Reply To This Comment

akak pink :)..i like u..hihi besnyee jeles tgk coklat byk2 tu...uuu meleleh air liur :p

**p/s : akak bole x ajar cmne nk buat shoutbox mcm tu..yg tmpt chat tu..comel la :)..tq kalau sudi :)

fiq. said... Reply To This Comment

uit...pesta pe ni?
penuh ngan cokelat..
i likeee

fiq. said... Reply To This Comment

uit...pesta pe ni?
penuh ngan cokelat..
i likeee

padle said... Reply To This Comment

ala..assgnment blambak ar..tringin gak nk pegi...

Muhamad Zaki Zafir said... Reply To This Comment

x tau pn ade choc fair ni.dpt tgk kt tv je.:'(

SyedGraphiX said... Reply To This Comment

aduhh..x leh nye tgk chocc.. waaaa.
sdap gile.. aaaa

ummiarissa said... Reply To This Comment

akak sukaaaaaa cokelat...peberet tu..

Related Posts with Thumbnails